Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 73 856
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,
Отдавна следя темата и искам да благодаря на всички, че споделяте толкова информация. От доста време се отказах да купувам оригинали, тъй като имам проблем с трайността на аромата. От имитациите мога да похваля  Mandarin Basilic/Gerlain на Zag Zodiac - много траен и издържа до 8ч в топло време.

# 271
  • Пловдив
Два от парфюмите ми от Мартинез свършват. Сега са ми в количката и мисля да добавя и Mojave ghost. По пирамида и описания уж ще ми хареса. Искам да поръчам и ароматизатори за стая, и свещ някаква.. Не, че си нямам. Вкъщи всичко що е ароматно, го имам в повече. А, и за кола имат. Вие пробвали ли сте ги? Особено за ароматите за стая, изобщо нямам идея какво да избера.

# 272
Два от парфюмите ми от Мартинез свършват. Сега са ми в количката и мисля да добавя и Mojave ghost. По пирамида и описания уж ще ми хареса. Искам да поръчам и ароматизатори за стая, и свещ някаква.. Не, че си нямам. Вкъщи всичко що е ароматно, го имам в повече. А, и за кола имат. Вие пробвали ли сте ги? Особено за ароматите за стая, изобщо нямам идея какво да избера.
Преди доста време писах за ароматизаторите за кола и за стая:) Ползвам само такива! За стая любими са ми Божура,Смокинята и Роял. За кола са ми любими Папаята и Божура. Малко бързо се изпаряват,особено тези за колата,но за 4 лв,толкова.Едни приятелки преди време трябваше да вземат багаж от колата ми,бяха надушили папаята и  се върнаха в мола ,за да си купят веднага и те Bowtie
ПП.Като поръчвах скоро онлайн от Мартинез ( Wood Sage & Sea Salt Jo Malone London- ПРЕКРАСЕН !) поръчах от фейсбук страницата на Мартинез Добрич,защото официалните Мартинез не ми дадоха 2 бр за 30 лв(всеки брой по 17 лв,без намаление).А Добрич ми ги дадоха както са по магазините,поръчах си и ароматизатори,много са бързи и коректни!

# 273
  • Пловдив
Много ти благодаря. Доверявам ти се за ароматизаторите.
А Wood Sage & Sea Salt Jo Malone много го мисля, но не съм сигурна, че ще ми хареса. Следващият път сигурно ще го трясна на сляпо.

# 274
  • Пловдив
Момичета, дайте предложение за парфюм, в който най-силно усещащата се нотка е сандал. Приемам предложения на Заг и Мартинез, защото имам в близост такива магазини. Искам да взема за подарък на приятелка.
Благодаря Ви предварително.

# 275
Момичета, дайте предложение за парфюм, в който най-силно усещащата се нотка е сандал. Приемам предложения на Заг и Мартинез, защото имам в близост такива магазини. Искам да взема за подарък на приятелка.
Благодаря Ви предварително.
Al Haremian -Noora, Cristal Noir -Версаче са със силно усещащо се сандалово дърво. Първия няма имитация,но е бююджетен. За втория не знам коя е добрата имитация. Аз го имах в оригинал,но го продадох,защото не могех да го понеса като миризма.

# 276
  • Пазарджик
Момичета аз още съм в чудене какви парфюми да поръчам. Имате ли мнение за AlienMan на Заг?

# 277
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, момичета, и аз да похваля Мартинез отново. След дълга, карантинна дрямка си подарих Сантал Роял и тъна в блаженство! Благодаря ти, Мартинез! Heart

# 278
Момичета, явно съм пропуснала , но бихте ли казали от къде може да се поръчат парфюмите на Лорис нямат онлайн магазин.

# 279
Здравейте, момичета, и аз да похваля Мартинез отново. След дълга, карантинна дрямка си подарих Сантал Роял и тъна в блаженство! Благодаря ти, Мартинез! Heart
Хубав им е и доста силен. Аз си го оставих за по студено време Wink

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 11:31 от Ре

# 280
  • Пловдив
Момичета, явно съм пропуснала , но бихте ли казали от къде може да се поръчат парфюмите на Лорис нямат онлайн магазин.
Не съм поръчвала от тях все още, но виждам, че имат страница във фейсбук.

# 281
  • София
Elode So Lovely най-най-любимия ми летен, плодов, цветен аромат, не оставам без него, за съжаление не много траен, но предвид цената, това не е проблем, подновявам го отново и пак...

# 282
Момичета, хипотетично възможно ли е даден парфюм да изкарва на кожа нотка, която въобще я няма?! 🙄🤔

Днес ходих в Кауфланд и реших да пръсна на китка Онзи въпросен Elode Woman (имитация на Black opium) от преди две страници. Имах чувството, че съм налапала цял пакет бонбони теменужка (така да ги мразя 🤷‍♀️)
Погледнах пирамида, уж няма. Много странно за първи път ми се случва.
Не го взех, не е мой аромат.

# 283
Здравейте, момичета!
Дали знаете, Bvlgari Aqua - мъжкия аромат на Мартинез , този ли е 🙄

# 284
Момичета, хипотетично възможно ли е даден парфюм да изкарва на кожа нотка, която въобще я няма?! 🙄🤔
Да,всичко зависи от комбинацията на съставките!

Общи условия

Активация на акаунт