Фанфари свирят, барабани бият - вече и АПРИЛките пристигат

• 18 917
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Ами-пристърже ми-хапна и точно на втората хапка-започва да ми се повдига.Все пак имам опит, знам, хапвам сухарче, препечена филийка,солетка, не ям тежки манджи и пържено, но уви-тази ми бременност ще ме размаже явно.Чудя се сега дали да не смуча Коколин малко-имам заради детето бях взела-да не и стане по път лошо на морето като бяхме.Сега, учудващо съм малко по-добре, но дъвча дъвка ooooh!

# 151
пенелопа , взимай болничен смело. Щото отпуската не знаеш кога и как може да ти потрябва. Аз още не смея да взема, щото ми се ще шефовете още малко да тънат в неведение. Ама ко продължава така яко да ми се гади,май ще трябва. Без това в петък основно "присъствах" на работа.
А за дечко не се притеснявай,щом е разумно детето! Аз колко пъти съм заспивала на обяд четейки приказка, събуждам се-няма дете!! А то в хола си играе кротко! Ай,да знаете аз второ такова добро дете няма да мога да родя! Да е жива и здрава точицата в мен,ама сигурно ще да е некой звяр безподобен Wink

# 152
jjj, аз за същото си мисля напоследък-де такъв късмет.Малката ми е дете-злато-играе-гък не казва.И аз така -събуждам се и я заварвам да си играе.Ама втори път така да съм благословена с такова кротко дете-не вярвам Laughing

# 153
  • София
пенелопа, и аз мисля като jjj, взимай болнични. Никаква работа не е по-важна от това.

benitta, за какъв найлонов протектор при вагиналния ехограф става дума? newsm78 При мен ползват обикновен презерватив. Мислех, че така е... нормално. Половинката, обаче, смята че не е възможно да е предвидено този уред да се ползва с презерватив! Трябвало да има специални, пластмасови /или други/ накрайници за еднократна употреба /както еднократните игли и т.н./. И аз отначало малко се смутих, защото някои от лубрикантите на презервативите могат да предизвикат алергични реакции. За щастие нищо такова не стана.

Та, при вас сменят ли накрайници, момичета, или...?

Колкото до усещането, явно зависи много от преглеждащия, аз почти нищо не усещам, лекарката е много внимателна. Не ми е приятно психически само. Но като видях резултата, ми мина на секундата!  Grinning

# 154
Най-лесно се слага нещо найлоново или презерватив/ аз не съм обърнала внимание какво точно слагат.Никакви пластмасови приставки  newsm78То им трябва количества, аз смятам,че именно нещото найлоново или каквото е там е предвиденото за целта.На 22 специялно ще разгледам Crazy

# 155
Бенита, какви найлони слага?  Shocked Аз досега винаги съм виждала само презерватив да позлват...

А защо смятате, че не е предвидено за презерватив? Такива апарати съществуват сравнително отскоро, а презервативите като предпазни средства съм чувала, че са позлавани още преди 30-35 години  Wink Плюс това те няма да ти сложат презерватив, който мирише на ванилия или ягодка, за да ти предизвика лубриканта алергия - те ползват абсолютно стандартни и обекновени, от които нищо не би трябвало да ти стане.  Grinning
Плюс това, имайте предвид, че се слага гел под презерватива, с помощта на който се вижда картинката вътре. Така че пластмасов накрайник първо ще е доста некомфортно като усещане, второ не знам как точно ще си взимодейства с гела  newsm78

Пенелопа,  Hug
Взимай болничен и се радвай на кроткото детенце  Heart Eyes Направо не ти завиждам в този момент - даже не мога да си представя колко ти е тежко, защото не съм гледала деца  Blush Но само като чета какво преживяваш...  Sick Бъди силна и ни пиши често, ние сме с теб   bouquet

Аз съм яко секс бомба вече - мъжа ми снощи каза, че съм като някоя силиконка  Crazy  Grinning
Да се оплача/похваля - в тая жега и апетита ми се изпари. Но корема си пристъргва от глад де  Crossing Arms Та пак си хапвам  smile3535
Инче сутринта станах, хапнах и преди да седна на компа малко поизчистих, че мойто мъж не може да се грижи за всичко, а потънахме в  прах  Embarassed

Ааа, Момичета, започнах да добавям разни неща на 1ва страница, които обсъждахме в темичката и мисля следващата ни темичка да е най-красива  Blush Та давайте идеи какво да има, какво няма смисъл, както и идеи за дизайн и формат  bowuu

# 156
Здравейте Момичета!
Искам да ви се оплача - ще се пръсна от притеснение! #Crazy  Снощи леко прокървих, по-скоро ми зацапа! А днес е неделя и се чудя какво да правя!
Знам, че може да не е нещо страшно, но умирам от ужас!!!

Пенелопа взимай болничен смело. Мога да си представя как се чустваш. Много е трудно да ходиш на работа с дете по принцип, а в такъв момент съвсем. Добре, че нашият тати ме отменя в това задължение докато отворят детската градина, иначе не знам какво щях да правя.

# 157
  • София
stassy, леко зацапване още нищо не означава. Но и аз бих се шашнала много.

В клиниката на Щерев, където ходя, работят до 12.00 в неделя. Ехографът е 25 лв. Ако побързаш, може да ги хванеш. Не знам къде другаде работят в неделя, но вероятно има частни клиники... ама че неприятно, да зависим от глупави неща като работно време  Confused

# 158
Частните работят.Във Вита ехото е 18 лв.Имат сайт-обади се, попитай за дежурен-не може да нямат...

# 159
Стаси, най-важното е да не се шашкаш. Доколкото виждам си към края на 6та седмица, нали? Ако е само леко зацапване и ако имаш силно доверие на твоя лекар, моя съвет е да си останеш в къщи, да почиваш, лежиш, и утре да отидеш при твоя лекар. По същото време на бременността и аз имах много леко зацапване, после един ден нямах, на следващия пак се появи малко по-силно, и на третия след като отново имаше много леко бях вече на лекар - оказа се малко отлепяне на едното сакче и оттам и зацапването. Изписаха ми хапчета и до сега, да чукна на дърво, всичко е наред и не съм имала зацапване повече. Не подценявай факта, че навън е яка жега днес и това в никакъв случай няма да ти помогне, а напротив - само може да ти навреди. Пак ти казвам, ако е много леко зацапване, по-добре си остани на хладно и почивай до утре. И ЗАПАЗИ СПОКОЙСТВИЕ - всичко ще е наред, ще видиш как после с усмивка ще си спомняш как си се шашнала   bouquet За твое успокоение, кажи какво ти беше зацапването - леко розово, червено, ръждиво? Оставаше ли по хартията или просто цапаше? Еднократно ли го видя или още го има?
С теб сме, да знаеш  Hug

# 160
  • Пловдив
Aya, за найлоните.... предполагам, че е просто като торбичка в подходяща форма за накрайника - както с ръкавиците има латексово и найлонови. По подробно не успях да разгледам каква му е формата на найлончето - но със сигурност има същата функция като презерватива, само дето е по-неудобно, защото като се понагъне и ръбчетата се усещат. В крайна сметка това да е проблема, по-важното е да се видят хубави неща Peace

Ааа за това отлепяне на сакчето да попитам - от какво се получава от натоврване, вдигане на тежко или ... не се знае

# 161
Здравейте на всички бъдещи майки аз преглеждах темата и реших да се включа.
Не че съм за нея моето момиченце е на 5 годинки ама иавно ми се е приискало второ вече  newsm78

Бенита аз също съм с обърната матка и когато бях бременна в началните седмици виждаха сака само с вагинален с коремен сякаш не бях бременна! Така че споко....
Колкото до гаденето и повръщането като чета за това ми настръхват косите.....аз 9 месеца не сприах да повръщам, но не се притеснявай при повечето йени това е само в началото после отшумява.  Party
При мен не отшумя  Tired и беше ужасно и от водата ми се гадеше и повръщах  Cry бях на системи защото иначе щях да се обезводня и не е добре за бебчето и накрая след като родих се оказа че съм с 2-3 кг. по-слаба (а аз съм доста слаба по-принцип) от когато забременях. Това ти го казвам не за да те отчаям ами да те окуража че има и по-зле от теб....
Ама как се нахвърлих на храната като родих  #Crazy невероятно беше за мен че можех отново да се наслаждавам на различните вкусове!

Сега да си призная май ме е страх да си помисля за още едно бебче  Embarassed като си спомня какво беше с първото... Въпреки че ми казваха че всяка бременност е различна и уникална.

На всички ви пожелавам безпроблемна бременност и да се похвалите на пролет   bouquet
Моята мома също беше пролетно бебе - ей тва всички пролетни бебета ли са толкова диви  Twisted Evil като нея бе  Rolling Eyes....

# 162
  • Пловдив
tsveta_pile, едва ли можеш да си предтавиш колко успокоително ми подействаха думите ти Hug - не за 9-месечния ти ужас, а за обърнатата матка, и че не се вижда добре. Нправо ми идва ... още сега да ида да ме видят с ваг.ехо. Wink, но ще почакам още малко

А за страха от втора бременност.... мисля, че не си се решила сериозно. С поред мен като си дойде момента ... ще направиш жертва да опиташ, пък може да се окаже и една чудесна лека бременност  Simple Smile

# 163
Спокойно и това ще стане само трябва да си спокойна иначе като мен нервак  #Crazy и детето и то става изнервено...
Явно всички майки и бременни са нетърпеливи и аз бях така в началото исках едва ли не всеки ден да ме гледат на УЗ (представи си какво им е било едно време без тези уреди), а после като порасне доста корема вече едва дочакваш раждането...
И като се роди пък с нетърпение очакваш да проходи...
После да тръгне на училище...аз съм само дотук за сега понеже сме на 5 и 1/2 год., но кой ли знае още какви неща ще съм нетърпелива да видя, но всяко нещо с времето.
Както някой е казал "И това ще отмине"

# 164
Това за нервната майка...при мен не важи Wink
Аз карах доста "нервна" бременност, имах куп проблеми, ревях по цели нощи, спретвах си и скандалчета...но се роди едно бебе-чудо-само спи и яде-даже нощното хранене сама си спря на 2 месец-слагах я в 8 вечерта да спи, ставаше в 8 сутринта, гък не казваше... Hugне се плашете с такива неща... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт