Съни бийч по bTV - 2

• 44 905
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
АВО1, на мен пък всичко ми харесва, идеален е сериала, без грешки, с удоволствие го гледаме всеки петък вечер, единствено не ми стига времетраенето и мрънкам малко, но е нормално, нали съм жена.
Гласувах с 10 от 10, успех.

# 661
  • София
Аз мисля, че поне за втори сезон ще се върне Калин.

# 662
Да, вече натурализиран арабин с капризна дебела жена и една сюрия врещящи дечица, но с диамантен Мерцедес! Меркантилен мъж, който е намерил своето щастие, въпреки жената и дечурлигата, в богатството на тъста и се чувства много удобно така. Обаче за пълно отмъщение и той е станал дебел! 😂 Събират се след няколко години за откриването на хотела на Гомес, който междувременно е станал бизнесмен, на което е поканен шейхът и той идва с цялата менажерия от жени, и деца. А до Калин Младен, облечен в смокинг, ще е с вид на Джеймс Бонд. Дарина - фина, красива и бляскава като холивудска звезда - имат си две рижави, безумно сладки близначета. Калин си скубе косите и му иде да си изяде диамантения Мерцедес от мъка каква жена е изпуснал и в какво се е превърнал.

# 663
JoyJoyJoy

Представих си го hahaha

# 664
Много сладък сценарий, Азалия, и аз си го представих Simple Smile

# 665
АВО,
На кой ще ни оставите след тези 3 топ сезона???
Супер е сериала, само къс ще дойде.
Вярно, че са досадни българските сериали с по 10 сезона, но то е защото са си досадни по природа! Stuck Out Tongue Winking Eye
Двама мъже и половина например грам не са досадни! Heart

# 666
След 3 сезона на Съни Бийч да се преместят на Златни пясъци или Албена Joy

Малко са сериалите, които не затъпяват след определен брой сезони. Честно да си кажа аз бях голям фен на „Откраднат живот”, но последните 2 години не го гледам, страшно много ни доскуча и отдавна трябваше да е свършил. Лично мнение! Сега нека не превръщаме темата за или против Откраднат живот, просто го давам като пример за сериал, по който бях полудяла и нямах търпение за следващия епизод, но се отказах накрая, защото ми дойде прекалено разтягането.

# 667
Е, след 3 сезона на този, ще направят нов сериал, още по-интересен и хубав.
Иване, идеи да искаш тук за нови сериали и сценарии. Бързо да оздравявате със съпругата ти и да си на линия за хубавия сериал.

# 668
Могат да вземат Азалия за сценарист 😊

# 669
Могат... 😎

# 670

За мен ще бъде добро попадение ако Калинчо се върне и започне да изнудва Дарина и Младен, а те вече да са семейство с дете. Подобен случай имаше и в "Хотел Елеон".

# 671
  • Велико Търново
Е,подразбира се,че е спала с арабина по бизнес. Аз не очаквам и не желая всяко нещо да бъде казано и показано,за да има и момент на лично въображение.
А и в крайна сметка са само 12 епизода, не 42.
За плановете на Калин и баща му си мисля, че все пак ще стане ясно какво и що.

# 672
Не мисля, че в сериала ще разчитат на завръщащи се герои с участие 1 епизод на сезон. Има сюжет, а и много актьори за много свежи сцени.

Обикновено сериалите, където връщат стари герои, са тези, на които сценаристите са в креативна дупка и се чудят с какво да запълнят 10ти сезон.

# 673
  • Велико Търново
Иване, какво е това "ако"??? Разбира се, че ЩЕ оздравееш! И Ирина също.

След трите сезона - нов сериал, к'во толкова Grinning

# 674
  • София
Видях, че Кирил Ефремов ще участва също в новия сезон, по принцип не съм му фен много като актьор. В Под прикритие му пасваше супер ролята, но си е малко бавен и дървен. Него го харесвам по Левскарска линия 💙 и в Къртицата ми допадна. Дано му е подходяща ролята и тук да не развали образа.

Общи условия

Активация на акаунт