У дома ОСМОКЛАСНИКЪТ стои, мама и татко се молят училище да поднови

• 27 833
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Другата седмица са ваканция, нали?
И аз това се питам. Синът ми си е във ваканция още от 06,03 Sad, но с малката се справям много трудно от офиса.

# 106
Доколкото следя новините, което не е много редовно, видях информация,че 13-16 април ще са учебни,но с намалено времетраене на общия учебен ден и запълнени предимно с часове по интереси,час на класа,часове като музика и ФВ,както и с консултгации. Учебните занятия ще са не повече от 4 астр часа.общо за деня,замалките-и по-малко.

Нещо като "забавно училище", може би за даимат всепак някакъв контакт децата, както и да сеизползвавремето за доусвояване на материала.

# 107
  • София
Моля почерпете се. Младежът днес е рожденик!

# 108
# 109
  • някъде ... тук ...
Сливке, здраво да е момчето! Успешен и мотивиран!

Вече попълних анкетата.

# 110
Игривата слива, честито да ти е момчето!! Здрав, щастлив, успешен и винаги усмихнат като мама!!

Попълних и аз анкетата.

# 111
  • Там, където мечтите се сбъдват
Игривата, честит да ви е рожденикът!!!

# 112
Игрива, честит празник! Здраво, усмихнато и щастливо да ти е момчето!

# 113
  • София
Игривата, и от мен да ти е честито момчето, да сбъдва мечтите си и да ви радва с успехите си !!! Balloon GuitarCake
Анкетата попълних преди седмица

# 114
  • София
Според бтв пролетната ваканция няма да отпада

Попълних анкетата. Благодаря, misi.

# 115
Да е честит, здрав и успешен младежът на Игривата слива! Весел празник!/Колкото и да е изолиран празникът, все се намира начин за веселба!/

# 116
Игривата, честит да е, здрав, щастлив и все така чаровен!

# 117
Да е жив и здрав рожденикът, Игривата, смело да върви напред не само в дебрите на ФЕ, но и по пътя към всички набелязани върхове! Simple Smile 

Попълнихме анкетата за всички домашни ученици, благодаря за информацията.

# 118
  • София
Благодаря, момичета! Вкъщи сме, ще има тортичка и подарък, какъвто си е избрал.
Ани, за кученцето бих казала, че е много ангажиращо. Ние имаме зайче и постоянно търсим кой да го гледа, когато пътуваме. Кучето си иска разходки, поддръжка и винаги да се съобразявате с него, когато пътувате.
Иначе аз също много обичам кучета, котки, всякакви животинки.

# 119
  • В средата на времето
Игривата, честит рожден ден на момчето ти! Balloon Да расте здрав, умен, успешен и чаровен млад мъж! Simple Smile Birthday

Попълвайки анкетата, реших да въпросирам и ползвателя на обучението в ел.среда, до колко той се чувства удовлетворен от ДО. Отговорът му беше, че не бил много удовлетворен, защото не се учело много. Мамин златен той, все едно някой го е спрял да си учи и повече при желание.Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт