Вчера е имало среща на европейските министри на Туризма.
Ангелкова е дала пресконференция тази сутрин.
Стартираме активен сезон на 1 юли, а започва подготовка на 15 юни.
Чакат Евр.комисия да уточни, дали туристите ще ги тестват или ще подписват декларация.
Наистина ли? Значи ще има сезон? Това е супер, ще се ходи на море. Кой казваше, че няма да бъде същото и няма да има туристически сезон?

E, ще има, но баш същото - няма да е. Ангелкова говори за социална дистанция на плажа, в хотелите и тн. Разширяване на платената зона на плажовете (а това е трагедия). Общо взето, аз лично има огромен шанс да не отида на море, ако ще ми вземат свободната зона
и тази година ще е абсолютна лудница тук, защото много хора ще предпочетат да останат в България все пак, яка гъчканица навсякъде. Отписвам юга като опция със сигурност..ако ще ходя , ще си търся слабо населени плажчета на север. Мерси, ама да се бутам сред тълпи народ, режещи домати на плажа, определено не ми е в ТОП желанията 
Е, нали уж социална дистанция щяло да има? Пък тълпи? Как и двете? Нещо не мога да се ориентирам.

А някой знае ли какви ще са тези декларации точно?
. Няма да отида там обаче, ако разширят платената зона..и без това на едното плажче вече е зле