Камъни в жлъчката

• 443 874
  • 1 134
  •   1
Отговори
# 225
Момичета ,аз се включвам с въпросче. Правите ли от време на време чернодробни изследвания. Аз правих днес и се притесних доста АСАТ и АЛАТ са ми над нормата - 54 и 59 съответно. Утре съм на ехо, стискайте ми палци. Имам някакви тъпи болки, та да видим. Не знам възможно ли е да се провокира подобно състояние от силна настинка, духа ме едишн климатик на работа точно в гърба и цялата ми дясна половина е схваната.

# 226
  • Под гъбата
Искам да попитам момичетата, които споделиха че имат превита жлъчка :Имахте ли някакви проблеми преди ехографският преглед или при профилактичен преглед се видя?
От известно време насам имам някакви тъпи неприятни усещания в дясно под ребрата и ми се струва че имам нужда от консултация с такъв специалист.  newsm78

# 227
Отиди за всеки случай на ехограф. Peace

# 228
  • Here, There and Everywhere
Пипилота, аз съм си правила - горе- долу през 2 години. Слава Богу, в нормата са ми били изследванията. Но вече писах, че понякога чувствам тежест, особено като прекаля с мазна храна. Стискаме ти палци.
vivi75, всеки го е страх от операция, аз отлагах 3 години. Не се притеснявай, всичко ще мине добре

# 229
Пипилота, аз съм си правила - горе- долу през 2 години. Слава Богу, в нормата са ми били изследванията. Но вече писах, че понякога чувствам тежест, особено като прекаля с мазна храна. Стискаме ти палци.
vivi75, всеки го е страх от операция, аз отлагах 3 години. Не се притеснявай, всичко ще мине добре
надявам се Praynig

# 230
  • Бу-у-урга-а-ас
Дробът ме наболява. Ензимите ми не бяха в норма преди месец и половина - ГТТ ми беше двойно над нормата и един друг, но не помня. Смятам в края на октомври пак да си пусна изследване и да ходя за някакви лекарства, ако трябва, защото аз нищо не пия.

# 231
Днес бях на лекар,в сряда ще ме приемат за операция...

# 232

В коя болница ще те оперират? Не се притеснявай, всичко ще мине нормално. Лапароскопска ли ще бъде операцията?

# 233
Да ще е безкръвна,в болница Здраве в град Пазарджик.

# 234

Успех и ти стискам палци всичко да мине добре  Hug

# 235

Успех и ти стискам палци всичко да мине добре  Hug
Благодаря ти,честно казано като се събудих днес имах страшно сърцебиене от страх,а утре как ще съм #Crazyнай-късно в петък ще съм си в къщи и ще пиша как е минало Sick

# 236
  • Добрич
vivi75, стискам ти палци.  Praynig
Знам, че се притесняваш, нормално е, но наистина няма нищо страшно.
Настрой се да ти е малко "гадно" половин- един ден, после всичко ще е все по- добре и все по- лесно. Успех!!!

# 237
Всичко ще е на ред! Praynig

# 238
СИЛНО СЕ НАДЯВАМ ВСИЧКО ДА МИНЕ КАКТО КАЗВАТЕ ВИЕ Hug

# 239
Здравейте,  Heart Eyes
ако позволите ще се включа в темата   bouquet
Аз също съм с два камъка в жлъчката- един 1.5 см. и втори 1.3 см. Записах се за преглед на 20.10, при д-р Попова от ВМА и смятам че е крайно време да ги махна. Много се притеснявам, но ако изкарам още една седмица с постоянно гадене, главоболие и болки сигурно ще умра  Cry. Моля, ако някой е ходил при д-р Попова от ВМА да сподели как е минало, много ще съм благодарна  Praynig

На vivi75 стискам палци, всичко да е наред, а някой знае ли каде ще е?

Общи условия

Активация на акаунт