Мангъров при Цветанка Ризова, каза че имал деца пациенти с коронавирус.
А къде ги лекува децата? В болница, в лаборатория, в дома им?
Не че нещо, ама нали децата само се заразявали, карали леко, ей-така им минавало.
Как ги лекува тогава не разбирам.
Не знам кой лекува Мангъров. До този вирус не съм чувала за него. Другите са се появявали и са ми познати поне визуално, ама точно този. Не, че е от значение това, ако е добър в професията си и се опитва да помогне. Но за мен не е ни едно от двете, съжалявам. По-лошото е , че хората му вярват, защото им харесва какво говори. Това вече не мога да му простя, а мисля е наясно какво следва от това, много добре разбира. Какъв му е интереса обаче, та да рискува толкова невинни хора.
Щом е по инфекционист или там какво е, само за деца ли лекува. Че то и възрастните имаме инфекции. Това на педиатър ми прилича по-скоро, че и по-надолу. Пък един хирург му намерихте недостатък, че не разбирал... еми...чудя си се.
Ма няма ли коя да го опраши този Мангъров, просто ме вбесява този човек. Пфууу. Шведите са против тяхното Менгеле или какъв е там (аз си обръщам имената, ама тук ме триха и порицаха, това ми е навик) Тенгеле... Казват , че много учители и деца имало заразени и се мълчало, това във фейса. Шведите сами си спазват препоръките, достатъчно е да се кажело и те не протестират. Тук обаче...мъка. Само мигрантите цапали картината. Не са добре в Швеция хич, не знам защо тук все ги хвалите. Поне във фейса така пишат хора там живеещи. Ма и те си имат такъв по опрашването , та...закъсали са го хората, мани-мани.((
ох, оправяш ми деня с твоите постове. Иначе темата е тежка и само чета, защото се притеснявам от вируса и занапред как ще е с това отслабване на мерките.Фанфанито, ти оправи ли се? Прави ли тест?