Попарен, че не се осъществиха черните сценарии ли? Вместо да се радва....
Видя се вече, че грипът не е толкова смъртоносен, колкото го изкарваха. Явно българите сме яко племе и този грип ще мине и ще замине и няма да успее да ни приключи. Жилави хора сме. Дори старчески дом беше заразен, наскоро писаха, забравих къде беше и сега не ми се търси, но дори и там нямаше смъртни случаи.
Май нещо не се уточниха западняците кои случаи да пишат Ковид и кои - не и така допринесоха за истерията.
Сега гледам, че белгийците щели да почнат да пишат както навсякъде другате - изследваните и доказани случаи, а не както до сега да слагат в бройката и тези, за които само са предполагали, че са починали от вируса.
Не са се осъществили, докога? Коя е държавата, която с мерки като нашите успява да се предпази от черния сценарий? Не ми давайте за пример Швеция и Беларус, защото стана ясно, че и там нещата са много по-зле, отколкото се представят. Най-силен ще е ревът като започнем да имаме нужда от болница, а място там - няма и смъртните случаи се увеличат. Старческият дом е заразен от няколко дни, но не бързайте с изводите, хората не са излекувани, а не знам дали вече са тествали всички настанени там и персонала. Аз лично не вярвам да останат само с 4 случая. Независимо какво пишат в статистиката, мъртвите хора няма да се върнат и това, че не са влезли в статистиката поради липса на тест няма да ги съживи. Нищо, че в Италия има градове, където смъртността е нараснала с 300%, какво като едва 1/3 от тези хора са с доказан Covid-19.

Хиляди професионални спортисти го правят у дома си всеки ден.