Първа пролет мина и замина, а октомврийчето седи под карантина. Тема 6

• 20 295
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
И моето момиче като пием протяга ръце към чашата, но установих, че я интересува как се мести водата. Към храната няма интерес, даваме ѝ да я подуши не отваря уста, нищо не прави, протяга се, но тя се протяга каквото и да ѝ подадем. Не знам дали утварянето на устата е признак имам предвид не знам дали ще направи връзката да отворя устата още сега ако иска да опита нещо. Аз във сряда или четвъртък ще пробвам да захраня малката. Тя е само на кърма и изглежда предовална 😁
Сладки малки мъжее,цун. Да са живи и здрави и много безгрижно и щастливо детство. Ние мами да ви се оплачаа вече 2-ри ден ревееееееееем и нИщееем пюре !!! Ядем си млякото и товааа е,оставям я пак за малко (на 21 прави 6 месеца) и почнам след време на ново да и предлагам. Види ли лъжицата затваря устата и самоо мънкааааа. Охх нз предавам се.... ако ви пусна клипче голяяма драма е стане ли обяд...Хахах, тя не проявява интерес и към нашата храна само като вдигаме чашата да пием ни гледа но пак не търси с ръце или уста. Дайте мнение ?!? И плодовете отказва абее всичко....

Аз торта ще поръчвам също,ще пусна снимков материал и аз скоооро : )))

# 226
Ние още нямаме 6 месеца , на 21-ви ги правим ,но съм харесала тази торта

Нашето лице и тяло успяхме да оправим и да стане отново меко и гладко ( както трябва да е една бебешка кожа ) с душ олиото на Uriage , мляко и балсам за тяло на La roshe Posay ... до сега мислех ,че Мустела е хубава козметика ,но вече съм на друго мнение ... най-вече балсама -препоръчвам Blush

Може ли да ми кажеш къде ги гледаш тортите.

В Pinterest .. от там черпя идеи за всичко Simple Smile за украса , за торти , за обзавеждане на детската стая ... за прически ,маникюр .. всичко ама всичко ,за което се сетиш Blush

# 227
  • Пловдив
Весинце, Америкас - прекрасни младежи! Виждат ми се тоолкова по-големи от моята бебка. Може би е от снимките, де! И тортите ви са страхотни. Боже...аз дали ще сколасам да поръчам! Срам ме е чак! 18ти иде и нашите 6 месеца...
Честита Цветница! Ние нямаме цветя в семейството и дори в роднините. Като цяло моите майка и баща и аз сме без именни дни. Което е странно за бълг фамилия. Но..това е.
Ние днес се разходихме в ранни доби из пуста виена. Страхотно беше.

# 228
Josefin супер е при вас и тук времето е такова, но всички хора са навън Grinning
Дарио е много дребен, изхлежда голям на снимки иначе едва 7кг, той май е най дребен от всички тук.

Ние изкарахме два месеца без консултация, май ще започнем трети......
Някой вече пробва ли слънцезащитен крем за бебето?

# 229
И ние сме вече 2ри месец без консултация. Нямам никаква представа колко е голяма. Grinning Последно на 20.02 беше 6кг. Видимо е пораснала, но колко няма как да разберем.

# 230
И ние вече трети месец сме без консултация..днес ще ходя за бележка за имунизациите и ще я питам кога евентуално ще започнат консултациите.

Ние именни дни имаме,само не знам на Емо кога е. Излизат ми няколко дати в интернет....

# 231
Ние я мерихме у нас на везната вчера, 8650, 74 см. Поръчах ѝ бодита 9-12 месеца иначе рискувам да са ѝ малки.
Две нощи спи неспокойно, рита и се върти, буди се в 05:30 или 06:00, а спеше спокойно дали от новата месечинка или зъби не знам, но дано отмине. Редуваме се с мъжът ми сутрин кой да я носи в дрегата стая.
Днес ще ѝ търся яке вече, че я сварих с пухенката.

# 232
Мами да се похваля вчера за първи път направих картофено пюре за Виктор като сложих вътре АМ за да стане по рядко. Мислех си че няма да иска да го яде, но той си изяде цялото бурканче, че и още искаше 😊. Вече започвам да му ги правя аз пюретата само не знам трябва ли да слагам солчица или така безвкусно да му го давам. И трябва ли да се разреждат с АМ или водичка?

# 233
Мами да се похваля вчера за първи път направих картофено пюре за Виктор като сложих вътре АМ за да стане по рядко. Мислех си че няма да иска да го яде, но той си изяде цялото бурканче, че и още искаше 😊. Вече започвам да му ги правя аз пюретата само не знам трябва ли да слагам солчица или така безвкусно да му го давам. И трябва ли да се разреждат с АМ или водичка?
Така безвкусно се дава. Все пак те не знаят какво е сол и захар, не знаят какъв е вкуса с тях. Ако има нужда можеш да си го разреждаш с Ам или с водата в коята си варила зеленчуците.

# 234
Cолтa е доcтa вреднa, не cе cоли хрaнaтa поне до еднa годинкa нa детето

# 235
Мале ние май сме около 9кг.и ще има някога да ми мрънкат че много е наддал. Момичета аз да се оплача вече ще стане на 7м.и неспират да го мъчат газове. Нещо страшно е давам пробиотик, еспумизн, коликинд и нищо нощем е ужасс. Само се върти на страни вдига краката и неможе да спи. Ако спим за цялата нощ два часа накуп е добре. Сутрин по същия начин и цял ден му се спи а спи по 30мин в нас неиска да яде че е кисел. А аз едвам гледам вече и незнам как да му помогна.

# 236
  • Пловдив

Браво! Давай го чисто. Масло сол захар и прочие ги забрави за момента. Има едно рапицово олио от 4 плюс месеца в ДМ, 1 капка може от него. След картофите добави лъжичка две следващ зеленчук (на около 4 дни нов зеленчук) и ги увеличавай до достигане на пълна доза. Забрави това 50 гр на обяд после 50 гр следобед плодове и подобни мешаници. Замести обяда изцяло около 125-180 гр (зависи колко е голямо и колко яде) и чак тогава премини на плод,каша и прочие...

# 237
И ние сме в такъв период,тази нощ в 3ч се събуди и реши че ще играе до 5ч нямаше заспиване ..стана в 8 хапна поигра и ме се приспа да но не може да заспи какво ли не го правих накрая поплака и заспа за 30минути ..аз съм вече изцедена ..шест месеца вече с това спане ми се разказа играта ..Някой може ли да ми светне как се работи с това Pinterest Flushed може и на лични ...

# 238
Привет, какво ти трябва от приложението. Аз съм му фен и го разцъквам често 😁
И ние сме в такъв период,тази нощ в 3ч се събуди и реши че ще играе до 5ч нямаше заспиване ..стана в 8 хапна поигра и ме се приспа да но не може да заспи какво ли не го правих накрая поплака и заспа за 30минути ..аз съм вече изцедена ..шест месеца вече с това спане ми се разказа играта ..Някой може ли да ми светне как се работи с това Pinterest Flushed може и на лични ...

# 239
Здравейте мамита Simple SmileМай ще се окаже, че ние сме най-малки - около 6 кг са и двете (движат се почти на равно, като едната настигна другата вече). За жалост и ние от месец и половина не сме ходили на консултации Sad Дано скоро всичко да се оправи, че да отидем на преглед все пак да сме спокойни, че всичко е наред Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт