Мами над 40 годишна възраст 2 (продължение)

• 25 000
  • 323
  •   1
Отговори
# 135
Мами, в нашата си тема да питам - каква контрацепция за нашата възраст, защото повечето контрацептиви / с изключение на презервативи и "пази се"/ са за по-ранна възраст. Ето сега моят доктор ми препоръчва спирала Мирена, но в листовките изрично пише, че не се препоръчва за жени в предменопауза. Аз отде да знам кога ще дойде тази предменопауза и предвид възрастта дали не наближава!

# 136
Mаняна, не знам дали изобщо съществува нещо надеждно, освен Stop Stop Stop, но ще ти отговоря, както отговори мъжа ми. Най-надеждноо средство били аспирин и кока-кола. На въпроса ми защо точно те, отговорът беше следният. Стискаш аспирина между коленете си и внимаваш да не падне Laughing Laughing Laughing, а кока-колата я пиеш не "преди" и не "след",  а ВМЕСТО... newsm78 newsm78 newsm78Не ми се сърди - приех го като шега и се засмях, защото като се замислих, май наистина няма толкова надеждно средство, като си помисля само, че може да се промени коренно живота ти...Приятна вечер на всички, а ако четете утре- приятен ден  bouquet

# 137
Извинете, забравих дапопитам Маняна - на колко години си? Пренебрегваме правилото, че дама не се пита, защото тук сме си само такива. Аз съм на 44, дали мога да си позволя още едно дете Laughing

# 138
Извинете, забравих дапопитам Маняна - на колко години си? Пренебрегваме правилото, че дама не се пита, защото тук сме си само такива. Аз съм на 44, дали мога да си позволя още едно дете Laughing

Това е по-скоро усещане......но аз съм сигурна, че няма да се решиш на още едно дете.
Маняна,    ние си караме с презервативи.Не бих се тровила с лекарства но ако така си решила най-леките бяха Целест ако не се лъжа но и те не дават 100% сигурност.

# 139
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Отдавна небях влизала тук Hugрадвам се,че сте се увеличили !Преди два месеца ходих да си махна спиралата,че беше за три години ,а аз се бях поувлякла с година и половина отгоре  Sick та лекарката ми обясни,че мога да сложа още една спирала за 5 години,защото след 46 годишна възраст е противопоказна и спиралата за жените,за хапчета  Naughty изобщо неможе да става дума в тая възраст,защото след 36-37 години абсолютно категорично се забранява употребата им!
averbod защо да не можеш да си позволиш още едно дете,обаче действай бързо  newsm53 по въпроса

# 140
Чак сега се докопах до компа. averbod, след три месеца ставам на 41 г. Ми що да не може още едно. Някъде из форума май бях писала, че докато ходех на редовни косултации по време на бременността, в чакалнята бях средна възраст, имаше три-четири мами над моята възраст. И родиха чудесни дечица, да са им живи и здрави - видях снимиките им настанени на витринката на доктора. А за хапчета след 35 въобще не става дума, пък и при гадни пушачки....Да де, изчетох де що информация намерих за тая Мирена, дори тук във форума, обаче лично мен ме е страх, защото преди години със спирала направих извънматочна, резнаха едната тръба и явно отхвърлям чуждите тела, особено ако има метал. В Мирената няма, но все пак...А презерватива и е старо изпитано средство, ама мъжо не го долюбва...

# 141
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
...А презерватива и е старо изпитано средство, ама мъжо не го долюбва...
ooooh! и моят мъж  Sick и още не съм сложила спиралата и направо тръпна...
На очакващите бебчета  Hug желая леко и бързо раждане  Hug

# 142
  • София и там където не се пуши
Случайно попаднах тук - хареса ми темата. Аз родих второто си дете малко преди 39 год възраст - улегнала мама

# 143
dorothy , добре дошла при нас  bouquet
А сега да поздравя и всички съфорумнички от темата  bouquet
Как сте мами?Все по-рядко се разписваме в темата и си мисля, че е така защото децата ни са по-големички.
Аз да ви се похваля от Вики.Взеха му кръв за половингодишните изследвания и нашия юнак гък не каза.А аз се бях приготвила за ревове и тръшкане и събляках грейката.Е, изненада ни, докато лаборантката го боцкаше и му изтискваше кръвчицата той с другата ръка гледа колбите да хване.Много беше смешен душичката.
Надявам се всички да сте добре и много здрави.
Прегръщаме ви силно Hug

# 144
И аз не съм се обаждала скоро.

Моята малка бебка днес навършва 7 месеца, вече успява сама да седне и лази с много смешни "подскоци". Преди няколко дни я заварих, застанала на колене и хванала се за решетката на леглото. Вчера пък се беше облегнала на една възглавница, държеше се за горния край на леглото и се опитваше да изпъне крака и да се изправи. Изобщо... пу да не ни е уроки, ама май скоро ще почне да се изправя сама и т.н. знаете какво следва... Постоянно следи кака си (2 години и 5 месеца) с поглед, къде ходи, какво прави и гледа да докопа нещо от играчките й. Също така изведнъж рязко си обогати "речника" - появиха са какви ли не звуци и "псевдодуми". Подражанието е голяма работа...

Целувки и прегръдки на всички!

# 145
Мария , направо ти завиждам благородно.
Моя Виктор няма никакви желания да седи та камо ли да лази.А ако го обърна по корем то са ревове и писъци....не обича и това си е.Май е доста мързелив, кой знае кога ще започне поне да се опитва да седи... Thinking

# 146
Честита Коледа на всички Мами!  bouquet  bouquetИ на децата им, разбира се;)
Администратора ни съсипа контакта!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfireЛипсвате ми!Целувам всички,които все още поглеждат тази страница Laughing  bouquet  bouquet

# 147
Момичета, Честита Коледа!

Родих на 21.12. прекрасна дъщеря и съм най - щастливата жена на света. Благодаря на Бог, че ме дари с мечтаната втора рожба. Душата ми прелива от щастие.

Hug Прегръщам ви всички мили мамчета Grinning

# 148
  • Манчестър
E,честито..!
Да ви е жива и здрава!
За по добър Коледен подарък едва ли сте мечтали...
Весела Нова Година!

bigdance2  bigdance2 Tada mamma santa2

# 149
  • София и там където не се пуши
Честито да ви е жива и здрава

Общи условия

Активация на акаунт