Фанфари свирят, барабани бият - вече и АПРИЛките пристигат

• 18 914
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Сега се връщам от прегледа .... малко притеснена
Видяхме плоден сак - поотраснал от предния път (но аз така се притесних, че забравих да попитам колко мм е) не не се видя ембрион.... а аз се надявах да се чуе сърчице Weary. Явно се развиваме по-бавно или ..... другото не искам да си ги и мисля даже.
Другата седмица ... пак на преглед и дано всичко да е наред.

# 136
  • Чехия
Benitta само спокойно миличка вярвам, че ще го видиш малкото сърчице  Hug ..........и аз от това се опасявам постоянно ама по-добре да не мислим глупости.  Heart Eyes
Я кажи защо след като пишеш не ти отчита публикациите  newsm78 ?

# 137
  • Пловдив
mi ... предполагам, защото пиша само в отчетни....
не знам Rolling Eyes Rolling Eyes

# 138
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Бенита днес ходих при моя гинеколог. Той каза, че ме е гледала специализантка и затова не е видяла правилно. ЗАВИСИ КЪДЕ Е ПЛОДНИЯ САК И ДАЛИ ПРАВИЛНО Е СЛОЖЕН УЛТРАЗВУКА.

# 139
Benita, брой мнения не се отчитат в Отчетните, Клюкарника и Купувам/Продавам
В 7 седмица съм и аз според моите изчисления/ и няколко дена/ така че аз се надявам силно на 22 да чуя сърчице, тогава ще съм в 8г.с.
Аз днес съм отчайващо зле-повръщах няколко пъти и чувствам едни бълбукания и придърпвания ConfusedЗнам, че е нормално, затова гледам да не мрънкам.Отделно днес казах на майка ми.По-скоро тя ме беше поогледала преди тайно и отчете, че много съм надута и надебеляла.тя , понеже е доста едра отчита това като голямо тегло/ многото килограми/ и веднага да ме разкритикува.Но явно е разпитала детето преди това, защото аз като подех темата-тя вече беше подготвена от малката.Та минах леко дето се вика, а се притеснявах.Единственото , което каза беше-браво, много смело от ваша страна.И това е нещо, при все,че с първото нищо не каза даже...

# 140
  • София
Ами... Aya, искам и аз в списъка!   Hug Много ви прегръщам всички!

Още не мога да повярвам след всичките опити. И точно, както става в много истории, тъкмо се бях примирила, че има някакъв проблем, започнах изследвания и... изглежда ще си отгледаме бебчето от фоликул, буквално. Laughing

Сега, благодарение на изследванията знам дори и денят на зачеване и според календара на зачатие, терминът ми е на 16.04.2006г.

Положителният тест се видя още в деня, в който трябваше да ми дойде, а седмица по-късно и това /на 14.08.2006г./

Aya, искрено ти завиждам за близначетата. Аз нямам шанс за двучйчни, но една мъъъничка надежда ще гори в мен до следващия преглед, че може да съм едното на незнам си колко с еднояйчни. Не че ако е едно ще го върна, де Grinning

пенелопа, и аз много сериозно обмислям онова със стволовите клетки. Не е евтино, но е буквално застраховка живот за детето ти, а и не само за него. Пък и в тоя сайт има възможност за разсрочено плащане. http://rayo.cine-ma.com/?page_id=28

Иначе, освен гърдите ми, които изглеждат така, както когато бях на 18 и ме наболяват, всичко друго ми е съвсем същото. Е, може би мааалко ми се е отпуснал корема, но по-скоро май си въобразявам.

Честито на всички ни и лека и безпроблемна до напролет, че и след това   bouquet

# 141
  • Пловдив
Дейзи, нямам представа как точно е разположен сака.... а за доктора разчитам, че е специалист...
Просто като видя промяна в изражението на докторите  едно такова сериозно и сърцето ми отива в гащите и загубвам ума и дума. За втори път ми е вече - първо ми бяха объркали гестационните седмици с тези от опложданети и ми изкараха акъла, че не се развива.(това при друг лекар де) А сега ... доста време ме гледа с ехографа за да го види хубаво, че нещо много тъмно и мътно ми изглеждаше на мен. А може би се вижда по-трудно, защото сум с обърната матка...

# 142
  • София
benitta, не се притеснявай отсега. Може би наистина е рано, а може просто да не са гледали добре. Виж какво стана с Дейзи, само я изплашиха. Пък и щом веднъж вече са ти объркали нещо, кой ги знае и сега... А и не забравяй, че всичко е много индивидуално.

Имаш една седмица до следващия преглед /нали?/, през която на бебчето му трябва спокойна майка. Горе главата!

# 143
  • Пловдив
 Мерси за посрещането, Ауа! Много се радвам, че си ме сложила в списъка! За овулацията - от май месец (когато започнахме опитите с мъжа ми) изчетох всичко по темата и си правих тестове, който юли ми отчетоха 2 пъти ову - на 14 и на 21 ден от много точния ми цикъл. Може би втория път вече съм била бременна, но знам ли... newsm78
Иначе съм на 27 години, от Пловдив, омъжена от март месец, бременна за първи път. Ще си сложа и лентичка като разуча как... Blush
Добре, че не съм единствената с корем, че много се бях притеснила. Винаги ми е бил плосък, а сега - ако съдя по бременните си познати - като в 4-5 месец. Embarassed Ужас! Mr. Green Май ще ставам плондер!
Сутрин като стана ми няма нищо, но след един час започва да ми горчи в устата все едно съм болна и на моменти ми се гади. Sick Минава ми само, когато ям... Blush;
Много, много се радвам за всички! Heart Eyes Дано да сме заедно  до април! Praynig

# 144
Добре дошла и на Илит  Hug

Момичета, вече сме 20Grinning

Бенита, с какъв ехограф те гледаха? Оставам с впечатлението, че е вагинален, но за всеки случай... Мислила ли си и при друг лекар да отидеш за второ мнение? За сега не се притеснявай - гледай с Дейзи какво стана  Crazy За твое успокоение иди и при друг лекар, за да те види.

Филка, лентички можеш да прочетеш как се слагат тук
А различни лентички има тук, тук, тук, тук, или тук. Има на още много места сигурно, но тези съм срещала най-често  Blush

# 145
  • Пловдив
Aya, първия път ме гледа с вагинален, но вчера беше с коремен. Реално и предния път нещо не се виждаше ясно с коремния и за това с вагинален (и аз видях разликата в яснотата на втория екран на ехографа). Освен като ходя другата седмица .... да поискам пак с вагинален да ме види (колкото и неприятно да е). Ох, не знам уж му изглежда хубава апаратурата .... Май ще се опитам да изтрая до другата седмица, даже мисля да си пусна отпуска до тогава за да си лежа и да си почивам. И колкото и да не ми се ядат плодове... ще се понасиля за да има витамини.
... Успокоявам се с това, че сакчето е пораснало все пак (не знам в лошия вариант дали пак нараства ако е празно...), а също и все още имам неразположения (макар и по-различни от преди)

# 146
При ранна бременност шанса да се види нещо ясно с коремния граничи с голяяма доза късмет. А кое му е гадното на вагиналния? Това е най-добрия начин да се види всичко ли е там. При положение, че има и двата аз бих настоявала за вагинален  Wink

# 147
  • Пловдив
Да съгласна съм, че е най-добрия начин да се види. Не знам защо доктора реши да не го използва, но за другия път (стига пак да не загубя самообладание) ще помоля да го ползва. А за неприятното ... слага му найлонов протектор, от където идва неприятното усещане Embarassed

# 148
Момичета, само тук май имам право да помрънкам, защото ако вкъщи го правя-кой ли ще ме чуе... Rolling Eyes
Та значи-много ми е зле вече.Целодневно.Едвам чета, насилвам се да попиша тук, за развлечение.Жегата допълнително ме мори.Но най-нещастна съм заради малката ми кукла-тя обира негативите.Сутрин я извеждам за малко и с условие много да ме слуша.Добре, че ми е добро детето.Не смея да хапна нищо, че веднага го връщам.После-до довечера-то е вкъщи, затворено и само доста често-аз заспивам без да искам  и това е най-големият ми страх-уж полегна да почина малко, но заспивам и тя на практика остава сама.Не пипа и не прави бели, отделно затварям прозорци и балкони предварително, но пак ме е страх.Все пак е на 3 години...И сега идва и другото-ходя на работа до обяд-пак с малката-как ще се справя понеделник-не ми е ясно.Смятам да си взема болничен, въпреки, че имам още отпуск платен и полагаем.И да си призная на шефа CrazyЗащото и пътуването през цяла софия после с малко дете и аз бременна с куп неразположение баш на жегата по обяд-ми мерси-чак такъв герой не съм, нямам и намерение да се правя...Правилно решение ли взимам?Все пак се надявам 2 седмици да ме оправят и септември да съм ок.Тогава и детето ще си тръгне на градина.

# 149
  • Пловдив
Пенелопа, направо си представям в какво положение си, а имаш и малко човече, за което трябва да се грижиш... според мен си пускай отпуската (дано да нямаш проблемина работа заради това) и си отделяй малко повече време за почивка и хлад. И според мен неразположенията стават още по-силни заради глада... на мен поне доста ми помага да хапвам в малки количества, дори и насила, нещо сухо - поне малко да обира киселините в стомаха

Общи условия

Активация на акаунт