Първа пролет мина и замина, а октомврийчето седи под карантина. Тема 6

• 20 271
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
Мисля да звънна на педиатъра др седмица да попитам какво-що. Малко ми е притеснено честно казано да го водя в поликлиниката 😱 не знам

# 256
Мами, пиша за съвет. Моят синковец от вчера вдига температура, но е нещо в порядъка на 37,3-37,6. Единственият симптом освен Т е, че е малко по-вял, но сополи и кашлица няма. Венците са подути, но зъби не виждам да излизат. Говорих с педито и тя каза да го наблюдавам и да му давам повече течности. Та такова нещо случвало ли ви се е? Според мен е настинал, че бяхме преди два дни на двора и подухваше...

# 257
Да, ще сложим третия прием, за да знам, че сме приключили за момента. И изследванията ще пуснем.
Момичета слагате ли заедно двете ваксини и как ги понасят малките?

Нашия доктор ги разделя не ги прави двете едновременно единия месец едната другия месец другата. Сега не знам дали пак ще е така, ние не сме пропускали ваксина до сега последно бяхме в началото на март и от тогава не сме ходили. Щом казват че ще може да се слагат след Великден най вероятно ще му сложат пак една. Така или иначе ще му се направят всички ваксини според мен не е нужно да слагат по 2 наведнъж.

# 258
И ние ги разделяхме до момента, но на 12.04 успяхме да идем на консултация за 5 месец и малката като видя педиатърката и веднага се разплака. Вече я свързва с боцкането и падна рев, притеснявам се два пъти да ходим в поликлиниката и да я боцкат и после и изследването пак боцкане Sad пък не ни се ще на един прием и малко ми е притеснено.
Да, ще сложим третия прием, за да знам, че сме приключили за момента. И изследванията ще пуснем.
Момичета слагате ли заедно двете ваксини и как ги понасят малките?

Нашия доктор ги разделя не ги прави двете едновременно единия месец едната другия месец другата. Сега не знам дали пак ще е така, ние не сме пропускали ваксина до сега последно бяхме в началото на март и от тогава не сме ходили. Щом казват че ще може да се слагат след Великден най вероятно ще му сложат пак една. Така или иначе ще му се направят всички ваксини според мен не е нужно да слагат по 2 наведнъж.

# 259
Diva, не cе притеcнявaй, то товa е cтaндaртно дa ги cлaгaт зaедно....  нa нac веднъж ни cе нaложи три дa cложим нaкуп 😀

# 260
Нашата педиатърка е разбрана и ги разделя, но доста боцкане за две седмици ще се събере Sad
Купих днес Бочко слънцезащитно мляко, колебах се доста, но ми го препоръчаха, вие какво ползвате.
Diva, не cе притеcнявaй, то товa е cтaндaртно дa ги cлaгaт зaедно....  нa нac веднъж ни cе нaложи три дa cложим нaкуп 😀

# 261
Моята бебка нещо не иска да хапва пюренце. Започва добре, хапва няколко лъжици с кеф и после започва да плаче, но не го плюе. Не мига да разбера не иска да яде ли, какво се случва. Като я взема в мен да седне и си хапва пак още малко. На някой да му се е случвало и имате ли идея на какво може да се дължи?

# 262
При нас е същата работа. Започва да яде, но като усети лъжицата след 1-2 хапки започва да плаче ужасно много. Правя се на маймуна с играчки и успява да го дояде, но не е там работата просто да му набутам храната в устата. Не знам на какво се дължи, може би още не са свикнали, въпреки че ние се захранване от 8. Март. Дано да отмине този период, защото и на мен ми действа зле .
Моята бебка нещо не иска да хапва пюренце. Започва добре, хапва няколко лъжици с кеф и после започва да плаче, но не го плюе. Не мига да разбера не иска да яде ли, какво се случва. Като я взема в мен да седне и си хапва пак още малко. На някой да му се е случвало и имате ли идея на какво може да се дължи?

# 263
И при нас се случва. Според мен е свързано със зъбите, защото понякога започва да плаче със сълзи, но продължава да си отваря устата и да иска пюре.

# 264
И при нас е абсолютно същото положение с пюрето. Според мен венците ги болят  и от там идва всичко.

# 265
Ние досега сме ги слагали заедно ваксинките и не е имало проблем.
Сега имаме 3ти прием, но в пика на пандемията аз няма да си заведа детето- най-малкото самата лекарка е доста рискова с толкова много на ден и от близко разстояние контакти с болни. При това с перфектния преносител- децата. В момента имаме реален проблем- пандемия, мисля първо да се справим с него, а тези ваксини понякога дори до годинка се отлагат без проблем. И аз бих искала да ми се махне от главата, но в момента според мен не е разумно.

# 266
При нас е същата работа. Започва да яде, но като усети лъжицата след 1-2 хапки започва да плаче ужасно много. Правя се на маймуна с играчки и успява да го дояде, но не е там работата просто да му набутам храната в устата. Не знам на какво се дължи, може би още не са свикнали, въпреки че ние се захранване от 8. Март. Дано да отмине този период, защото и на мен ми действа зле .

Пробвайте с друг вид пюре. Може това да му е омръзнало. И при нас е така от вчера. Много харесва пащърнак вчера и днес му давам, но от вчера нещо не му се нрави не отваря устата като види лъжицата и се храним по 30 минути. Пробвайте с някакво друго пюре, което не са яли от доста време.

# 267
От три дни сме в същото положение,а досега освен плодови пюрета всичко ми е ял ..днес ми отказа всичко и мляко,и каша ,и пюре ...хапне малко и ревне ..снощи направо ни разказа играта пукна се да реве това дете буквално бяхме безпомощни да му помогнем плака два часа заспа и след два часа пак див рев ..взех го при нас ,порева и заспа ..тези дни никакъв режим няма нито за ядене нито за спане ...

# 268
И при нас е абсолютно същото положение с пюрето. Според мен венците ги болят  и от там идва всичко.
И при нас така понякога, а иначе яденс голям апетит. Само като си види купичката и започва да вика 😁

# 269
И при нас така понякога, а иначе яденс голям апетит. Само като си види купичката и започва да вика 😁

Завиждам ви на апетита 😁

Общи условия

Активация на акаунт