Фанфари свирят, барабани бият - вече и АПРИЛките пристигат

• 18 834
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
Хехе - това с храната е страхотия   chef
Аз съм станала голяма гладница  Crazy - сутрин винаги съм гладна, даже ми става малко лошо когато ставам към 4-5 до тоалетна, защото изпитвам глад и ми став кофти на стомаха  Sick До вчера се оправях само с млаяко с бисквитки като стана, но от днес си почнах стабилна закуска, защото и само сладко като хапна пак ми става кофти на стомаха  ooooh! Преди малко пак изпитах глад и мушнах няколко бисквитки, а с нетърпение очаквам обяда  Grinning Не съм качила и килограм досега де, но да видим до кога  Blush

Момичета, как са ви коремчетата? Мойто си расте - преди се издуваше вечер и сутринта беше съвсем леко изпъкнало. От вчера обаче и днес особено коремчето си ми го има и сутрин, а вечер не ми се пълни така корема с въздух  Joy

# 76
Ая, ами аз ти казах-мен ме поздравяват хората, без да знаят...и не питата, а направо!Чак ми става криво малко-толкова да съм дебела...А корема не ми е от бременността сега, прекалено е рано,че да имаме коремчета, матката не е нарастнала до толкова, че да навлезне в коремната кухина.

# 77
  • Пловдив
И аз така си мисля, че е рано да се забелязва от сега, но в същото верме всеки ден потвърждавам , че малко съм се ощкембила. И то това си го забелязах доста рано (не казвам, че е от матката, но явно е свързано с промени покрай нея). Преди си ми беше плоско коремчето, а сега си стърчи поне 3 пръста  Stuck Out Tongue Winking Eye при положение, че не мога и да се храня като хората newsm78
А вчера забелязах, че като се прегъвам в кръста на корема ми се образува нова гънка Rolling Eyes някъде 4 пръста под пъпа...  там вече е по логично да има нянакво издъване Simple Smile

Да ви питам вие как сте с движението .... то в тази жега разходките са по скоро съсипващи, но някакви упражнения за домашни условия...  Знам, че има едни гумени надуваеми топки, които се ползват при такъв тип гимнастика, но не мога да открия самите упражнения, а и от кога трябва да се започнат ...?!?!?

Последна редакция: вт, 15 авг 2006, 14:48 от benitta

# 78
Да се запиша и аз.Вече си имаме едно 5 годишно априлче,а сега(живи и здрави)очакваме още едно на 11.04.2007.

# 79
Бенита-ами движението си е същото-сутрин с малката на работа, на обяд отиваме малко в парка, докато не е станало нетърпимо, после през пазара, вкъщи-пране и чистене, вечер-пак навън с детето-малко ли ти се вижда? Crazy LaughingСеденето ми е от време на време да видя тук какво става и нещо друго на компа. Hug

# 80
  • Пловдив
 newsm10 Пенелопа, в това отношение си ..... перфектна - имаш си вече жив фитнес уред  yes даже шапка свалям, че успяваш да се справиш Simple Smile аз сигурно в каквото състояние съм намаше да се справя
Но моето движение е от нас до спирката ... после на компа ... в обедната почивка не прибежки, че е жега.... после пак от спирката .... и ако пак няма асансьор - малко раздвижване  smile3518 а за фитнес ... сега май не му е времето

# 81
Чак перфектна-не съм-очаква се при такова движение да съм ок-ама не съм-дебела съм Rolling EyesИначе малко преди да забременея си купихме кростренажор, сега не смея да се кача, но по-натам, ако всичко се развива по план-график-и това ще стане.Иначе аз просто нямам избор.Ако имах-щях да лежа и да спя и да си охкам на воля.С първата бременност нямах такова гадене.Сега е повече.Сега съм и като парцал, а преди-само в един период много ми се доспиваше и заспивах в работата.Дали и годинките не си оказват влияние-незнам, но и бременност с бременност еднаква не винаги има.

# 82
::честит празник на всички .
Аз днес  отново съм скапана  но доктора ме успокой че не може да има еднаква бременност всички са различни ,през първата не ми беше  така чувствах се много добре само като изключим проблеми  като частично отлепване на плацентата кървене и други такива неща.Много ме боли глава,а и трябва след   малко да си взема детенце от градинка и да ходим на разходка така че после пак ще драсна ред. 1swing 1swing

# 83
  • гр.Варна
а мен хич ме няма в разходките
счетоводител съм.Нашият тати ме кара и взема от работа.прибираме се,сготвям,поизчиствам и лягаме пред Тв-то,защото на момчето ми не му се излиза....а на мен така да ми се ходи...
пък той и ме щади-много горещо било,щяло да ми стане нещо и т.н.
И аз трябва да си реша проблема с ходенето някак
знам,че трябва да се движа,но.........не става..... newsm45 smile3511

# 84
Момичета, да се отчета - ами имаме си две бебчета, с две туптящи сърца, отговарят си на седмиците и са еднакво големи и двечките душички  Heart Eyes

Другата седмица съм пак на преглед и ми каза доки, че е време да се записвам на ЖК, та другата седмица и това ще правя  Grinning. Иначе ще продължавам и при него да ходя, и при ЖК, но така ще съм по-спокойна.

А за разходките, карам мъжо да излизаме вечер в квартала ако не ме боли корема. За сега се случва рядко, но мисля да зачестяваме като мине 3ти месец. А я кажете повече за тези топки и упражнения в домашни условия...
Аз се замисля за по-натам за аква гимнастика. Вие фенки ли сте?

# 85
Ами аз както описах моят ден-нямам възможност за каквито и да било допълнителни занимания за съжаление.Есента започвам и курс, така че-след работа ще тичам за детето, после ще търся на кой да го оставя, после-на курс, после-вкъщи да оправя и вечеря да направяФенка съм иначе на всякаква гимнастика HugКато млада много ходех-след работа-на Спартак.Ама сега-абсурд.Тази година си мислех да започна с детето подочух,че пускали, ама така и не сколасах. Crazy
Ая-две бебета си е  супер!Днес видях едни сладурковци на прибиране-току-що родени-толкова бяха сладки! Hug

# 86
  • Чехия
                  Привет момичета  Hug  Честита Богородица   bouquet

Айенце, толкова се радвам 100 сърдечни  Hug Hug Hug  от нас .

Криси миличка то, при вас жеги а тука днеска 8 градуса премислям палтото да си извадя, че така вали и духа мелееееее, ще захладнее и при вас до няколко дни щом тук е такава есен през август.

Днес най-накрая се дочаках докторката си, но си заслушваше имам си сакче  и засега всичко е наред........ другото какво ми каза не помня толкова бях разтреперана и радостна сърцето бучеше, заглуши ми ушиете ..само знам, че след 3 седмици пак УЗ........Довечера ще имам човешкия хормон......
Предложи ми да ми даде болничен ,  ама за сега отказах, само съобщих на старшата си и тя само гледаше като  Rage, ама и се полага за това, че е такава  Sick
Както и де е ....  bouquet
Колкото до коремчето  ми за сега си го следя и има такова като пред М-я, нито по голямо нито по-малко...........малко такова надутичко и сладурско ...............
Ние сега ходиме на разходки, когато можеме никак дори не ми пречат дори ме радват.
Сега съм се запалила да намеря Йога за брененни, търся и по чешките сайтове, ако изпадне нещо ще пусна линк.
Е момичета до скоро писане.  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 15 авг 2006, 17:47 от ivalex

# 87
  • Пловдив
Aya, поздарвления за тупкащите сърчица на мъничетата[smilie=smile3501.gif] newsm44
аз в петък съм на преглед, но вярвам че всичко ще е наред и аз ще видя моето бебо да тупка Simple Smile

За спортините занимания .... току що попаднах на много интересни неща - още се свалят, но ...
ето ту са цяла поредица
http://store3.data.bg/theadmin/Videos/Bodywork/Core%20Secrets%20Ball%20Workouts/
и още:
http://store3.data.bg/theadmin/Videos/Others/Belle%20En%20Attend … 0Pregnancy%20Gym/
дано да си заслужава чакането за да ги сваля Simple Smile

# 88
Иве, аз имам линкове за бременна Йога, но са ми в къщи - ще ги потърся и ще ги пусна. Честито за сакчето - след 3 седмици и сърчице да видите  Hug

# 89
AYA чести то две тупкащи сърчица дано  да са живички и здравички ,така си ги пожела и така стана

Общи условия

Активация на акаунт