Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 126

• 49 991
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
И ко ся? Цък, цък, цък, язък Confused

# 436
  • Варна
И като го извадят - няма да си спомня нищо : )))) и ще почне една бурна либофффф : ))))) с Наре.

# 437
  • Яко в Матрицата...
И като го извадят - няма да си спомня нищо : )))) и ще почне една бурна либофффф : ))))) с Наре.
Joy Редно е и той да поседи в болница, че симетрията с Наре да е пълна.

# 438
Дали ще има престой и в клиниката в Цюрих?
Тъй де, за симетрия

# 439
  • Яко в Матрицата...
Дали ще има престой и в клиниката в Цюрих?
Тъй де, за симетрия
Викаш да поседи малко в акъл хастанесито, че да му дойде акълът Grinning

# 440
  • между морето и небето
Ох, все по разочароващо върви сериала. Никаква изненада, всичко е предвидимо.
Наре все в ръцете на Санджар и пред събралата се рода припада.
Гедис се появи за част от секундата без ни най-малка идея защо го показаха.
Мелек изчезна, Каврук на този свят ли е, или на по-добро място, не се разбра.
Акън отново в действие.
Е, Ефето сега вече може да се пише за герой, защото го простреляха. И нещо изведнъж му вкараха нетипични, а бе направо чужди думи в устата. По пътя към тунела решиха да го избелят. Но надали ще стигне до края му. Иначе няма да има сериал и леГендарната любов ще се затрие.

# 441
Здравейте!
Аз съм 99% убедена, че Кахраман няма да играе по свирката на Акън.
Няма да отвлече Наре. Ще гледа да измъкне парите му, но няма да му поднесе Наре на поднос.
Имам усещането, че човека не е толкова лош. Дано не съм се излъгала...
Може би Акън стреля в Санджар, но всички знаем, че той няма да умре.

Иначе Санджо нищо не е научил от грешките си преди години. Разкаянието му мина и замина и днес е на път да повтори глупостите със заканите си да унижи Наре в съда и да и вземе Мелек.
Слаб е... Чак да го съжалиш...
И бащинството му е доста едностранно. Върти се покрай Мелек, заради майка и- не казвам, че не я обича.
А, другото дете?
Не се прибра и за 5 мин. в конака да се поинтересува от нероденото си дете.
Мисли ли изобщо за него или го вижда само, като пречка да бъде с Наре.  А, иначе го играе достоен!
Къде спи този човек?

Елван ме вбеси с поведението си към Гедиз!
Значи цялото семейство на Санджар мина през дома на Наре, обаче когато Гедиз се появи, домът станал хан, разбираш ли Smirk
А, репликата и, че "който не разбира любовта трябва да мълчи", отправена към него AstonishedAstonishedAstonished
Има ли изобщо герой в този сериал, който да разбира любовта по- добре от Гедиз?!!!!

# 442
Привет, дружки Kissing Heart

Ако искате да видите със субтитри, тук има превод

Направо неочакван обрат, думи нямам аз Close

Зад кадър

И вчера на сета

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 09:27 от Еванджелин

# 443
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Grinning

Еве Heart, каквото такова. Аз се канех да не гледам, ама щом това ще е последната серия за сезона, другата седмица може и да му дам шанс на дизито Joy Зависи от втория фрагман.

# 444
  • Плевен / София
Скрит текст:
Айде и от мен - ама много са сладки тук .Не са нужни целувки и прегръдки ,за да изиграеш любов и привличане .Да ви кажа и аз , ако бях на мястото на Фефа щях да ревнувам Stuck Out Tongue Winking Eye

Тук също . Колко му отива на Бурак ролята на Кемал ( която де факто го изпрати на върха ! ) И каква разлика от първите няколко епизода и след това . А Несли не спира да ме учудва - тя си е супер от началото до края .
Нея и с табуретка да я сложат да играе , пак ще даде всичко от себе си без задръжки

+1
Добро утро! Grinning

Еве Heart, каквото такова. Аз се канех да не гледам, ама щом това ще е последната серия за сезона, другата седмица може и да му дам шанс на дизито Joy Зависи от втория фрагман.
Дано само Каврук не даде фира.....Няма да има кой да ръчка Санджар...

# 445
  • Яко в Матрицата...
Гости, мисля, че никой няма да даде фира. Още е рано.

# 446
Гости, мисля, че никой няма да даде фира. Още е рано.

Абе не знам, но положението на Каврук никак не е розово...
Прекалено дълго преседя без помощ и изтичаща кръв. Вече беше тъмно, когато Мелек тръгна за помощ.
Колана спаси Акън, не случайно наблегнаха на слагането и свалянето му. Каврук, обаче беше без и излетя заедно с предното стъкло...
Не съм сигурна, че героя ще оцелее...
Сега, като прострелят и Санджар, известно време Яхя ще е глава на Ефеоглу Simple Smile
Има възможност да се докаже и изкупи греховете си, но дали...?

Някой по- напред питаше, защо сериалът е с име "Дъщерята на посланика"
Та се замисли...
Освен, ако не е за благозвучие само, а трябва да търсим по- дълбок смисъл то "Дъщерята на посланика" е обръщението на Санджар към Наре, когато не е негова, когато не е "Наре на Санджар". Когато е далечна и недостижима, когато е "плюл на сърцето си" и се е заклел, че няма да я нарича по име, защото боли...
Историята в сериала започна, когато Наре беше само "Дъщерята на посланика", дали накрая ще се превърне в "Наре" или в "Наре на Санджар", предстои да видим Simple Smile

# 447
Озета набързо

"Тази сага започна на дъното на морето, но не свършва там“

Наре и Санджар, които не могат да бъдат нито лъжа, нито епос, вече са майка и баща, които се притесняват за детето си. Откриват Каврук, който претърпя катастрофа и получи сериозна мозъчна травма, но Мелек липсва. Наре и Санджар се опитват да намерят дъщеря си, като оставят всичките си битки настрана. Делото за попечителство е отложено, когато Мелек изчезва. Първо ще намерят дъщеря си и след това ще отидат на война за нея.
Гедиз се чувства напълно чужд в тази картина. Не са му казали нито за делото за попечителство, нито за изчезването на Мелек. Въпреки това, изненадата която идва на вратата му, отнася Гедиз в средата на всички тези събития.
Докато Наре търси детето си, Акън има други планове за нея и този път си е намерил много силен партньор; Кахраман. Той моли Кахраман да отвлече Наре, използвайки Мелек. Но Кахраман си има свои собствени методи и пътят му води първо до голямо щастие и след това Санджар да се изправи пред смъртта на дъното на морето.
Ще бъде ли намерена Мелек? Ще бъде ли отвлечена Наре? Ще се удави ли Санджар на дъното на морето?
Тази любов, която започна на дъното на морето, когато бяха деца, ще приключи на дъното на морето, когато сега имат дете?

За голямото щастие нещо не ми стана ясно, Рени, помагай Kissing Heart

От тез паспортни снимки нищо не става ясно Sunglasses

Радост за очите ми Heart Eyes

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 15:07 от Еванджелин

# 448
  • Яко в Матрицата...
Резюме - 17 епизод - финал на първи сезон

"Тази легенда започна на дъното на морето, няма да свърши там"

Наре и Санджар, които не са могли да станат нито легенда, нито лъжа, сега са едни тъжни майка и баща, които се притесняват за детето си. Каврук, който  претърпя катастрофа и е със сериозна мозъчна травма, е открит, но Мелек я няма там. Наре и Санджар оставят настрана всичките си спорове и се опитват да намерят дъщеря си. Делото за попечителство е отложено, когато Мелек изчезва. Първо ще я намерят, после ще воюват за нея.

Гедиз се чувства напълно чужд в тази картина. Не са му казали нито за делото за попечитество, нито за изчезването на Мелек. Но една изненада, която идва пред вратата му, ще постави Гедиз по средата на всички тези събития.

Докато Наре търси детето си, Акън има други планове за нея и този път си е намерил силен партньор - Кахраман. Акън иска от него да отвлече Наре, използвайки Мелек. Но Кахраман има свои методи и пътя, който следва, ще стане причина първо за едно голямо щастие, а след това Санджар да се изправи лице в лице със смъртта на дъното на морето.

Ще бъде ли намерена Мелек? Ще бъде ли отвлечена Наре? Ще потъне ли Санджар на дъното на морето?

Тази любов, започнала на дъното на морето, когато са били малки, ще намери ли своя край пак там, сега, когато имат свое дете?

Еве, не съм видяла, че и ти си го сложила... Да има Wink

# 449
Рени, нека има Kissing Heart

Пак не разбрах какво ще е това голямо щастие. Може би ще намерят Мелек Thinking

От сценаристката Айше Ферда Ерйълмаз:

"Знаеш ли какво би ми отивало на мен? Изобщо да не бях кървила! Представи си, че Акън изобщо не ме беше наранявал, любовта ми не беше ме прокудила, и не беше станал съпруг на друга жена...Този живот би ми отивал на мен! Щастието би ми отивало!"

Общи условия

Активация на акаунт