COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 484 796
  • 32 209
  •   2
Отговори
# 1 620
  • Bulgaria
Скрит текст:
Принц Чарлз как се излекува за 7 дни, с какво ги лекуват в Англия?
С каквото и Домусчиев се излекува за 5 дни.
Стига сте си мислили глупости!
За принц Чарлз казаха, че е имал температура и други леки симптоми, които са отзвучали за седмица в домашна обстановка. на Борис Джонсън не му се получи - втора седмица е със симптоми и си остава изолиран. Никой от двамата не е развил пневмония.
За разлика от тях испанската принцеса Мария Тереза беше с късата клечка.
Защо по дяволите си мислите, че всеки положителен на вируса ще развие пневмония и ще стигне до апарат?????
Голямата част от хората ще са точно със симптомите на принц Чарлз.

Защото не вярвам точно принца да го оставят без най-добрите лекарски грижи в страната. И това да не развие пневмония може да се дължи на някакво противорусно лечение с ремдесивир или авиган например.
Е, явно Бо Джо няма достъп до тези лекари и лекарства.....,
Значи според Вас принца е трябвало задължително да развие пневмония?

Това, че си е вкъщи не означава, че не се наблюдава и лекува от лекари. Богаташите и в домашни условия ги лекуват. Принцът не е на 15, така че не знам за пневмонията. Това, че е принц ли трябва да го защитава?

# 1 621
Гледам голяма разлика има м/у починали /оздравели ,набиват ми се :
Белгия - 1447/3751
Холандия -1766/250
Ако в Холандия примерно по-късно е навлязла заразата ,то пък починалите са доста ,странно ми е ?
Холандия бяха тръгнали да градят стаден имунитет, но се отказаха. Те късно се затвориха по къщите.

# 1 622
Еее, фантастичен доц. Попов! Защо този човек не е в щаба. Сигурно защото е изумителен професионалист, а не го влече да го играе медийна звезда диктатор.
Съжалявам, че ще те разочаровам, но той Е щабът. Това, за което говореше и проф. Габровски - медицината е екипна работа.
Ами не, не е щабът той, а разочаровани от това ще са всички с посинели устни, които ще се надяват поне на този етап да ги приемат в болница. Това доц. Попов не го мисли и никога не го е казвал, както и сега по бтв каза точно обратното, за който умее да слуша.

# 1 623
Скрит текст:
За принц Чарлз казаха, че е имал температура и други леки симптоми, които са отзвучали за седмица в домашна обстановка. на Борис Джонсън не му се получи - втора седмица е със симптоми и си остава изолиран. Никой от двамата не е развил пневмония.
Защо по дяволите си мислите, че всеки положителен на вируса ще развие пневмония и ще стигне до апарат?????

Защото не вярвам точно принца да го оставят без най-добрите лекарски грижи в страната. И това да не развие пневмония може да се дължи на някакво противорусно лечение с ремдесивир или авиган например.
Може, а може и просто човекът да е със здрав организъм, защото няма наднормено тегло, а надали има и диабет, високо кръвно и т.н за разлика от Борис, който очевидно е пълен и по-всяка вероятност значително по-нездрав. Разбира се, това са само мои спекулации, но звучат доста по-правдоподобно (поне на мен) в сравнение, че Чарс е лекуван с някакви супер-дупер лекарства държани в тайна за обикновения гражданин.

Болшинството от заразените не развиват пневмония и не стигат до интензивното. Чесно казано, не знам вече колко пъти трябва да бъде написано, че да го проумеят истериите.

# 1 624
Еее, фантастичен доц. Попов! Защо този човек не е в щаба. Сигурно защото е изумителен професионалист, а не го влече да го играе медийна звезда диктатор.

В една война има и генерали и офицери и войници. И всеки е еднакво важен за победата. И фантастичния доц Попов оня ден седеше рамо до рамо до мразения генерал. Сигурно щото са на различно мнение...знам ли.

# 1 625
От Смолян: днес обявиха нов случай на 66-годишна жена, интубирана в болницата. В петък са взели доста проби на медицински работници, резултатите се очакват утре. В семейството имаме контактен и днес се обадиха, че пробата е отрицателна. Карантината остава 14 дни. Следя темата от почти самото начало. В Смолян/Пампорово познавам почти всички с положителен резултат, дано мине без проблеми навсякъде!

# 1 626

Аз имам резерви - ако не беше сегашната истерия и медиен интерес заради Ковида, на баба ви Верка никой нямаше да обърне внимание, камо ли да й сложат индивидуален пост - лично проверено с близка баба в МВР болница с пневмония преди няколко години - зарязаха я, дори сутрин слагаха лекарствата й на нощното шкафче, като прекрасно знаеха, че не може да става и да се движи жената. Бутилката с кислород свърши и никой не си направи труда да я смени, да не говорим, че нямаше никакви грижи и искаха постоянно близък до леглото й, като че ли близките й не работят за прехраната си...Лицемерие, лицемерие, лицемерие!
За МВР болница не мога да кажа нищо, както и не всички клиники във ВМА работят читаво. Но Инфекциозната е доста сериозна сила - и външно, и вътрешно призната.

# 1 627
Честно да Ви кажа, не вярвам на медиите. Стотици статии и интервюта, думи изкарани от контекста, натъртване все на трагичното. Имам чувството, че някой им е наредил точно това да правят, за да си стоим на задниците и да не протестираме за каквото и да било...
Аз нямам чувството, сигурна съм, че имат ясни и точни указания какви "новини" да съобщават, какви въпроси да задават... Дори не допускам мисълта, че всички бг журналисти са безмозъчни идиоти, които идея си нямат какво да питат.

# 1 628
Скрит текст:
Скрит текст:

Може, а може и просто човекът да е със здрав организъм, защото няма наднормено тегло, а надали има и диабет, високо кръвно и т.н за разлика от Борис, който очевидно е пълен и по-всяка вероятност значително по-нездрав. Разбира се, това са само мои спекулации, но звучат доста по-правдоподобно (поне на мен) в сравнение, че Чарс е лекуван с някакви супер-дупер лекарства държани в тайна за обикновения гражданин.

Болшинството от заразените не развиват пневмония и не стигат до интензивното. Чесно казано, не знам вече колко пъти трябва да бъде написано, че да го проумеят истериите.
Трябва да има конспирация Laughing
Пък, че лечение няма, ама за принца има  Laughing...... Може пък и да са го ползвали за опитно зайче и ад са открили супер-дупер лекарството Laughing

# 1 629
  • Там,където се събуждам щастлива.
Гледам голяма разлика има м/у починали /оздравели ,набиват ми се :
Белгия - 1447/3751
Холандия -1766/250
Ако в Холандия примерно по-късно е навлязла заразата ,то пък починалите са доста ,странно ми е ?

В Холандия не се регистрират оздравялите.

# 1 630

В една война има и генерали и офицери и войници. И всеки е еднакво важен за победата. И фантастичния доц Попов оня ден седеше рамо до рамо до мразения генерал. Сигурно щото са на различно мнение...знам ли.
Не подлежи на обяснение. Все едно да обясниш на някой защо ББ не е ок на това място, а той си го преизбира системно.

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 19:36 от soul81

# 1 631
Със знаещите, не с изоставащите:

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 19:22 от Birdie

# 1 632
Хареса ми това, което каза Доц. Мангъров по БТВ новините .
Дано не успеят да го смачкат и да пострада от това, че се осмелява да говори срещу властта.

# 1 633
Италия
4,316 нови
525 починали

Оф ,това е хубаво надолу  .Бог да ги прости починалите !

Хеликаза забавената реакция в Холандия би трябвало да се отрази на броя заразени , но на  смъртните случаи и оздравелите  ,защо .Съседни държави предполагам със сходни системи на здравеопазване ,тъй де както и да е ,може просто да не тестват повторно .
С Белгия казаха ,че сме тръгнали по едно и също време ,ами пу-пу  оставям броя  заразените ....

# 1 634
  • София
Скрит текст:
Картинката започна да се избистря. Намерили са ни цаката, по думите на Менда Стоянова, всички безработни могат да започнат работа на трудов договор в селското стопанство, без да загубят обезщетенията си. Софиянци да му мислят, досега имахме масово заселване, сега ще се изселваме. Simple Smile
Съжалявам, че не мога да сложа линк, има го в почти всички медии.
Е, това е яко, получаваш заплата плюс обезщетение, какво лошо?
Всъщност такива мерки предпочитам, не тия 60/40, дето сега ще ги хвърлят на вятъра, разбирай на българските пишман бизнесмени, които ореваха орталъка на втората седмица, горките...Neutral Face

Да ги дадат по-добре на собственици на земеделска земя, които започнат селскостопанска дейност примерно, животновъдство..

Общи условия

Активация на акаунт