Фанфари свирят, барабани бият - вече и АПРИЛките пристигат

• 18 833
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, и аз да се разпиша в тази тема. Последно бях неразположена 26.06. , но минах миналата седмица толкова бързо , че лекарката не ми каза термин - само видя сакчето ......аз го смятам към 15.04.

За втори път през това пътешествие - засега лека и безпроблемна, само се задъхвам от жегите, сутрин гаденето е леко също. Ходя на работа(малко ми се подуват краката от седене), така че дано е лека и приятна. Ту ми се яде, ту нямам никакъв апетит. Само незнам как ще се наспивам , че много обичам и следобед направо задрямвам пред монитора Grinning

Поздравления на останалите априлки!

# 61
Невка, според мен ако на 26 юни ти е била последната М., то термина трябва да ти е 2 април.
Ето няколко линка за изчисляване:
Изчисляване Термин 1 -> аз предпочитам този, дава възможност за изчисляване и по дата  на овулация ако я знаеш, но е на английски
Изчисляване Термин 2

включвам те и теб - за сега без дата - като потвърдиш дали си съгласна с моето изчисление или не, ще ти напиша и дата  Wink

# 62
  • гр.Варна
Честито Aya!!!
Желая Ви още много,много години да сте заедно и живот и здраве да се радвате на 2 прекрасни бебенца догодина twin_neutral
smile3525

# 63
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА АЙА

# 64
Честита годишнина Aya    bouquet  bouquet  bouquet
Искрено ви желая много много радостни мигове, здраве и неугасваща любов   family

# 65
  • Пловдив
Aya, честит птазник и от мен ... и да си го изпразнувате по най-добрия начин!!! baloni smile3501
И аз се присъединявам с виртуалната почерпка   party023 cook   food010само че повода е РД Simple Smile

# 66
  • Чехия
Aya, честита годишнина всичко най-добро и осъществени мечти !!!

# 67
Ая, честит празник!Много да се обичате и дълги години да сте все така!!!  bouquet

# 68
Благодаря ви, момичета, много сте мили  Blush  newsm51

Бенита, честит рожден ден на теб - с най-най-добри пожеланя - първото е да се сдобиете април със здрава и хубава рожбичка  newsm32   bouquet

# 69
  • гр.Варна
Хейййййййййййййй хора,
Да си кажа...............
Бях на лекар newsm03
Има бременност...........Доктора си каза-съвсем нормална ранна бременност-под 5 седмица и след 4-та-предполагам лунарна има предвид.
Каза,че се чижда течност-плоден сак.........и бил 8мм.Това единствено каза.А кога ми е термина.......незнам,ама си мисля,че съм го сметнала горе-долу вярно:)

някой може ли да ми пресметне дали съм си сметнала верно термина-10-11.04.
За последно съм се неразположила на 04.07.Simple Smile))мерси

Обичам Ви
Ще бъда с Вас следващите 8 месеца:) newsm44 newsm44

# 70
AYA  честита годишнина да сте живи и здрави и много много любов .
bouquetБ  bouquetенита , и на теб всичко най- най хубаво.
Момичета и мене не наболява корема ако от това ще ви олекне поне малко .

# 71
hristina_k , според калкуратора излиза 10.04. - поздравления, ще очакваме заедно, много приятни и щастливи на всички бременеещи момичета  Hug Hug  bouquet

# 72
  • София
Честит празник на всички именнички,бъдещи настоящи майки!!  bouquet

# 73
Честит празник, момичета newsm51. Нека Богородичка ни закриля до края и после и нашите дечица  Heart Eyes

Христина, писах ти и в твойта темичка - термина си е един и не се променя след всеки преглед, освен ако цикъла е с много неясна дължина и не се знае е поне приблизителна овулация. Твоя доколкото виждам е нормален и по клкулатора излиза 10.04

Ние снощи изкарахме прилично спокойно, но с много любов и нежност  Heart Eyes Тръгнахме си в 9.30 обаче понеже  мнооого ми се доспа  smile3507 Пийнах си и малко биричка, но след половина чашка ми се замая главата  Crazy

Наобяд съм на лекар - после минавам да ви се отчета   bouquet

# 74
Момичета, виждам,че спазвате някакви хранителни режими.Хубаво е това.Аз самата с първа бременност-бая се олях в началото, после пък залък не слагах-нямах място...Хубаво е да се контролираме до някъде-аз сега си ям както и преди, не се ограничавам, но гледам да не се тъпча.Естествено-имам си предпочитания, някак си се чувствам като болна-горчиво ми е в устата и все гледам да е нещо по-овкусено, с повече подправки. Rolling EyesИначе-на морето не се лишавах от нищо-пийвах си мартини вечер, през деня-биричка, без проблем.Сега вкъщи мартини не пия Winkно защото просто не съм си купила май...толкова да ми харесва! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт