Да ти минава през ум, че в страната има още около над 6 милиона човека? Наблюдение върху всички тях ли имаш, върху здравословното им състояние? Информацията, че 1/3 от тях в момента са с болки в гърлото откъде е, дай да видя статистиката, ама официалната, не твоята? "Вероятно" не е коронавирус звучи смешно, ще извиняваш, но е смешно. Това е предположение, не става ясно твое, негово или на ОПЛ, но ако човек се чувства зле, ходи на лекар. Той е човекът, който преценява дали болния може да ходи на работа или не може. Ако имаш възражения от действието или бездействието му, се отнасяш към съответната институция, отговорна за същото действие или бездействие.
Ето, аз пък твърдя обратното. Двама колеги имам в момента, които са в болнични-единия заради болки в гърлото, другия заради температура и обща отпадналост. "Вероятно" не е коронавирус, но "вероятно" и е, не са тествани. Стоят си вкъщи и се лекуват. Преди седмица други двама бяха болни, с други диагнози, отново бяха в болнични. Е, сега аз, въз основа на моите лични наблюдения да твърдя ли, че всеки, който поиска болничен, го получава? Разбираш ли какво имам предвид? Няма лошо в субективната преценка по принцип, но когато всичките ти мисли и категоричността на изявленията са повлияни от нея вече става "лошо", защото същите са публични и създават грешно впечатление в хората, които ги четат.
Ти го повтаряш "постоянно" къде? Тук във форума е ясно, но извън него, в реала къде го каза? Къде отиде да се оплачеш, баща ти къде отиде да се оплаче, че е болен, а е задължен да работи?