Аблация на сърцето - 10

• 51 208
  • 736
  •   2
Отговори
# 405
  • Anywhere
Deva, здравейте виждам,че сте от Пловдив. Бихте ли ми препоръчали кардиолог с опит в аритмиите от нашия град. Имам приятел с чести кризи с екстрасистоли, които е много уплашен. Според кардиолога при който ходи сърцето му е здраво, но той е много изплашен и се чувства зле въпреки бетаблокера. Към кого да се насочи за второ мнение? Благодаря Simple Smile

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 11:20 от Pretti shy

# 406
След аблацията ходя при д-р Димитрова, ДКЦ Свети Георги.
От никой друг не съм доволна, а при доста ходих преди това.

# 407
  • Anywhere
Много благодаря, а как се записват часовете? На мобилен или на регистратурата на ДКЦ-то? Видях че може през супердок Simple Smile. Д-р Златка Димитрова е дамата,нали?

# 408
Да, същата.
На регистратурата звъня аз.

# 409
Здравейте на всички отново!
Скоро не съм писал и бях изтървал много , чета от 1 час какво се случва с всички ..., така де , надявам се всичко е ок и минава добре при всички! Аз съм отново тук с въпрос ... Има ли някой който е с повече от 2 аблации? Аз съм с 2 от преди година и няколко месеца и получих пак някакво предсърдно мъждене и сега май искат пак да ми направят 3та аблация, иначе преди бях и с ВПВ синдром. Поздрави на всички 👊😉🤗

# 410
  • София
Jechko аз съм с две, и с ВПВ, получих един лек пристъп, но правих коронарография. Така, че по добре иди на лекар и да видят какво има, може да е от нерви, някое лекарство... Недей да гадаеш, знам че е неприятно, но...

# 411
Didi не гадая , днес бях на кардиолог и той видя от холтера предсърдно мъждене и каза че професорът който ми прави аблаъе ще каже дали ще има 3та. 😁

# 412
И аз съм вече с две аблации. Първата беше миналата година, на 8 юли, а сега, втората, ми я направиха на 2 юни. И пак ме е страх, че ще получа предсърдно мъждене. Още се възстановявам, но стомахът ми е свит от страх.

# 413
Къде беше, Джейн?
Успешно възстановяване, лоши неща няма да мислиш! Heart
Хера, ти как си?

# 414
Добре се чувствам, бях на контролен преглед и доктора ми каза да не се притеснявам от пулса, който понякога е 90-100 в покой. На кардиограмата не се видя допълнителната връзка, а преди се виждаше на всяка кардиограма. Не смея още да се зарадвам, защото не е гаранция , че няма да се прояви в даден момент, но съм по-спокойна.

# 415
  • София
Didi не гадая , днес бях на кардиолог и той видя от холтера предсърдно мъждене и каза че професорът който ми прави аблаъе ще каже дали ще има 3та. 😁
Гадно, ама наложи ли се давай човек, с това чудо не се живее.
Аз днес за малко аха аха.. Ама 3 км ходихме в най голямата жега до една пещера, леле на връщане едвам се качих. Сърцето щеше да ми се пръсне, та доста се стреснах, че нямаше и кой да ме смени зад волана. Ще видим как ще съм тези дни, но напоследък и аз скачам с пулса доста.

# 416

DeVa, и втората аблация я направих в Националната кардиологична болница. Дано е за добро!

# 417
Ами ще видя в сряда какво ще каже кардиолога,  ако каже 3та ще правя... май нямам избор  Simple Smile казаха ми като цяло,  че е възможно да е останало някое не видяно снопче нещо което сега да се обажда  , защото реално минаха година и половина от 2рата аблация и всичко си беше ок
Поздрави на всички 🤗🤗🤗

# 418
Здравейте, ще се радвам ако някой може да ми помогне със съвет. На 22 години съм. От около 6 месеца имам екстрасистоли. Не са много, но са много неприятни. При 3ма кардиолози съм ходил, два пъти холтер, камерни са.  Имам и пролапс на митрална клапа степен 1+. Пия от два месеца конкор, вече в много малка доза, по 1/4 и екстрасистолите значително намаляха, само че сега ме тревожи друго. Вечерно време пулса ми е много забавен - около 50, понякога до 45, но това си е от преди да започна бетаблокера, сега пак е така. На единия холтер се видя до 42 по време на сън, кардиолога ми обясни че било нормално по време на сън да е толкова пулса, но аз четох разни неща и се притесних пак. Общо взето през деня ми е към 60-75, вечер 45-55. Има ли повод за притеснение?

# 419
Здравейте и аз в групата. От години ви чета. С wpw  синдром съм. Преди 3 месеца събрах смелост да направя аблация. Днес получих нещо като лек пристъп за секунди, може би 6-7 бързи потупвания и мина. Много се изплаших.  Нормално ли е това? Доктора каза, че аблацията е успешна и връзката вече не се вижда на кардиограмата. Тази седмица ми беше и по-напрегната и бях вдигнала кръвното няколко дни. По принцип съм с нормално и не пия лекарства за високо кръвно. Дали от това, че силно се надявам всичко да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт