Камъни в жлъчката

• 444 681
  • 1 134
  •   2
Отговори
# 1 020
  • у дома...
Да се "похваля" - вече имам насрочена дата за операция на жлъчката. На 27.01. постъпвам в Св. Екатерина и на 28.01. ще е операцията. При прегледа днес ми казаха, че си има доволно количество камъни. Simple Smile

# 1 021
  • София
Да се "похваля" - вече имам насрочена дата за операция на жлъчката. На 27.01. постъпвам в Св. Екатерина и на 28.01. ще е операцията. При прегледа днес ми казаха, че си има доволно количество камъни. Simple Smile
Стискам ти палци всичко да е наред!  fingerscrossed И после да докладваш, такава е традицията тука. Laughing

# 1 022
И аз съм от палцестискащите, да знаеш. spoko
Миличка, "познавам" те от една друга тема и се възхищавам на борбения ти дух и позитивността ти.
Всичко ще е наред, ще видиш.
Тази операция, в сравнение с нещата, които си преживяла, ще ти се стори като посещение при зъболекар.
Ще чакаме добрите новини. Flowers Four Leaf Clover

# 1 023
  • у дома...
Мерси, момичета. В интерес на истината в момента не ми пука особено много. Просто искам да се отърва от тая гадория вече. Даже си мислех, ако все пак кажат, че ще се пробва първо нещо друго, как да ги навия направо да я махнат. Д-р Давидков ме прегледа и на 5 минута каза - "ти си ясна, трябва да мислим за операция". На моето "кажете дата, докторе" малко се поопули, ама какво ли си мисли "ей на поредната луда". Добре, че имаше дата за този месец. Сега трябва да си подготвя изследванията. Можете ли да ми кажете за колко време излиза теста за СПИН?

# 1 024
Можете ли да ми кажете за колко време излиза теста за СПИН?
За Васерман ли става въпрос? newsm78
Простете невежеството ми, ако означават едно и също.Понеже аз такова изследване правих. Embarassed
В понеделник ми взеха изследвания, в сряда ми беше операцията. Rolling Eyes

# 1 025
  • у дома...
В листчето, което ми дадоха в Св. Екатерина пише - СПИН, Васерман, хепатит освен другите кръвни показатели.

# 1 026
  • Пловдив
Просто майка, изобщо не се притеснявай,ще видиш че всичко ще бъде наред.Аз така се бях уплашила ,че исках да бягам от болницата.Сега като се върна назад направо ми става смешно но тогава ме беше страх.Успех!

# 1 027
Просто_майка , аз също съм оперирана в Света Екатерина и знам, че най-добре изследването за спин, васерман и хепатит да си го направиш там на място. Това изследване на всякъде се заплаща, а там беше най-изгодно. Хем и резултата излиза още същия ден. Аз също стискам палци и ти пожелавам УСПЕХ!!! Hug

# 1 028
Могат ли камъни в жлъчката да предизвикат положителни/неясни  резултати за Хепатит С,
дори и в мн.ниско ниво?
Или евентуално някакви антитела,които да покажат такъв резултат?

# 1 029
Момичета, писах ви преди няколко месеца, сега ще пиша отново. При мен след 3-4 месечно взимане на Урзофалк, днес се оказа, че не са повлияли изобщо, т.е. камъните не са почнали да се топят. А бях такава оптимистка, особено след като кризите ми затихнаха, но.... newsm45
Преди да помисля за операция обаче, бих искала да пробвам с билки и метода със зехтина и лимоните. Много ме е страх от операция, ама МНОГОООООО

# 1 030

Преди да помисля за операция обаче, бих искала да пробвам с билки и метода със зехтина и лимоните. Много ме е страх от операция, ама МНОГОООООО

И мед има в рецептата. Не се страхувайте, момичета, от операция - поне е лечимо!

# 1 031
  • Пловдив
BiliBili,не искам да те плаша но мой познат от тези билки и пречиствания с лимони такава беля щеше да си докара,но всичко се размина.От тези илачи жлъчката му е започнала да нагноява и все пак се  оперира и той.А за операцията - преживях и нея и няма нищо страшно .Успех ти желая!

# 1 032
Здравейте,
да се включа и аз в темата Simple Smile на 23 години съм и преди 12 дена ми махнаха жлъчката в 4 градска. Операцията я направи доктор Кушов (дано не бъркам името Simple Smile). Оказа се, че имам доста малки камъчета, даже за спомен ми дадоха едно пликче с около 20-30 камъчета и ми казаха, че имат още едно при тях за тестове. Голям зор беше преди операцията. Кризите бяха зачестили (3-4 месечно), а болките жестоки. Всеки път трябваше да ми се бие мускулно спазмалгон, ношпа и бусколизин. Доктора ми каза, че ако не съм се бил оперирал, големи ядове съм щял да имам. Спомена даже и рак. Самата операция при мен мина горе долу добре. Има болки, но търпими (далеч от тези при криза), слагаха ми и обезболяващи, така че НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ако имате камъни в жлъчката, защото усложненията са доста страшни и ако се стигне до тях операцията ще е доста тежка. Относно диетата на мен ми дадоха един лист с какво мога да ям и какво не мога. Ще гледам утре да го сканирам и ще го постна тук. Успех на всички и не се плашете  Wink

# 1 033
Оххх незнамл този мой страх от операция....досега хварлих 400 лева за лекарства, които не помогнаха. Сутринта една жена от квартала заведе мажът ми в село Чавдар на 80 км от софия, при един билкар - за 30 лева му е дал едно шишенце от минеравлна вода 0,5 л с готова отвара, какво съдържа не се знае... и дно листче ВАСТИМЕН - билков екстракт от Васил Добрев Панчев заедно със схема по която в продължение на 3 дни нищо не се яде, а през 4 часа се пие тази отвара, заедно със зехтин, сок от лимони и мед, и се пиело и спазмалгон. Всичко е описано точно, ако някой се интересува ще го напиша. Камъните се търсели в изпражненията...
Всичко приготвихме - и лимони, и зехтин и така обаче ме е страх да почна, чела съм във форума че е опасно да не се запушат жлъчните пътища, а пък и мажът ми замина в командиравка и съм сама с бебето, страх ме е да почна

Искам да питам, познато ли ви е това  ВАСТИМЕН, някой чувал ли е отзиви...дали са и сайт в листовката vastimen.com, мъжът ми каза че страшно много хора имало при този лечител, а жената от квартала каза че нейната майка така си била изкарала камъните

# 1 034
а жената от квартала каза че нейната майка така си била изкарала камъните
И как става това изхвърляне на камъни?Хич не ми е ясно. newsm78
Моят беше доста голям и само един, затова питам.
А пък и съм чувала, че камъните са с различен състав, та и друг въпрос възниква от моя страна.
Как една билка би повлияла по един и същи начин на различни камъни?
И това ВАСТИМЕН сефте го чувам.
BiliBili , много съм далеч от мисълта да ти давам съвети, но аз не бих посмяла да си правя такива експерименти.
Успех, каквото и да решиш!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт