COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 482 298
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 75
Не знам, аз предавам само какво каза Кантарджиев, той каза че това е негово мнение, не е официална позиция на СЗО или нещо подобно.
Цитат
Абсурд е да сме направили само 500 теста, то ние имаме толкова открити.
Това са данните за ден. Роналд пръв се сети, но данните отговарят на тази хипотеза.

Продължават да внимават за Банско защото днес е изскочил нов случай на човек заразил се там. В Несебър но върнал се от Банско.

# 76
  • Варна
Гледам със закъснение... Наистина ли журналистката попита защо починалите и оздравелите не са извадени от броя на общо заразените?
Възможна ли е такава тотална неграмотност?

Продължавам да се изумявам на търпението на този човек...

# 77
На мен също Радев много ми падна в очите. А го уважавах. За съжаление никой не мисли за бедните българи. Всеки да се спасява както може....

Вие слушахте ли изявлението на Радев? Той единствен се опита да защити именно "бедните българи" и да изиска от правителството мерки срещу безработицата и обедняването. Така че бъдете обективни, освен ако политическите пристрастие не ви пречат за това.

# 78
Пусках вчера, днес сякаш друг потребител публикува подобно, но ето пак, просто например.
https://www.ips-journal.eu/regions/global/article/show/global-quarantine-ii-4189/

Аз плюене не прочетох, само факти.

# 79
Е как ще ги извадят, нали тогава няма да има "бум /пик" или каквото там очакват да се случва... на Видов ден.

# 80
Това не е лишен от резонност въпрос. Аз открих, че броят на заразените е доста по-неинформативен показател, от броя на активните случаи. В броя на положителните, има хора , които са се излекували или са починали преди месеци.

# 81
  • Варна
Не зная кой може да контролира смъртта. Стъкмистика винаги е имало в нашата "образцова" държава. В началото на пандемията, бг учен даде точна прогноза. До две седмици ще има около 500 заразени. На всеки 100 заразени ще има 30 болни и 1-2 мъртви. Подобни хипотези трябваше да съобщят на населението. Тези грозни полит.  битки и прехвърляне на вина не са полезни.
Препоръчват масов скрининг, но при нас ще е мираж. Каза си го Мутафчийски, нямало да пръснат милиони за "съмнителни " тестове. Нека да строят петокачествени магистралки. Те спасяват човешки животи....

Последна редакция: сб, 04 апр 2020, 09:01 от Viviana91

# 82
France 24 Интервю с Ани Спароу, специален съветник на генералния директор на СЗО:
Коронавирус: Може ли ваксината BCG да помогне?
(Интервюто е на английски език)

# 83
  • София
Не понасям журналисти/водещи, които прекъсват специалист, който говори за нещо сериозно по сериозен начин като фактическо обяснени, дава и терминология, която все пак е разбираема. Току-що го направи водещата на някакво предаване на БТВ. Лекарката говори смислено, обяснява като за нормални хора, а тази я прекъсва!  И това го правят най вече некадърните лейки с репликата "да не задълбаваме, нашите зрители не са наясно". Абе, другарки-кифли, вие няма как да казвате с какво са наясно зрителите и с какво не са! Това не са ви лакове за коса и маникюр! Напишете си домашното!

# 84
Наиситна ли се отварят къщите за гости за Великден !
Ангелкова , не че нещо от нея става, но ако това е така, кой ще контролира тези престъпления
Аз не мига да повярвам.
Докато ние си седим дОма, хотели отварят врати.
И в Студентски град кллубче с бирика работело снощи, полицията не взела мерки.
Ето такива "работодатели" сега са за яките глоби.
Олеее, направо се отчайвам.
Едно се говори, друго се върши.

Добро утро и благодаря за темата.

# 85
Проф. Михаил Константинов каза преди малко по БНТ, че смъртността във Великобритания и Ирландия от вируса е 96%. Водещият Георги Любенов се ококори като чу, а аз двойно повече. Това как го е изчислил?

# 86
Проф. Михаил Константинов каза преди малко по БНТ, че смъртността във Великобритания и Ирландия от вируса е 96%. Водещият Георги Любенов се ококори като чу, а аз двойно повече. Това как го е изчислил?
Само се надявам, че не отчита така и.изборните резултати...

# 87
Ами толкова е сигурно на база приключили случаи. Друг вариант да е толкова висока не виждам. Ще падне, винаги е висока в началото при приключилите случаи заради едни специфики дето не ми се обясняват пак.

# 88
Просто , защото в Англия има 3605 починали от covid 19 и едва 135 излекувани . Действително е странно това и го следя от дни , но според мен ще се оправи с времето .

# 89
Наиситна ли се отварят къщите за гости за Великден !
Защо те учудва? Ама наистина ли вярвате, че хората доброволно и безропотно ще се превърнат в затворници? Особено на фона на нищо случващото се? Аз писах за апокрифно кафене, най - вероятно изобщо не е единственото... И може ли да помоля, МОЛЯ, да слагате всякакви снимки в Скрит текст? Моля?!

Общи условия

Активация на акаунт