COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 480 278
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 7 800
Едно време аналгин хинин се пиеше при всяка настинка и главоболие, странични ефекти не е имало.

Това от позицията на какъв вид специалист се твърди?

# 7 801
Помня, че преди време се водеха спорове дали имам безсимптомна пневмония - в петък при назначен скенер на човек, по съвсем друга причина, излизат изменения на бял дроб, почват да се съмняват дали не е covid и пускат бърз тест - положителни IgG и IgM, пускат PCR - положителен. Човекът няма никакви симптоми, не е и имал.

Неприятно.. щом PCR e положителен, значи е носител и може да заразява наоколо (безсимптомно, за тия дето се чудеха). Отделно от това и измененията в белия дроб, които никога не са за добро..

# 7 802
Цитат
Тесла, в първата тема обясняваше за някакъва ужасяващо висока смъртност, сега била ниска. 3-4% никак, ама никак не е ниска смъртност
В 1-вата тема ги нямаше изследванията на Австрия, Швеция, Банско, (нали виждате там за какво става дума), полицаите, военните, много много неща ги нямаше, само една стат. на уорлдометърс имаше която вече на всички е ясно че за нищо не става, но тогава само това имаше, та затова съм говорил глупости тогава.

Мери Ан, аз на никой не преча да си трепери да си вярва че в Италия смъртността е 12% в България е 4%, в Британия е 96% (по проф. Константинов) и т.н. апокалипсиси.

# 7 803
Едно време аналгин хинин се пиеше при всяка настинка и главоболие, странични ефекти не е имало.

От личен опит.
Даже нямаше нужда от АБ, пресичаше веднага.

# 7 804
  • София
Редят се за последно причастие.
Това нв го очаквах. Беше ми ясно, че по Великден ще палят свещи, ама че ще облизват лъжицата....

# 7 805

Сега обаче продължава да се пие аналгин. Който масово по света е забранен. В Германия не е, но се изписва много трудно. На мъжа ми след операция го изписа един лекар руснак, след като дълго го убеждавах, че това което му дават не му действа. В аптеката ме разпитваха за какво ми е, въпреки че дадох рецепта, предлагаха ми аналози и накрая ми казаха да му го давам при наистина силни болки. Влязох в интернет да прочета какво е това опасно лекарство, защото е с друго търговско име и какво да видя - аналгин!

# 7 806
Помня, че преди време се водеха спорове дали имам безсимптомна пневмония - в петък при назначен скенер на човек, по съвсем друга причина, излизат изменения на бял дроб, почват да се съмняват дали не е covid и пускат бърз тест - положителни IgG и IgM, пускат PCR - положителен. Човекът няма никакви симптоми, не е и имал.

Кой е този човек, от нашите ли е? И какво значи изменение на бял дроб?

# 7 807

Прекрасно е, че четете чужда литература. Уви, нищо не сте разбрали от книгата. Простено Ви е, обаче!
Този автор не може да бъде разбран от български интелектуалец, който не познава страната, начин на изразяване и хумор.
Затова и четенето на този вид книги извън дадената страна е по-скоро вредно, защото създава образ, който не е верен.
Все едно Вие казвате и правите неща, като Бай Ганьо? Може пък 7 милиона да сме такива. Не знам...

20 години в Нидерландия и 5 в Германия, ама хич не ги познавам Simple Smile
Чуждопоклоничеството е характерно за доста хора. Простено да Ти е Simple Smile

# 7 808
  • София /Абсурдистан

От личен опит.
И участъковите лекари си го предписваха редовно. Наистина пресичаше настинката и до антибиотик не се стигаше.
Но Плакинил има странични ефекти при по- продължителна употреба.

# 7 809

От личен опит.

Това само значи, че е лекувал. Не че не е имал странични ефекти. Не е ли очевидно?

Аз също помня това време. Помня и че за странични ефекти просто не се говореше. Не съм убедена, че и листовки за пациента имаше.

# 7 810
Калинка благодаря за вниманието, твърде дълго е и без мисъл в началото, та ще ме извиниш не го дочетох.
Остани си със здраве!

# 7 811
  • Пловдив
В Ломбардия заводите не са спирали. Имаме доставчик от там, изпратиха специално мейл, че производството им работи и можем да поръчваме. Лок даун, ама по медиите явно.
Те и във Франция са под карантина, но се ходи на работа.

# 7 812

Сега обаче продължава да се пие аналгин. Който масово по света е забранен. В Германия не е, но се изписва много трудно. На мъжа ми след операция го изписа един лекар руснак, след като дълго го убеждавах, че това което му дават не му действа. В аптеката ме разпитваха за какво ми е, въпреки че дадох рецепта, предлагаха ми аналози и накрая ми казаха да му го давам при наистина силни болки. Влязох в интернет да прочета какво е това опасно лекарство, защото е с друго търговско име и какво да видя - аналгин!

А у нас се дава на деца!

# 7 813

Кой е този човек, от нашите ли е? И какво значи изменение на бял дроб?
И да допълня въпроса: все пак скенер се прави при някакъв здравословен проблем. Може и да не е било безсимптомно.

# 7 814
Ето стара статия кога е спряно производството на аналгин-хинина. Но пък е спряно само за нашия пазар се оказва, защото се разбра, че го изнасяме май.
Това по времето на Десислава Атанасова е станало. Имаше статия , че  тя се е оправдала уж по нареждане от Брюксел го е направила , а оттам казали, че няма такова нещо. По това време са спрени и други лекарства, които са били май търсени.
статията
https://btvnovinite.bg/2069-Analginhinin_nyama_da_se_proizvejda.html

а тук намерих лаборатория за тестове във Варна и София
33 лв е теста , имат и за посещения възможност, ако някой се интересува ...
https://citylab.bg/%D0%B8%D0%B7%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0 … _J1R0qvEbnmaKe7eU

Общи условия

Активация на акаунт