Отговори
# 615
Здравейте! Animal Bee

Днес – 70 епизод!

В Турция празнуват 97 години от провъзгласяването на Републиката.

https://twitter.com/i/status/1321769847555063810

От официалната страница:

- Оставь, пусть идёт своим ходом. Ты слишком много думаешь обо всём.
- Если бы я не видела всё и не слышала, то не осталось бы ни этого богатства, ни этой фермы.

https://vk.com/video-82230597_456241625

Много е автентична нейната Азизе.

Хаштаг на еп.: #40YıllıkSevdam #Моя40летняяЛюбовь

Още снимки за еп.:

"Однажды, день, о котором вы так сильно мечтали, может наступить.
Но, он может оказаться совсем не таким, каким вы его представляли."

https://vk.com/video-82230597_456241626

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 18:50 от vanja@

# 616
Ваня, благодаря! Flowers Bouquet

https://www.instagram.com/p/CG7pUIvKqq6/

С фалшивия паспорт Фикрет може да е излъгал анкарците, уж че действат заедно и сега ще завоюва доверието на Фекели.

# 617
Добър вечер Simple Smile
Аз този епизод ще го гледам онлайн, макар че май няма превод от рускините. И започва по-рано.

# 618
Гадничък номер, започнаха по - рано Rage. Има превод и в двете групи.

Шегаджийката ме агресира. Sob

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 20:21 от LU4IQ

# 619
Момичета, нещо ми е тегаво, сипах си вино...не ми се разделя с Хюнкяр. Демир каза на Йълмаз, че той е родния баща, но няма да види сина си, а остава с него - законния му баща. Ако смеел да си го вземел - предизвика го пред всички. И не каза истината пред журналистите, премълча всичко и се изкара спасител на самотна бременна жена, а Йълмаз - изкара нехранимайко, който е влязал в затвора и съответно не можел да се грижи за жена си и детето си.  Хюнкяр не трябваше да спира Зюлейха да се намеси, за да поясни някои неща. Но, Хюнкяр защити отново себе си и Демир. Истината беше спестена. Очаквах го. Каза го и Катя.
Фикрет не е от анкарците, но има своя "игра" и съдружник в играта.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 21:46 от dana78

# 620
Писмото на Хюнкяр - завещание до Демир. Явно ще е важно, беше преди интрото. Осъзнала, че е разбила сърца. Щом Демир е разбрал Севда, иска да разбере и нея. Иска да е щастлива с Фекели. Писала го е преди да тръгне към него.
Йълмаз е незрял. Не може да понесе благородството на позицията на Демир, Демир бил се направил на герой пред Чукурова. Знам, че Йълмаз не е такъв, но сега не може да се справи със ситуацията. Разнопосочни емоции го объркват. Хем ме е яд на него, хем го съжалявам.
Сание беше поразена, не я разбирам защо е такава.
Много театрално беше това с Фикрет и неговия човек, когото уж наказва. С каква цел го прави? За алиби?
Бехидже не издържа и извади веществените доказателства.

# 621
Дана, така се чувствах, когато умря Сюлейман и после, когато убиха Азизе и Джевдет. Но в двата сериала беше финална серия. В единия случай страдах за човек, починал преди векове, в другия - за измислени, несъществуващи личности. Дълго време страдах, и сега винаги ми е трудно да гледам сцените.

Тимур Савджъ и Бурак Саяшар в прощални снимки с Вахиде Heart Eyes

Ваня, аз все още мисля, че Фикрет се е внедрил, за да разкрие кой стои зад анкарците.

# 622
Привет момичета! Hug И аз съм тук,гледам, но не ми се коментира, откакто разбрах, че ще се разделим с Хюнкяр.  Разбира се Вахиде е в правото си щом здравословното и състояние не е добро. А ако е вярно, че и Уур ще напуска, да приключват сериала. То не, че съм очаквала щастлив край, ама...ми е тъжно. Disappointed Relieved

# 623
Цитат
Знам, че Йълмаз не е такъв, но сега не може да се справи със ситуацията. Разнопосочни емоции го объркват. Хем ме е яд на него, хем го съжалявам.
И това е така. Да. Всички са много изстрадали и изхабени емоционално. Разбирам ги, ядосвам им се, съжалявам ги - Йълмаз, Демир и Зюлейха.

# 624
Mилиони зрители се чудят кой е Фикрет и два часа чакат баш ченгето Бехидже да проговори. Вече превзе дома на Фекели, самоназначи се за стопанка, а той мига край нея като мокра мишка. Несериозно е да оставят тази престъпничка да командори Фекели и Йълмаз.

# 625
Още един герой в Чукурова, но този е на много високо ниво - радио, кмет - Фикрет. Фекели вярва на всичко, но не и Бехидже. Много я стиска обувката за наследството. Но не може да го разбере тоз Фикрет какъв е. Двете с Шермин обаче решиха, че е убил Хатип, много гениално.
Демир не знам защо е пратил тези пари по този начин на Севда. Обидно е. Но Хюнкяр използва случая и страшно я удари: Демир се грижел за нея, защото баща му му е поръчал. Не защото сам иска. Всъщност, каква е истината...
Но как играят Вахиде и Назан!
Чудесни са снимките на Вахиде с продуцентите!

# 626
А, Шермин нарочно ли вкара Бехидже в "капана" на Хатип? Тя много добре знае кой уби Хатип. Отмъщава на Фикрет, че не й обръща нужното внимание. Иска да вкара човека в затвора, защото не й отговаря на свалките. Ужасна Шермин.
Пипилота, няма потвърждение за напускане на Уур. Не знам, защо рускините са толкова сигурни и вече го спрягат като факт.
Адмирации за всички актьори! Браво!

# 627
Змията най - накрая се шмугна в дупката си, но на Хюнкар няма да прости. И Мюжган мълчи като глътнала езика, и двете вече са ми гнусни.

# 628
Чудя се онази Бехидже да не натопи Йълмаз за убийството на Хюнкяр, за да докопа пари. Т.е. да може Мюжгян да се събере с кръвния Фекели, тя усети, че Мюжгян има симпатии...и Йълмаз може само да е пречка вече. Вече какво ли не ми идва на акъла. Мисля, че Фикрет харесва Мюжгян...ха дано! Simple Smile

# 629
Ето, Фекели хвърля бомбата и змията ще пусне отровата си - как ще преживее Хюнкар да ѝ отнеме господарството.
Йълмаз така и си остана - неизвестЕн за любовта на Фекели. Sob

Joy Гривните фалшиви, бременността на Фадик - фалшива.
Кенан идва.........

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 22:40 от LU4IQ

Общи условия

Активация на акаунт