У дома ОСМОКЛАСНИКЪТ стои, мама и татко се молят училище да поднови

• 27 436
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ради, да е здрав и успешен младежа!

# 586
  • някъде ... тук ...
Ради, здрав да е младежът!
Вярно, кога излетя това време. Моят първороден ще направи 20 в началото на май Simple Smile

# 587
ЧРД на младежа ти, Ради! Да стане прекрасен човек като теб:heart:!

# 588
Ради, да ти е здраво порасналото момче! Да ти носи радост и гордост! На него му пожелавам много хъс занапред и удовлетворение от изборите в живота, които му предстоят да направи! Heart

# 589
  • София
Ради честит празник! Да е здраво порасналото ти момче и да му предстои добър старт в живота!

# 590
  • София
Много скромно и смислено казано

Ради, здраве и късмет на момчето ти - да си изживее паметно прекрасната възраст и без да влиза в капаните ѝ.🍀

# 591
  • София
Честит рожден ден на момчето на Ради! Да бъде здрав, успешен и щастлив!

# 592
  • София
Ради, честит празник!
Да е жив и здрав младежа, нека бъде успешен и щастлив!

# 593
Да разведря обстановката малко на тема градинарство - тези 2 саксии направих набързо преди празниците от малко старо ракиено буре. Аранжировката е дело на половинката, аз с треволяци не се занимавам.

Миналото лято направих подобни саксии, но комбинирани със стойки за чадър от по-голямо винено буре, както и пейки и маса от палета. Утре ще потърся снимки, ако се интересувате.

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 00:02 от Ceco1

# 594
  • София
Хубави са. Балкон ли си обзавеждал или имаш двор?

# 595
Малките са за балкона, ей тия големите са за морската къща. Пейките и масата пак са мое дело от палета.

# 596
  • нейде там, където ....
Ради, честит празник! Щастие, успехи по пътя към мечтите желаем и на младежа!

Размечтах се с вашите градински истории. Искам къща с четири спални, беседка и басейн. Двор - поне декар. Работилница. И някои други благинки, ама до тук имаме що-годе съгласие с половинката за идеята. Реализация - някога, някъде. Първо ще се пробвам на балкона, през лятото.

# 597
Цецо, майстор си! Браво! Личи си, че са направени с желание и тертип!

Излизахме в неделя с девойката за пръв път на разходка из квартала (за всичкото това време е излизала само с колело, каска, очила, ръкавици за колело - караме често семейно, или само с баща си и винаги се е чувствала виновна от тези излизания). Голямо вълнение! Радваше се почти екзалтирано на всичко наоколо, почна да снима поляните с.. жълтурчета..! Simple Smile Наистина не им е ок тази изолация! В същото време стриктно не свали маската, дори и когато й казах, че няма смисъл (избрахме време, в което нямаше никакви хора по улиците), носехме и латексови ръкавици при нужда, дезинфектант... каза, че така се чувства по-спокойна. Не знам кога самосъзнанието й ще позволи и поиска пак да се разходим така. Прекарва много време по терасите на слънце, но не е същото..
Иначе гледа сериали, чете много книги.. Казва, че преди си е мечтала да има време за това, но сега иска всичко да е като преди! Роптае, че са й ограбени тийнейджърските години и преживявания! И колко много е чакала този 8-ми клас, а...
Непосредствено преди "ваканцията" във ФЕГ започнаха да учат доста по-малко. Вече не стартират в 7:30 ч., а в 9 ч. По някакви заповеди и онлайн хигиена са нямали право да учат толкова продължително.. Ама си мисля, че преди беше по-добре!!! Тогава нямах притеснения за езика и цялостно от ДО, но сега - да видим..

100 години от рождението на Валери Петров!

Мисля си: значи когато
бях вчера така натъжен,
листчето с радост богато
е вече летяло към мен!
Значи така ни се струва
понякога черен светът.
Хора, недейте тъгува –
добрите писма са на път!!!

Из „Добрите писма“

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 10:39 от Сиси ♥♥

# 598
Благодаря, Сиси, просто обичам да ми излизат изпод ръцете разни работи.

Онзи ден направихме голяма градска обиколка с колела с децата и част от маршрута беше през Лозенец. Там попаднахме на къщата на Валери Петров, а през няколко е и на Елин Пелин...колко пъти съм минавал от там и никога не съм обръщал внимание. Въобще, установихме с дъщерята, че разхождайки се сега по пустия град, виждаме много неща, които просто не сме забелязвали преди...от пусто бързане и препускане непрекъснато.

# 599
  • София
Сиси, дано са на път добрите писма!

Размечтах се с вашите градински истории. Искам къща с четири спални, беседка и басейн. Двор - поне декар. Работилница.  ...
И персонал ще ти трябва.Grinning

Ceco1, чудесно е.

Общи условия

Активация на акаунт