Отговори
# 630
Бехидже е убила двамата си съпрузи и Бехзат е подписал медицинските актове. Бил е замесен. Дано Йълмаз има алиби за този времеви отрязък. Бехидже не му мисли доброто нито на него, нито на Фикрет или Фекели. Йълмаз и Фекели са добряци и наивници. Дано Фикрет я "надуши". Ще се яви и като рицар за Мюжгян. Може той да изгледа Керем Али.
А, Хюнкяр къде се бута сама на среща с убийца. И носи и досието, не каза на никого. Ужас! Много голяма грешка. Не ми се гледа вече! Отвратителни са ми и Бехидже и Мюжгян вече.

# 631
Един боклук стана главна героиня в сериала.

# 632
SobSobSob красива Хюнкяр! Прекрасна Вахиде! Невероятна актриса!
Дано онзи детектив като чуе за убийството и да се сети да се върне. За Демир ще е шок, а Фекели ще е съсипан. Кой ще предположи за Бехидже?! Дано "безгръбначната" ( с извинение) Мюжгян се досети и да направи нещо, но надали.

# 633
Страхотна серия, нито за момент не те пуска. Всичко изпипано във всяко отношение, музиката - тръпки да те побият. Ами заслужават си да са на върха. Нататък как ще е без Вахиде, не знам, но тая серия беше Еверест. Simple Smile

# 634
Фикрет е Фикрет Фекели. Но остава подозрението, че може да има връзка с Аднан Яман.
Лелята е бясна, богатството се изплъзва, а Мюжгян и вдига кръвното с нейното безразличие.
Тъжна и красива е сцената на фона на песента. Успоредно: любовта на Фекели и Хюнкяр и самотните Йълмаз, който си спомня разходката с Аднан, а Зюлейха зад прозореца на конака. Този път не Зюлейха ще спре брака; сега Йълмаз е против заради детето, което е при Яман. Смъртта на Хюнкяр няма да им позволи да се оженят по правилата с подписване, но се събраха с думи и мисли. Хюнкяр свали пръстена на Яман. Стори ми се, че траурната музика започна, когато Фекели съобщи пред семейството за решението да се оженят.
Зюлейха се сърди, защото беше казала на Йълмаз да съгласуват всичко. Но тя разбира, че причината е друга, явно в момента не вижда път за тях.
Зюлейха защити Севда в магазина, върна и жеста, когато Севда я защити от Демир. Ще видим нататък техните отношения.
Да, писмото на Хюнкяр е преди да отиде при Фекели и да се разпишат. Но сега ще стане предсмъртно. Хюнкяр в белия костюм от промото, на красиво място - античен град, отива направо във вечността. Срещата беше за досието, но Бехидже носеше нож, значи би я убила и заради брака, който щеше да и обърка сметките за наследството.

# 635
Момичета, какво пишеше в писмото на Хюнкяр за Демир? Даваха кадри с Йълмаз и Зюлейха .Thinking Нещо не намирам превод в групата.
Ваня, Йълмаз каза, че иска Фекели да е щастлив, но заради този брак няма да спре да се бори за сина си. Не че е против брака.
И според мен, Бехидже беше решила да я убие така или иначе. Може би планираше това убийство, но й се отдаде добра възможност. Направо ужасно! Само пари я интересуват!

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 23:14 от dana78

# 636
От това, което аз прочетох при руските преводачки, Хюнкяр пише на Демир да не наранява Зюлейха. Но явно не е само това.
А за това, дали Бехидже е била готова да убие Хюнкяр заради брака с Фекели би трябвало да разберем по някоя ретроспекция - кой кого е извикал на срещата в античния град. Според мен Хюнкяр я чакаше.
Хюнкяр се движи с шофьора си, би трябвало той първи да се притече на помощ, може би Хюнкяр ще бъде откарана в болница и там ще почине.

# 637
Малко преведоха от писмото - Хюнкар каза, че иска любов, отива при Фекели и моли Демир, както е разбрал Севда, така да разбере и нея; да не причинява болка на Зюлейха.
Да, не всичко при Фикрет се изясни - избягал с фалшивия паспорт заради дългове в Германия. Защо тогава се снима за вестниците. Или вече няма дългове Rolling Eyes С превода ще разберем повече. Но има белег от изгаряне.

# 638
Че съжалява за стореното на Зюлейха и на Йълмаз и т.н. и друго сигурно, както и за Фекели може би...че иска да е щастлива и го моли да я разбере този път. Лучия Flowers Hibiscus; Катя Flowers Hibiscus да, писмото е много затрогващо. Направо не ми се мисли, като разбере Демир! Много тежко...да загуби майка си! Много ми е тъжно.

# 639
Сбогом, Хюнкар Sob Нищо в Чукурова вече няма да е същото.

# 640
ДА, Сбогом Хюнкяр! Cry
Лучия рускините говорят и за излизане на Керем А. и на Уур Thinking...т.е. Фекели и Йълмаз ще загинат и Бехидже ли ще "върти" конака им?! Scream Много ме нервират с тези предположения, като ги изказват като факти. Нещо има ли като информация реално? Знам, че ще пишеш, ако има...но аз да си питам Flushed

# 641

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1321923924150673410/pu/vid/ … -Cy-3L.mp4?tag=10

Към снимките от днес Тимур Савджъ е написал: "Есть такая дружба, когда не нужно лишних слов.. Ещё одно путешествие.. Я так рад, что ты у меня есть, моя Вахиде"

Дана, нищо такова няма. Преди час и Бирсен се сбогува

https://www.instagram.com/p/CG8OK6pJ3jyQJ7ews6p6ZCx8bWDGugux8mwjiE0/

# 642
Лучия Hands Plus1
Как се затъмни деня и античният град сякаш изчезна...и остана слънцето като светлина в тунела за душата. Отива към светлината и остава там. Много трогателни сцени!
Мисля, че Фикрет е законен Фекели и незаконен Яман. Но, дали е син на Севда, даден на Сафие или е син на Сафие Фекели, но от Аднан Яман?
Лека нощ!

# 643
# 644
Аз досега четох превода в руския форум, не чета, докато гледам.
Хубав беше епизодът.
Сцената на убийството е направена със символи, но загатнати, не тежат. Умира не обикновен човек, а значима за това място личност - прободена със златен нож, мястото историческо - Хюнкяр е с роля в историята на Чукурова, остана легнала върху земята - земята на Чукурова. Белият костюм за нея беше сватбен, но бялото е цвят и на смъртта - знак за ритуална чистота.  
Вахиде е много специален човек. Да е жива и здрава! Много ще ми липсва нейната Хюнкяр в сериала.
Благодаря за компанията, до превод и лека нощ!  

П.п. Забравих нещо, което си помислих, докато гледах сцената Фекели - Хюнкяр.
Зюлейха скъса колието от Демир в болницата.
Но след смъртта на Хюнкяр може да поиска нейния пръстен Яман.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 01:06 от vanja@

Общи условия

Активация на акаунт