Едните питат за затягане на мерки, другите искат тяхното разхлабване, паркове. Искаме тестове но не отчитаме, че в цял свят ги няма. За Банско Кантарджиев казва, че сега е момента/три седмици след зараза/за проверка на изграден имунитет... това искахме, но сега пак нещо не ни харесва. Мерки ако разхлабят се каза, че в другите държави не работят. Журналистите сами създават интриги при задаване на въпроси. Някой бил казал на брифинга за починалия вчера млад мъж, че имал и другиздравословни проблеми. Ами може да е вярно след като е претърпял катастрофа преди години, ...
Разбрахте ли нещо от това което написах? Със сигурност не.
Просто го изгледайте и бъдете честни със себе си кой прав и кой крив. И най вече какво искаме за себе си и за семейството. Политиката е мръсна игра. В този момент не ни е необходимо да се разединяваме.
Моля, не ме съдете за написаното. Това мисля, това пиша.
Стига с тази мантра - няма тестове в световен мащаб. Има и доказаният висок брой заболели в много държави го показват. Няма как да установяват че има болни, ако не правят на ден хиляди тестове.
Е да, но освен тестове, няма и ковчези, ако ме разбирате....Цялата тази дандания в света стана, защото разбирате ли, този грип ще ни избие всичките. Еми не, няма да ни избие, не се шашкайте.

Тестването си е тестване, но реалностите няма кой да ги скрие.