Аблация на сърцето - 10

• 51 055
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
В епикризата пише 2 прегледа, но обикновено правят 1. До месец.
Също така е добре да си запишете час, за да сте сигурни, че ще мине за деня.

# 496

shoppич, благодаря! При мене прегледът /при първата ми аблация/ беше на 1 месец, на 3 и на 6 месеца. Гледахме да спазваме датата около аблацията, плюс-минус 3-4 дни. Първия път, на 1-ния месец, е без направление от личния лекар, но след това трябва да има, както и да си запази час на регистратурата, при мене - в НКБ.

# 497
Единственото решение за предсърдно трептене и мъждене аблация ли е? Благодаря предварително!

# 498
Единственото решение за предсърдно трептене и мъждене аблация ли е? Благодаря предварително!
ако лекарствата не помагат , да .

# 499
Тонка , ще отговоря тук , имам проблем с личните . И аз бях с предсърдно мъждене и трептене . Процедурата не знам колко е продължила , защото бях с пълна упойка . Ритмонорм ми предписа д-р Марчов на контролния преглед , защото имах екстрасистоли първия месец след аблацията . А относно НКБ съм “за” . Имат опит , но ако се наложи ще избера отново Токуда или там,  както е новото ѝ име , заради по-добрата техника и битови условия .
Успех , чети и решавай !

# 500
Тонка , ще отговоря тук , имам проблем с личните . И аз бях с предсърдно мъждене и трептене . Процедурата не знам колко е продължила , защото бях с пълна упойка . Ритмонорм ми предписа д-р Марчов на контролния преглед , защото имах екстрасистоли първия месец след аблацията . А относно НКБ съм “за” . Имат опит , но ако се наложи ще избера отново Токуда или там,  както е новото ѝ име , заради по-добрата техника и битови условия .
Успех , чети и решавай !
Благодаря много! Имам дата за приемане в НКБ София ! Просто незнам! Четох много! Незнам къде е по добре! Вероятно всичко е до късмет!

# 501
Привет и от мен! Аз се подложих на аблация в НКБ преди десетина дена. Много съм доволна от лекарите - предварително се бях консултирала с проф. Шалганов, който извърши и процедурата и ми вдъхна много кураж. Битовите условия не са страхотни, но аз бях толкова уплашена, че това остана на заден план Simple Smile

# 502
  • Бургас
Здравейте, момичета и момчета! Two Hearts

Нещо позатихна темичката, надявам се, че сте добре в тези жеги! При моя съпруг засега, слава Богу, нещата са нормални за след аблация.
Минавам набързо да споделя за контролните прегледи, може да е от полза - като се обадихме да запишем час, от "Токуда" ни обясниха, че ако има проблем е добре да се отиде и преди да е изтекъл месеца, за да се обсъди положението. Ако няма оплаквания - няма смисъл от две посещения, да се търси дата около изтичането на календарния месец. Контролните прегледи в момента са в сряда и петък.

Поздрави на всички! Flowers Hibiscus

ПП: Тонка, кутията ти е препълнена и не можеш да получаваш съобщения от няколко дни насам. Разчисти я, моля.

# 503
Да Тонка и аз не мога да ти отговоря на съобщенията Simple Smile. И аз се чувствам добре след аблацията , тук там някоя екстрасистола след като се нахраня обилно,  но мисля, че са нормални! Поздрави на всички 🤗🤗🤗

# 504
Здравейте и от мен.  Успех на всички, които предстои аблация. Минаха 5 месеца от аблацията, но при мен се оказа, че следобяд поддържам високо кръвно налягане и ми изписаха половин хапче. Има ли и други с високо кръвно? И да ви питам ходите ли по балкани. Другата седмица ще се качвам на вилата на 1200 м надморска височина. По рано ходех редовно, но от аблацията не съм ходила и не знам защо ме е страх. Май всичко ми е в главата. А горе е такава тишина и спокойствие.

# 505
Навсякъде ходя, по балкани, на море, нищо ми няма.

# 506
Аз качвах мальовица и мусала 6 месеца след аблацията миналата година Simple Smile

# 507
Тонка, какво се е случило?

# 508
Тонка, ти нали имаше дата за 08.08. за Токуда?
Как се озова в НКБ?

# 509
Тонка, за процедурата ли съжалявате или за болницата? Аз нямам забележки към докторите - държаха се много добре с мен и на контролния преглед отговориха на всичките ми въпроси. Напишете какво ви разочарова. Форумът се чете от много хора и подобни постове могат да причинят излишен стрес на някого, на когото му предстои прием в НКБ.

Общи условия

Активация на акаунт