👶Още мъничко остана, да нарека се с гордост юнска МАМА - 🌞Тема 14 месец Април

• 88 642
  • 2 085
  •   1
Отговори
# 120
Чай от мечо грозде много помага при цистит, но не знам дали е подходящо за бременни тази билка. Трябва да се пита АГ най-добре.
Дриймче най-добре консултирай се с док непременно преди да приемеш каквото и да е.

Криси много вкусен изглежда козунака ти. Запазвам си рецептата, че и аз в последни дни си мисля за козунак с шоколад. 😍

Големи кулинарки сте и страхотни снимки на коремчета сте споделили.

Фаилове съм имала и аз, но никога няма да забравя първия ми опит преди много години да сготвя пилешка супа. Направих всичко както трябва по рецептата и накрая преди застройката само добавих фидетата директно от пакета (беше останало на дъното). Сложих и застройката и бъркам доволно, че се получи от пръв път супата, но докато я бърках отгоре се пявиха някакви черни дребни нещица. Гледам с лъжицата и какво да видя - из цялата супа плуват гъгрици (явно са дошли от фидето). 🙄😁 И изсипах супата с рев. 🤭

От два дена имам по-засилено вагинално течение и съм на тръни, когато усетя да потеква капка-две. Проверявам ежедневните си превръзки и не е толкова мокро и влажно. Страх ме е да не са околоплодни води да капи малко по малко (не знам дали е възможно). Вие имате ли по-засилено воднисто течение?

Редакция:

Излезли са ми част от кръвните резултати. Според вас нормални ли са? Най-вече за биохимията за Гликирания хемоглобин и глюкоза ме интересува, че след първото обременяване с 50мг глюкоза ми беше излязло около горната граница.

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 21:23 от Mardinna

# 121
Да кажа чаят от мечо грозде НЕ се приема от бременни в никакъв случай! Абсолютно забранен е , а уринал акут съдържа но в много малки количества , което е абсолютно допустимо за бременни. Но понеже аз съм с проблемни бъбреци и всичко съм изчела и съм се консултирала, но разбира се всеки е хубаво да се консултира Simple Smile

# 122
  • Варна
Много хубави мамчета, с още по-хубави коремки Heart Eyes
Дени, И аз имам такова пижи, бая взех да го опвам Joy Като цяло всичките ги опвам вече де, щото са ми от слабия период хаха

# 123
Страхотни нещица сте сготвили и имате прекрасни коремчета 🤗
За картофените кюфтета никога не са ми се пръскали, винаги след като сваря картофите да кажем 1,5кг добавям 400гр сирене, черен пипер и лук обърквам всичко и още докато са топли брашно, яйце, галета и пържа стават всеки път . Понеже съм завършила училище по облекло и хранене от там знам, че мога да си сложите малко оцет върху ръцете да не се пръскат, не съм пробвала.
Скрит текст:
иначе и аз съм имала гафаве вчера например реших на направя рибата която си беше купил свекър ми да я изпека на фурната. Да ама като човеци, които не ядем риба с ММ от къде да знам че трябва да се изчисти 😅 та иначе измих я, нареди я тавата и поне 20мин се пече и на мен ми светна лампата, че май се чисти рибата таа... Не е като да не съм чувала, но и съм доста разсеяна напоследък. 😁 Иначе ще ви прикача една торта с маскарпоне, ягоди и малко течен шоколад уникална е
Скрит текст:
И аз имам питане, хич ме няма в това да меся тесто последните 2пъти ми се получава за мекичките, Ама иска искам рецепта за тесто за пица това е любимото на ММ и ми се ще да го изненадам тази седмица с една пица. ☺️

# 124
И аз имам питане, хич ме няма в това да меся тесто последните 2пъти ми се получава за мекичките, Ама иска искам рецепта за тесто за пица това е любимото на ММ и ми се ще да го изненадам тази седмица с една пица. ☺️

От около година правя пица с това тесто. Икономично, бързо и вкусно 👌

# 125
Пак го обърнахме на ядене хихии.Раничко е за сън,но карам вече ММ да си лягаме,за да спра да мисля за храна и да се чудя какво да ям.. хаха ужас :/

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 22:40 от denica.m.y@gmail.com

# 126
Ние последно превихме по тази рецепта, защото никъде нямаше мая и наистина се получи супер:
Скрит текст:

# 127
  • Варна
Тестото, което пуснах днес в пекарната е от книгата с програми и е по същата рецепта като на Амели.

# 128
Хайде и аз да покажа коремче 😄 Снимките са от 27 г.с., защото още не съм си направила за 28ма 😊 Ще ме извините за бъркотията около мен, но все тръгвам да се снимам на разхвърляно и чак после се усещам.

# 129
Пу пу Омче много хубава ❣

Бъркотиите ние не ги гледаме. И аз винаги на такава се снимам, но нали важното е друго 😋

# 130
Включвам се в новата прекрасна тема, благодаря dream ! ❤
Искам да ти кажа за това течение, наскоро започнах да имам воднисто такова. И аз се страхувах да не са води, даже правих много скъп тест. Мисля че е доста често срещано да има повече течение и то да е с различна консистенция.  Сподели с АГ и ако преценят да направят един тест с бромтимол, желая ти всичко да е наред! 🌸
Дами, не е честно с тея гозби. Направо преглъщам. 😂
Много хубави пупи имате! 😍

# 131
  • Варна
Големи сте хубавици всички! 😍 Ша ви изям заголените тумбета  😍😍😍
Омче и ти си в клуба с татуираните кореми. Мойта рисунка бая се разтегна 😂

Кайлинчето Днес никаква не се включи 🤔 Дано всичко е наред!

# 132
Аааа, и аз си имам такова течение, но понеже избягвам да ползвам ежедневни превръзки, защото запарват, а това е предпоставка за гъбички, та мога да кажа, че течението не е напълно прозрачно, а има и леко беличък оттенък. Пробвай с черно бельо и ще видиш как ще се успокоиш. Иначе при мен забелязах, че се изтича най-много сутрин, след като съм била в легнало/седнало положение и стана. Също така изтича и като кихам (всеки ден по много пъти ми се случва откакто съм бременна) или се закашлям. Предпочитам да му се радвам и да си мисля, че е естествен механизъм на тялото ми да си запазва чистотата като flush-ва канала 😂  Доста се отплеснах по тази тема, че и в подробности навлезнах, ама вече сме вечеряли и можем да си говорим такива работи 😄😄😄

Лимонче, и моята се е разпънала доста и не знам докъде ще стигне 😂

# 133
Момичета, разкошни кореми!
Ще се щракна и аз утре сутрин, че сега ме мързи вече.

# 134
  • София
Леле, изпуснах ви днес!
Много красиви дами с хубави кореми видях.
Много вкусни рецепти и зашеметяващи кулинарни успехи.
Да ви кажа, че както нищо не бях купила, така днес проверих в Икеа и се оказаха изчезнали около 1/3 от нещата в списъка ми, поради което реших, че няма да чакам да се изчерпат всички неща, които ми трябват. Изпонакупих от Икеа каквото имаше останало от списъка ми, смених концепцията за леглото и повивлника и взех и тях.
След което от сайта на Дундьо си поръчах още всичко за кърмене/цедене и някакви други неща и утре ще чакам да ми звъннат да водя какво имат налично, че при тях не се плаща предварително, а ти звънят за потвърждение и плащаш при доставката.
Икейските неща пратих при ремонта, другите - при баща ми в гаража, че там ще има място за тях сега. Няма да ги разопаковам, дано да си ми трябват всичките.
Останаха дрехи, памперси, мокри кърпи, адаптирано мляко и козметика. Това все ще се намери по някое време.
Ще взема и аз да се снимам и да кача, ама в тази 25+ седмица няма какво да ви се показвам... изостанала работа, хахах.

Утре ще давам кръв и урина, да видим какво ще излезе от напъните ми с протеин и желязо.

Прегръщам ви!
🌞🌞🌞

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 23:48 от get_real

Общи условия

Активация на акаунт