COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 479 592
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 16 200
Несъбирането на деца по парковете кауза пердута. В момента децата са събрани по улиците и междублоковите пространства, сега ще се прехвърлят и в парковете. Иначе няма лошо да се отворят, безумно беше да се затварят.
За по-малките деца са отговорни родителите, за по-големите - да им се налее малко акъл, пак са виновни първите. Поведението на децата според мен отразява начина на възприемане на ситуацията в семейството.

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 14:06 от Sparkles

# 16 201
Сега ще се окаже, че нададеният вой до небесата не беше за разходките в парковете, а за пейките и детските площадки. И се задава вой номер 2 по темата. Smile
Ама то това се знаеше-седянките на майките и др. и сбирките по пейките бяха проблема-сега пак.Аз активно спортувам всеки ден от години в парка и много добре знам колко точно са спортуващите и колко "по седянките".Не знам защо сте  помислили ,че тук реването беше за разходките Simple Smile))))).Е сега и времето неудобно моля-ами като сте на работа какви разходки в парка питам аз?????Майките с деца -те не работят и не би трябвало да имат проблеми.Компаниите и седянките е проблема-а точно те разнасят заразата..ама уж тук пишат интелигентни хора и пак не се разбра..ами няма да висите по пейките.Който спортува не седи,а се движи!Майките които децата им не се движили и вадеха 1000 довода за обездвижването-ами ще си вървят по пътеките и поляните-не по площадките...Аман вече!То ни с добро ни с лошо-ами няма да имате кръчмите и седянето-пък разберете го най-после.И не само у нас ами в целия свят!Защото с това мислене пак ще затворят всичко след седмица...

# 16 202
  • София
Скрит текст:
После ще има бб да се кара колко сме недисциплинирани и докъде сме се докарали, той бил предупредил..... Това с парковете само за големите паркове ли ще важи? А за кварталните?

Това с пейките е пълно безумие.... какво правим като четиригодишното каже „Уморих се, искам да си почина„?
А как да обясниш на четири годишно, че ето тази пързалка в парка не може да се ползва и трябва да върви в правия път и само да се разхожда.Трудно ми се струва.

Трудно е. То никой не може да обясни на родителите му, защо в момента не е добре да се ходи по пързалките. Ама с детето шансът за успех май е малко по-добър де.

# 16 203
В един нормален априлски ден на 20 градуса температура, на нашата детска площадка, деца се карат, кой да се пусне от пързалката. Сега същата тази площадка е празна, не знам какво Ви говори това на Вас. Явно майките си спазват забраните. Обаче пред блоковете има все още възрастни хора, които не спазват дистанция, дори маски нямат. Тези хора също обаче са намалели доста, спрямо същият период миналата година.

# 16 204
Понеже в темата има хора с информация от кухнята искам да попитам за лечението : 1. Само хлорокин ли прилагат в Бг  (или понякога и хидроксихлорохин) и 2. С лекарството за СПИН от разписания протокол за лечение лекуват ли някой(и) пациент(и)?
Благодаря!

# 16 205
  • София
То пък едно отваряне на паркове. Да си ги стискат затворени по-добре. Еднопосочно движение, пък не може да се седне на пейка. Малоумници! Представям си следната гледка: майка и 1-2 деца по алеите, децата си играят, майката стои права 2 часа и ги чака. А после обикаля 5 или 10 дка парк, за да излезе на другия край на София, щото движението е еднопосочно.

За теб всичко е малоумно.
Досега не съм прочела нещо положително да напишеш, само недоволстваш.
Утре като ти кажат да идеш на работа, пак ще измислиш причина да мрънкаш.

Ето, пускат парковете.
Не! Искате пейки и двупосочно движение!
Аман от мрънкалници!

Аман от удобни и ръкопляскащи с нула критично мислене и минус безкрайност гражданска позиция.

# 16 206
  • в страната на чудесата
Понеже в темата има хора с информация от кухнята искам да попитам за лечението : 1. Само хлорокин ли прилагат в Бг  (или понякога и хидроксихлорохин) и 2. С лекарството за СПИН от разписания протокол за лечение лекуват ли някой(и) пациент(и)?
Благодаря!
1. Не само
2. Да

# 16 207
Аз не разбрах, само за родители с деца ли са отворени парковете между 9:30ч и 18:30ч, ако е така аз пак ще мрънкам?! Тези без деца и кучета какво сме?

Тези от НОЩ, защо не вземат да се разболеят вече, дано ги сменят с някои с повече разум!:rage:RageRage

# 16 208
  • София
Вероятно, но още не е прието. Нека да излезе заповедта и ще се види.

П.П. Чак пък да се разболеят. Това пожелание е...

# 16 209
  • Пловдив
За София разбрахме, а за другите градове? Иначе мен ме устройва.

# 16 210
Mi Ra 629058 Е то като е позволено, но е забранено на детето да иде на детска площадка, какво правим?! Аз как да обесня 2 годишната си дъщеря, че може да се разходим, ама не може да иде там и там, защото Баце забранява. Ако смятате, че толкова Ви се разхожда с дете при такива обстоятелства, заповядайте. Ще Ви дам дете, даже и пари няма да Ви искам, защото ще ми направите услуга, ако го изведете и го разходите.

# 16 211
То пък едно отваряне на паркове. Да си ги стискат затворени по-добре. Еднопосочно движение, пък не може да се седне на пейка. Малоумници! Представям си следната гледка: майка и 1-2 деца по алеите, децата си играят, майката стои права 2 часа и ги чака. А после обикаля 5 или 10 дка парк, за да излезе на другия край на София, щото движението е еднопосочно.

За теб всичко е малоумно.
Досега не съм прочела нещо положително да напишеш, само недоволстваш.
Утре като ти кажат да идеш на работа, пак ще измислиш причина да мрънкаш.

Ето, пускат парковете.
Не! Искате пейки и двупосочно движение!
Аман от мрънкалници!
Разполагам с малко дете и отговарям на условията, мое си, няма против пейките, тъй или иначе няма да ползвам или двупосочно движение, обаче греда - в позволеното време за разходка съм на работа. Та ще си мрънкам колкото си искам.

# 16 212
  • тук-там

Разполагам с малко дете и отговарям на условията, мое си, няма против пейките, тъй или иначе няма да ползвам или двупосочно движение, обаче греда - в позволеното време за разходка съм на работа. Та ще си мрънкам колкото си искам.

А, докато ти си на работа, кой гледа детето?

# 16 213

А, докато ти си на работа, кой гледа детето?
В случая това няма значение, защото разходките са разрешени за майки с деца, а аз по обективни причини не мога.

# 16 214
Аз не разбрах, само за родители с деца ли са отворени парковете между 9:30ч и 18:30ч, ако е така аз пак ще мрънкам?! Тези без деца и кучета какво сме?

Тези от НОЩ, защо не вземат да се разболеят вече, дано ги сменят с някои с повече разум!:rage:RageRage
Оставам безмълвна!!!!
Ооо. СВЕЩЕНА ПРОСТОТА

Общи условия

Активация на акаунт