Аблация на сърцето - 10

• 51 092
  • 736
  •   1
Отговори
# 480

Tonka Kurchumova, аз правих двете си аблации в Националната кардиологична болница! При д-р Стоянов. Явно, при мене е проблемът - с доста разширено ляво предсърдие съм, макар че никога в живота си не съм пила и пушила много, нямам високо кръвно или диабет. Просто ген, казаха ми днес на контролния преглед.

# 481
И как сте след аблацията? Доволна ли сте от НКБ София? Пишете като минете прегледа! Аз имам дата за 13 за приемане в НКБ!И приемате ли някакви лекарства пак? Благодаря предварително!

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 08:59 от Tonka Kurchumova 698772

# 482
Здравейте всички..
Пиша ви след третата ми аблация , всичко мина вчера , в момента се излежавам още в болницата и си чакам документите. Казаха ми че всичко и минало добре ,  беше по кратка процедура защото само са догаряли някакво място в дясно което е пропуснало от първата аблация. Като цяло всичко е ок и след час си отивам в къщи. Поздрави на всички 🤗🤗🤗

# 483
Здравейте всички..
Пиша ви след третата ми аблация , всичко мина вчера , в момента се излежавам още в болницата и си чакам документите. Казаха ми че всичко и минало добре ,  беше по кратка процедура защото само са догаряли някакво място в дясно което е пропуснало от първата аблация. Като цяло всичко е ок и след час си отивам в къщи. Поздрави на всички 🤗🤗🤗
ммк[q
Къде правихте аблациятаeauthor=Jechko Stefanov 656152 link=topic=1199060.msg43119071#msg43119071 date=1625642246]
Здравейте всички..
[/quote]

# 484
Здравей Тонка! Аз живея в Белгия и аблацията я правих тук. Ако си в България,  както казват всички др. Трайков е доста известно име в тази област. Поздрави,  ако мога да съм полезен с нещо питай , не се притеснявай за това сме всички тук! Успех!

# 485
Здравей Тонка! Аз живея в Белгия и аблацията я правих тук. Ако си в България,  както казват всички др. Трайков е доста известно име в тази област. Поздрави,  ако мога да съм полезен с нещо питай , не се притеснявай за това сме всички тук! Успех!
Доста време трябва да чакам за д- р Трайков!

# 486
За преглед и консултация може и други лекар от екипа на д-р Трайков.
Но и НКБ е добре.
Жечко, честито! Здраве и спокойствие занапред!

# 487
Благодаря Дева , Тонка до колкото помня някой хвалеше някого в Пловдив или Стара Загора,  но  не съм на 100% сигур3н , а и както Дева казва може да пробваш за преглед някой от екипа и ако кажат,  че се налага аблация да видиш кога има часове Трайков или други които ти препоръчват. Сега усещаш ли още нещо.

# 488
Kissing Heart
Благодаря Дева , Тонка до колкото помня някой хвалеше някого в Пловдив или Стара Загора,  но  не съм на 100% сигур3н , а и както Дева казва може да пробваш за преглед някой от екипа и ако кажат,  че се налага аблация да видиш кога има часове Трайков или други които ти препоръчват. Сега усещаш ли още нещо.
ui
Имам записан час за д- р Марчов от екипа на д-р Трайков за 19 юли

# 489
Супер!
Ще откажеш ли приема в НКБ?

# 490
Супер!
Ще откажеш ли приема в НКБ?
Да! Стига да издържа до 19 юли защото и съм много притеснена!

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 22:00 от Tonka Kurchumova 698772

# 491
Е, защо така? Чести ли са пристъпите?
То и аз осъмвах в Спешното 2 месеца, но стисках зъби.
За щастие вече е само лош спомен.

# 492
  • София
Браво Жечко, сега се надявам да си добре и да забравиш всичко 🤗.

# 493
  • Бургас
Привет!

Жечко, радвам се, че аблацията е вече зад гърба ти! Бързо възстановяане!

Джейни, искрено ти желая това при теб да е моментно състояние. ММ го предупредиха, че може да има смущения и излизания от ритъм до 3 месеца след аблацията. При някои хора май и по-дълго продължава възстановяването.

За всички, които питаха за пулса - определено е нисък, но това е положението. А и той се чувства ок.

Аз имам малко странен и глупавичък въпрос - контролният преглед след аблацията след месец ли е винаги?
Първият път беше след месец, но сега нищо не са му казали, вероятно се предполага, че вече си знае. Той пък хич не се е сетил да пита. Зачетох се обаче нещо в епикризата и там пише - два пъти в рамките на 30 дни. Някой проследявали ли са го по-скоро от изтичането на месеца?

# 494
Тук при мен ми казаха след месец , аз им казах , че ще съм в България тогава дали има вариант др дата и ми казаха като св върна септември и ми дадоха час за 15ти септември.

Общи условия

Активация на акаунт