COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 484 008
  • 32 209
  •   2
Отговори
# 3 960
  • Пловдив
Каква е тази Севда?

Красимира, пак пишеш глупости.
Починалият на 36 г. е бил с фиброза след претърпяна катастофа, преди години.
Откъде измисли черепно-мозъчна травма?
Не говори глупости, така казаха на днешния брифинг. Само защото не харесвате някой, не значи, че той пише глупости и си измисля.

Аз брифинга не съм го гледала, но снощи по Нова ТВ точто фиброза следствие на катастрофа съобщиха. Това почти като дребните огнестрелни рани сега не се забелязват......

# 3 961
  • София
Севда е Севдалина Арнаудова - ПР на Бойко. Поне така прочетох.

# 3 962
Лекарството е за розацея в определена форма. Не съм чела за орален прием,  крем е лекарство в 1%.

Народа вече е щурмувал ветеринарните аптеки, скоро ще има данни и за пероралния прием Simple Smile Ако не напълнят токсикологиите може и да го броим за проучване и да го разрешат за употреба Simple Smile
Hands Plus1
Толкова ли прост народ сме. Като имаш лекарството и не знаеш как и за какво би могло да се ползва ...
Четох за Ивермектина. Дозите са много малки, прилагат се еднократно, съобразени са не само с килограмите ами и с вида. Човекът не е включен, ако някой реши, че е по близо до прасе, друг до крава, трети до кон .... не ми се мисли.

# 3 963
Не вярвам повече от средата на май да продължат мерките. 2 месеца е макс. То единият мина. Това отговарям на някой, който ми е писал преди ден, два, много съм заета и не мога да влизам редовно. Ето, вече се говори за отхлабване на мерките, не изпадайте в паника.

# 3 964
iliana__ , ако медиците не се тестват и не знаят дали са заразени или не, има голяма опасност, по мое мнение, заразата да тръгне от болниците. Също, ако лекарите се разболеят, кой ще лекува тези, които ще успеят да се доредят до болнично лечение.
Ама аз не споря за това,  нито  баце се е сравнявал с лекарите.Естествено, че трябва да се тестват и пазят.
Въпроса беше как уж нямало тестове, а на него и депутатите били направени.

# 3 965
Dazel, снощи, да, но тази сутрин казаха, че бил с тежка черепно мозъчна травма и нито дума за фиброзата. Поне аз не чух.

# 3 966
iliana__ , ако медиците не се тестват и не знаят дали са заразени или не, има голяма опасност, по мое мнение, заразата да тръгне от болниците. Също, ако лекарите се разболеят, кой ще лекува тези, които ще успеят да се доредят до болнично лечение.
Ама аз не споря за това,  нито  баце се е сравнявал с лекарите.Естествено, че трябва да се тестват и пазят.
Въпроса беше как уж нямало тестове, а на него и депутатите били направени.

От всичко казано от ББ, аз стигнах до този извод. Като чета напред в темата, има и други като мен.

# 3 967
Не вярвам повече от средата на май да продължат мерките. 2 месеца е макс. То единият мина. Това отговарям на някой, който ми е писал преди ден, два, много съм заета и не мога да влизам редовно. Ето, вече се говори за отхлабване на мерките, не изпадайте в паника.
При нас - Ст.З, някои от мерките ги отмениха - вечерен час, пуснаха кучешките градинки, отвориха автогарата. ... Не разбирам, юруш на строги мерки и тъкмо хората ги приемат и започнат да спазват и в момента, в който аха да има полза, започват да ги премахват.

# 3 968
Доволна съм!
Сега ще видим какво е реално състоянието в държавата, след като най-накрая ще изтестват Банско.
Чакам с нетърпение какво ще се случи там, защото там беше затворено за дълго време и там би трябвало да е едно от местата с най-голямо разпространение на вируса, помните израелските туристи, които си заминаха от Банско и се оказаха позитивни.

Тъй като до момента не чувам да са се случили много страшни неща с хората в Банско,, типичен пример за климат и ситуация отлична за разпространението на вируса, предполагам, че курсът за справяне с моментната ситуация ще бъде определен от там.

Препоръчвам на институциите по-често да четат БГ мама!

Скрит текст:
П.С. Имаше смисъл от интервюто със Симидчиев - лично зададох въпрос за Банско, на който той, разбира се не отговори, но е свел до знанието на когото трябва, та накрая на Щаба му просветна.

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 10:06 от DeltaAzimut

# 3 969
  • София
Въх, ама верно ли ББ е уволнил оня наглец Мавродиев? В тези чудовищни времена да въртиш финансови машинации с държавни пари.

# 3 970
  • София
Мерките не трябва да се разхлабват, а покрай празниците дори трябва де се стегнат, че ще развалим хубавата работа.
Не ми се мисли сега какво ще стане с тези пазари, не мисля, че ще се спазва дистанция.
Надявам се тестовете в Банско да покажат антитела и като цяло новините да са добри. Засега няма данни за много болни, идва ред на антителата.

# 3 971
Всъщност са много причините да се свалят мерките някъде там - политически, икономически, социални и т.н. Да му мислим ние, когато този момент дойде.

# 3 972
Моите познати, работещи в други държави казват, че мерките ни са много навременни. Магазините ни са пълни с храна, докато във UK и САЩ липсват основни стоки. Това 16 за денонощие не е ли спад, в сравнение с близките дни?

Не мога да разбера какво искат тези, които са недоволни:
   --- Искат по строги мерки?
   --- Или искат всичко да работи и да заразата да стане неконтролируема?

# 3 973
  • на пъпа на Златията
То, че не е смешно, не е, даже е опасно, дано не стане и трагично.
Просто като ги слушам и искам народа да се надигане и да ги погне, та бой, бой, бой, докато посинеят.
Не мога да повярвам, че изгледах днешния брифинг, слушах и не вярвах на ушите си. Нито на очите си. Възмутена съм до краен предел.
Пп Инак, аз мерките си ги спазвам, стоя си у дома, шетам, готвя, ходя на няколко дни само до близкото магазинче. И отвреме навреме удрям по една ракия за дезинфекция. Stuck Out Tongue Winking Eye

Караш я джаста праста  бос/а през лука.
Много добре знаят какво правят и вярвайте ми  знаят и виждат неща които вие не искате да видите щото се паникьосвате .
Икато излезеш и ги прогониш , ще дойдат тия дето не искат да те плашат  и няма да има вирус.
Е какво от това  като онова  стихотворение , от 20-ти век , "Какво тук значи някаква си личност , друг ще го смени . и толкоз. "

# 3 974
  • София
Хубаво е, че смятат да отворят планините и парковете. Видя се до какво доведе затварянето им във Франция, явно не е много умно. По-добре полицаите, които следят да не се влиза в парка да се следят да няма многолюдни пикници и сбирки, а не да не можеш да се разходиш на въздух.

Общи условия

Активация на акаунт