COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 480 112
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 7 770
Все пак, в католическия свят е Великден, не разчитайте на достоверни данни днес.

Първите страни, които са с повече излекувани отколкото актуално болни са вече на лице.

Не знам само защо става толкова бавно в Италия, вече от 40 дни са в локдаун и пак 4000 нови случая дневно, не разбирам...
Иначе чакам с огромен интерес първите проучвания с антитела там.

В Банско изследването е смешно.

# 7 771
А аз си мисля друго. На фона на това което се случва, някой от младото поколение /20-25/ зададе ли си въпросът: А сега накъде?
Колкото и да е трудно в момента, нещата се променят. Може да сте открили своята нова специалност, да смените професията... всичко е пред вас. Ще имате шанс да изградите, ако щете да промените и подредите както вие искате нашата малка държава. Ще преминем през всичко това, но не изпускайте момента. След десетилетия ще има и други трудни моменти, но Вие трябва и ще бъдете по подготвени от нас. Каквото и да говорят за Вас, както и да Ви определят, вярвам, че ще Ви се получи. Та дори и да грешите сега и тук да ви се опонира, няма страшно. Успех мили момчета и момичета.

П.п. Някой тук ме попита какъв е моят свят в който живея.
Ето такъв: вярвам в хората, вярвам на тези момчета и момичета
Наистина го мисля:)

# 7 772
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
А аз си мисля друго. На фона на това което се случва, някой от младото поколение /20-25/ зададе ли си въпросът: А сега накъде?
Колкото и да е трудно в момента, нещата се променят. Може да сте открили своята нова специалност, да смените професията... всичко е пред вас. Ще имате шанс да изградите, ако щете да промените и подредите както вие искате нашата малка държава. Ще преминем през всичко това, но не изпускайте момента. След десетилетия ще има и други трудни моменти, но Вие трябва и ще бъдете по подготвени от нас. Каквото и да говорят за Вас, както и да Ви определят, вярвам, че ще Ви се получи. Та дори и да грешите сега и тук да ви се опонира, няма страшно. Успех мили момчета и момичета.
П.п. Някой тук ме попита какъв е моят свят в който живея.
Ето такъв: вярвам в хората, вярвам на тези момчета и момичета
Наистина го мисля:)
то и да не вярваш все е тая.  едните си отиваме- другите идват след нас. добри или лоши - те ще са.
наистина съм сигурен в това.

# 7 773
# 7 774
  • Там,където се събуждам щастлива.
Може ли някой да ме ограмоти, ако е запознат - какво пият/ядат с тази обща лъжица на причастието за Цветница?

Вино. Червено. Символ на Христовата кръв.

Този въпрос се задава в църква на запознато  лице,а не тук, защото се получават отговори от хора, които чули, прочели някъде си, някога си. (Не визирам потребителката с отговора, който е не е верен според православието.)

# 7 775
В Банско е ден 1 от поредица дни тестване. Последно разбрах, че ще направят 6000 теста там

# 7 776
И аз се чудя на данните от Италия. Откъде се вземат + 4000 ако са в пълен заключ?
Дори и в Хубей, която е колкото Италия, карантината даде резултат доста по-бързо.

# 7 777
В началото беше логично да се предположи, че се заразяват по къщите си, но след 40 дни изолация нямам идея какво става там.

# 7 778

Да, ама нашия гуру Мангъров смята, че маските са кьор фишек. Корейският професор-инфекционист с опит в САРС 1 и МЕРС пасти да яде.

# 7 779
Налага се, след като истински вирусолози като Мангъров бяха оплювани в темата то някой трябва да ги замести. За съжаление и аз го оплювах, но сега виждам че за много неща за които го оплювах той ще се окаже прав.
Тесла, аз уважавам мнението на специалист като него. Лично за мен е прав в много отношения. Но има някои неща, които не ми харесват. Начинът му на изказване, например. Също така сравненията, които прави.

# 7 780
А какво според теб се дава на причастие, Калинка?
Аз съм вземала веднъж, погнусих се от общата лъжица и втори път няма да го направя.

# 7 781
И аз се чудя на данните от Италия. Откъде се вземат + 4000 ако са в пълен заключ?
Дори и в Хубей, която е колкото Италия, карантината даде резултат доста по-бързо.

Не са. Днес имало задръствания по магистралите им от коли тръгнали да си посещават семействата в други градове. В Италия е повече от задължително при голям празник да се съберат и хубаво да си хапнат.

# 7 782
Защото смъртността на това чудо е ниска но за сметка на това коефициента на заразност на това чудо е чудовищно висок. То и затова за отрицателно време покори целият свят. Просто там заразени са милиони, милиони, и вируса си продължава препредаването вътре в самите домакинства. В стат влизат само най тежките случаи, затова и смъртността в стат. там е толкова висока.

# 7 783
  • В.Търново
Защото продължават да работят много фабрики с хиляди работници.В Италия младото поколение живее доста често със старото поколение.Вкъщи си влизат с външните обувки,дори не се свинят да лягат по спалните си с тях.Това е достатъчно.

# 7 784
  • При семейството си

Не са. Днес имало задръствания по магистралите им от коли тръгнали да си посещават семействата в други градове. В Италия е повече от задължително при голям празник да се съберат и хубаво да си хапнат.

Значи и те са като нас българите, непослушни. Сигурно е, чака ни Италия.

Общи условия

Активация на акаунт