Камъни в жлъчката

• 443 892
  • 1 134
  •   1
Отговори
# 315
За черна ряпа с мед, също съм чувала, но аз започнах един курс с бабини зъби. Прочетох доста, а се оказа че и един познат се е оправил с тях. При тях идеята е да спомогнат за разтварянето на холестериновите камъни, но само ако човек не е с повишено съдържание холестерин, а и се пази лека диета. Не зная какъв ще е ефекта, но вече започнах.  Peace

Не искам да ви разочаровам, но жлъчка, започнала да образува камъни, си ги образува постоянно. Аз две години се опитвах да избегна операция - изчиствах си камъните и след месец-два пак се появяваха... Може би ако спазвах някаква драконовска диета, щеше да има по-голям ефект. не знам...
Съгласна съм, че може да не помогне, но все пак аз поне ще опитам  Peace, нещо мисълта за операция малко ми идва в повече   Rolling Eyes

# 316
SASH би ли споделила за курса с бабини зъби.Каво тр да се прави и т.н.

# 317
pepitta_84 аз отидох с изследванията си при билкаря Борис Николов и той ми направи /пред мен/ отвара от бабини зъби, глухарче и още нещо, като ми написа курс 1 ден 3х 3 с.л., 2 и 3ден 3х 4 с.л.,  4 ден 3 х5 с.л. и след това продължаваш всеки ден 3 пъти по 5 с.л.докато изпиеш всичко. После почиваш 5 дена и по рецепта си правиш друг чай само от бабини зъби и така. На човека му платих 35 лв. Мога да дам координати ако искаш или да ти дам рецептата му Peace

# 318
Може да ми дадеш координати на лични да не звучи като реклама.  bouquet

# 319
здравейте ! не отлагайте операцията и не си губете времето с билки. преди 13 години точно с тези билки майка ми си докара перитонит и много сериозна операция. проблеми с жлъчката получих и аз и за 1 седмица вече бях при хирурга. мен ме оперира проф.Пожарлиев в София на 23.10.2008 и ме изписаха на 25.10.2008 сутринта ,а на 3.11.2008 вече бях на работа. в болницата всички са страхотни професионалисти ,а и отношението е страхотно . Не си заслужава заради 2 дена в болница да се измъчвате с гадни кризи . Успех на всички които имат кураж !  Wink

# 320
Аз пък си мисля че при всеки е различно действието на билките спрямо камъните в жлъчката.Както съм казвала и преди майка ми също е имала камъни в жлъчката и от прилагането на какви ли не начини за лечение с билки и подобни са я оперирали по спешност.Аз знам за моя камък от година и четири месеца и съм имала само 2-3 по тежки кризи и нямам др проблеми за сега ( да чукам на дърво). От пролетта пия тази рецепта с ряпата и нямам проблеми.Е не смятам че е само заради нея, все пак ограничавам доста от храните, но да подчертая ям от всичко дори и от тези храни  които са дадени като дразнещи жлъчката - пържени картофи, яйца и т.н. - просто намалих количестовто от тях.

# 321
Здравейте на всички!Искам да помоля някой да каже диета след операцията , защото аз имам , но когато имаш ЖЛЪЧНОКАМЕННА БОЛЕСТ!Понеже доцента /Мошев/ от МВР болница като ме изписва ми каза яж си всичко!Благодаря предварително!И не отлагайте да се оперирате.

# 322
Руди,на мен ми казаха да не ям яйца,кафе,пържени храни ,зеле,фасул,леща и шоколад около 1 месец.Вече ям шоколад и пия 3 в 1,чуствам се добре.

# 323
  • В центъра на мръсотията
Лекарят, който ме оперира (доц. Белоконски от ВМА), също каза че няма нужда да спазвам никаква диета. Така и направих,  Grinning и от две години не съм имала никакви проблеми.  Praynig

# 324
Здравейте,

здравейте ! не отлагайте операцията и не си губете времето с билки. преди 13 години точно с тези билки майка ми си докара перитонит и много сериозна операция. проблеми с жлъчката получих и аз и за 1 седмица вече бях при хирурга. мен ме оперира проф.Пожарлиев в София на 23.10.2008 и ме изписаха на 25.10.2008 сутринта ,а на 3.11.2008 вече бях на работа. в болницата всички са страхотни професионалисти ,а и отношението е страхотно . Не си заслужава заради 2 дена в болница да се измъчвате с гадни кризи . Успех на всички които имат кураж !  Wink
Преди да започна каквото и да е лечение с билки нещата ги проверявам. Относно метода на този човек, то преди да започне да дава съвети на хората е правил експерименти във Военно медицинска академия и ИСУЛ, за да бъде сигурен, че няма никакви странични явления в организма от продуктите от използваните растения, както и за ефекта от тях  Peace Смятам, че преди да махна важен орган от тялото си, какъвто е жлъчката, съм длъжна да се опитам да я излекувам  Peace, та дори и с билки

# 325
  • Бу-у-урга-а-ас
Другата седмица пътувам до София с майка ми. Ще я прегледа професорът, който ме оперира (проф. Дамянов), за да прецени дали е за операция и кога. И тя е с камъни и то по два см. В Бургас не искат да и правят лапароскопия, защото тя е с исхемично сърце и нямало да и понесе. Професорът по телефона каза, че това е безумно и в нейният случай, даже било за предпочитане. Сега ми е много разтревожено. Ясно е, че в ИСУЛ няма случайни доктори и аз се чувствах много добре и по време на прстоя там и сега, след като съм оперирана, но ми е притеснено как ще понесе упойките сърцето и. Моля ако имате положителна информация за ваши познати по на възраст и със съпътстващи проблеми да споделите как са понесли операцията.

# 326
    candy_baby пощата ти е пълна и не ми дава да ти пусна лично съобщение  Peace

# 327
  • Бу-у-урга-а-ас
Вчера се прибрахме от София с мама. Още веднъж ще потвърдя думите си, че съм много доволна от докторите в ИСУЛ и по-специално от проф. Дамянов. Операцията на майка ми мина перфектно. Дори са видели, че има пъпна херния, която също са оперирали. Още същата вечер беше на крака. За всички, които се колебаят ще кажа, че лапароскопските операции са наистина за предпочитане, Възстановяването е толкова бързо, но не се доверявайте на случайни доктори. Успех на всички!

# 328
Лого5ка ,радвам се за майка ти Simple Smile

# 329
А точно този билкар е с опериране жлъчка въвъ Военна болница -София.

Общи условия

Активация на акаунт