Аблация на сърцето - 10

• 51 128
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Аз скачам леко с пулса в жегата, ама не е минавам над 100, обичам да ми е студено 😁, жегата я мразя честно казано.
Не слагат пълна упойка вече, не знам защо, а че си боли боли, ама се търпи. Пожелавам му на човека да мине всичко бързо, няма начин да се стяга.

# 451
  • Бургас
Девичка, не зная, мила. Лекарката първо е посочила за причина липсата на допълнителен екип за това. Дори и заплащането не е опция. На следващо място е обяснила, че е по-опасна пълната упойка. Както и да е, дано успеят да го дрогират по-успешно от миналия път, че положението не е много ок. Дори инжекциите в корема са му като пробождане с нож, а синините около убождането са минимум като двулевки след това 😁 Спокойно може да отнеме първенството на Принцесата от приказката за граховото зърно.
Дидолинка, Хера, благодаря за подкрепата и пожеланията! Ще изтърпи, разбира се, няма избор, макар че си беше прекрачил с единия крак прага наобратно към къщи като го сюрпризираха така с обезболяването.

# 452
Ще стискаме палци!
Да минава леко!
Какви са тези инжекции в корема? Thinking

# 453
Да си кажа за жегата - и аз съм ок. Даже основно през зимата усещам прескачанията и излизам от ритъм. Лятото ми е супер. Забелязах обаче, че се чувствам по-добре и с прием на Витамин Д и Омега 3. Започнах да ги пия по принцип (не във връзка със сърцето) преди около 8-9 месеца и смятам, че ми се отрази без да се усетя в началото. Скоро направих една почивка и започнаха прескачания. Само споделям, не знам дали наистина има връзка, може да е било съвпадение. Smiley

# 454
Омега 3 не я спирам изобщо.
Повече от 10 години я пия.
Вит. Д3, зимата, лятото се пека като гущер Stuck Out Tongue Winking Eye
Но и аз в студени дни имам екстрасистоли.

# 455
Защо няма пълна упойка? Аз живея в Белгия,  имам 2 аблации и сега във вторник ще е 3тата 😂😂😂 , но с пълна упойка о първата и втората бяха така 🤔🙄🙄🙄

Цитат на: shoppич
link=topic=1199060.msg43086794#msg43086794 date=1625083393
Благодаря за отговорите Ви, Джейни и Дева! 🥰 Значи положението пак ще е " че ще се мре, ще се мре, ама как ще се рита..."
Аз питам заради съпруга ми, на когото се налага да се направи втора аблация година след първата. При него проблемът е, първо, че упойката не го лови както би трябвало и още, че прагът му на чувствителност към болката е много нисък... Оказа се, че няма опция за пълна упойка, вече нямало такава практика, та направо не знае къде се намира и как ще издържи ако го боли като предишния път. А според лекарите не би трябвало да усеща нищо, камо ли да го боли. Та, така, много се надявам да са му напразни притесненията и да приемат насериозно оплакванията му. А най-вече, да минава бързо и да има успех! 
Прегръдки и поздрави за всички и благодарности за споделеното!

# 456
  • София
За инжекции в корема се сетих само за два вида или Фраксипарин-които е за тромби, или инсулин. В случая мисля, че е първото и той си боли и не може да се избегнат сиините, казвам го от личен опит.
Жечко, ти си в друга държава там явно може. Лекарите явно ги е страх, все пак сте заспали и те няма как да знаят какво се случва, нямам друго обяснение.

# 457
Аз нямах инжекции в корема, явно зависи. Може повечко успокоително да му дадат , та дано да помогне. Стискам палци!

# 458
И аз не съм имала.
Имах изписан Аспирин Протект за 1 месец.

# 459
  • Бургас
Здравейте, момчета и момичета! Heart

Снощи писах, писах, да Ви известя как е минало всичко, но мамата нещо ми затри писанията и се отказах...

Благодаря на всички ви от сърце за подкрепата! Погрижили са се моя човек да го обезболят максимално и не е имал екстремни преживявания както при първата процедура. За около два часа и половина са го опаткали, като различното този път е стерео проникването - и откъм двата крака. Останали са малки необхванати участъци след първата аблация и са му изолирали някаква вена. След това 6 часа омотан в стегнати превръзки в поза дърво и така. Доста му се забързва пулса сега, и при най-малкото движение, та гледа повече да лежи и да не прави резки движения, но според лекарите е нормално за след аблация. Той след първата аблация нямаше проблем с пулса, но тя беше крио, а тази си е стандартната, все пак предполагам, че има значение. Аз съм изчела всички теми назад и май повечето от Вас имат такива оплаквания в началото. Ами, това е накратко засега.

Пп: Дева, инжекциите в корема са за разреждане на кръвта и като е по  болници му ги слагат, а той иначе си пие ксарелто постоянно, като няколко дни преди аблациите го спира.

Пп2: За пълната упойка - нямат специален екип на разположение и си криела рискове, така са му обяснили.

И последно пп: И първата, и втората аблация са му в "Токуда" , мосю Трайков.

Жечко, успех и на теб!

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 22:49 от shoppич

# 460
И при мен беше през двата крака.
За пулса - ами различно е. Някои нямат проблеми. Аз имах и докато не започнах Конкор, не се нормализира.
Три години упорствах, накрая кандисах на 1/2 Конкор от 5 мг. Simple Smile Изписан ми е цял, но и с половин се справям.

# 461
  • Бургас
Засега не зная колко е като стойност, ще мерим вероятно тепърва, но при него нормалният пулс е малко над 40, рядко 50, та и 80 да е сега, пак няма да му е ок... Надявам се с времето да се нормализира.

# 462
Не е ниско това?
Моят беше средно 90, преди Конкор.
Сега е 70-80.

# 463
А защо пред двата крака? 🙄
Аз пиех за предните 2 ксарелто 10 дни преди аблацията и го спират ден преди нея , след това пия пак около 2 месеца. Ще видим как ще е вторник,  ще ви пиша живот и здраве как е минало всичко , може би още вечерта докато си почивам 😁
Поздрави на всички!
М/у др , този пулс 40, 50 ... Не е ли нисък?  Моя средно в покой е 55- 70 🙄🤔

# 464
Не знам. Лекарите решават как.
Имах синини 1 месец после.
АВ Риентри тахикардия ми беше диагнозата.

Общи условия

Активация на акаунт