Съни бийч по bTV - 2

• 44 907
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
И аз като заклет фен на Съни бийч.
А къде трябваше да гласуваме ?

# 646
  • София
В imdb
https://m.imdb.com/title/tt8291288/?ref_=m_ttep_tt

Наистина малко хора са гласували, а филмът заслужава повече.

Последният епизод също ни хареса с шейха. Забавно измамиха Калин, но май не е за постоянно, дали нямаше и той да участва във втори сезон?! Ще видим.

Аз харесвам Китодар, наистина образът му е по-краен, но сме го виждали и в добри роли. Предполагам, че тази ще е от крайните, но за епизиодичен герой сигурно ще е забавно, ако е постоянен - не.

Младен как се зарадва на Дарина. Беше мила сцена. Хареса ми и Ивон как отговори на Вивиан, отиват си с Тасев. Виктория ми е малко семпла, дано ѝ развият образа, нещо куца при нея, не е само до играта ѝ, а и до образ. Леко недостоверен е, уж беше богаташ ката дъщеря, която ще се пробва да работи, но от друга страна вече това не си личи, изглежда на обикновено момиче пети сезон, работещо на морето, което познава професията.

# 647
  • София
ЛИНК за ГЛАСУВАНЕ за
 всеки епизод

ИЛИ   ТУК

# 648
Съгласна съм че Виктория от богаташкото момиче стана обикновена работеща девойка. Нещо баща и няма ли да се появи да го види кой е тоя Гомез? За Калин нещо ми се претупа това бързо изпращане мислех че интригата ще се поразвие поне още един два епизода да видим защо искаше да се жени, това с баща му за какво беше.
Но като цяло съм доволна от сериалчето, разсмива, разтоварва какво повече ни трябва.

# 649
И аз останах с впечатлението за претупване - историята с Калин, Ивон и Никола също според мен доста бързо се случиха нещата, не разбрах какво стана между арабина и Вивиан...

# 650
  • USA
Е,подразбира се,че е спала с арабина по бизнес. Аз не очаквам и не желая всяко нещо да бъде казано и показано,за да има и момент на лично въображение.
И на мен сериалчето много ми допада,защото е лежерно,а героите се справят чудесно.Харесва ми това,че Гомес не е все в центъра на всеки епизод,макар да се знае,че е главния герой.
Ако еп са снимани през 2018,то сега,3г по-късно,колко ли е променен Слънчев Бряг?!

Песента от шатрите е тази : https://www.youtube.com/watch?v=RRvwI5O4lf8&ab_channel=Micha … ephenLandon-Topic

На Иван бързо оздравяване.
Искам да попитам Иван дали следи темата ни за Фермата и дали се вслушват в нашите съвети,впечатления,желания за бъдещите сезони? Благодаря.

# 651
  • До морето
Съгласна съм, че имаше претупани неща. За мен това беше най-слабия епизод до тук. Цялата история с арабина беше абсолютно излишна и не на място. Играта на Стефан А. Щерев беше толкова зле, че прати филма точно в клишето на абсурдните комедии, от които уж рязко се разграничихме в началото.

# 652
Е,подразбира се,че е спала с арабина по бизнес. Аз не очаквам и не желая всяко нещо да бъде казано и показано,за да има и момент на лично въображение.
И на мен сериалчето много ми допада,защото е лежерно,а героите се справят чудесно.Харесва ми това,че Гомес не е все в центъра на всеки епизод,макар да се знае,че е главния герой.
Ако еп са снимани през 2018,то сега,3г по-късно,колко ли е променен Слънчев Бряг?!

Песента от шатрите е тази : https://www.youtube.com/watch?v=RRvwI5O4lf8&ab_channel=Micha … ephenLandon-Topic

На Иван бързо оздравяване.
Искам да попитам Иван дали следи темата ни за Фермата и дали се вслушват в нашите съвети,впечатления,желания за бъдещите сезони? Благодаря.

Здравейте. Отговора е ДА. Вслушваме се за Фермата!

Сега за сериала:

По-хубавото е, че сме си уцелили нивото и 99% от вас харесват темпото, интелекта и жанра на сериала.
Не съм очаквал такова хубвао приемане и в такъв процент идеите ни да ви харесват и да ги приемате.
Наистина в модерните сериали, какъвто се надявам, че правим има доста неща, които остават недоизказани. Историята трябва да има темпо, зрителя трябва да работи с въображение (което вие правите екстра). Иначе, ако всичко подробно обясним, подготвим, разкажем и т.н. Ще станем турски, бавен филм. Героите ще се гледат по една минута. Един и същи герои ще обяснява едни и същи неща на другите по пет пъти:))) да не би някой зрител да не е разбрал.
С две думи, много благодаря за съветите и отзивите.

ПП. За гласуването:
Ако може и за конкретните епизоди си дайте оценките. Полезно е за нас.

ПП2. За броя на сезоните. НЯМА ДА СТАНЕМ СТОЛИЧАНИ В ПОВЕЧЕ!!! НЯМА, НЯМА, НЯМА. Simple Smile
Знаем, че всеки продукт има потенциал за качество и след като този потенциал се изчерпи, магията изчезва.
За мен нашия сериал има потенциал за още два ТОП сезона. Сега като/ако най-накрая оздравея започваме да пишем сезон 3!

Вече снимаме 2, както знаете.

Чао.

# 653
Няма ако,ще оздравееш ,разбира се!!
Желая много успехи и занапред!Чакаме и втори сезон.

# 654
За мен нищо не е недоизказано. Все пак нещо да оставим на въображението.
Всичко е с мярка и на място!
Адмирации, АВО, за продукта!
И от мен бързо възстановяване и поздрав на цялото семейство. 🍀
 От всички бг сериали, които излязоха тази пролет по двете конкурентни телевизии този е номер едно!

# 655
И за мен няма недоизказани неща. Какво има да му се чудиш толкова на това шейх да привика някоя мома.
Няма да играят шах, я.
Ясно е какво следва.

На мен Виктория ми остава малко в периферията, не ми е централен образ и много не се замислям за нея.

# 656
Съгласна съм, че имаше претупани неща. За мен това беше най-слабия епизод до тук. Цялата история с арабина беше абсолютно излишна и не на място. Играта на Стефан А. Щерев беше толкова зле, че прати филма точно в клишето на абсурдните комедии, от които уж рязко се разграничихме в началото.
На мен пък ми хареса Стефан Щерев и много добре му се получаваше акцента.
Вярно ,че претупаха нещата с Калин ,явно ще има развитие после.Сега нямам търпение да се появат родителите на Младен ,че и да се срещнат със сватовете.Smile

# 657
Май ще има бебе във втори сезон. Снощи в Папараци загатнаха нещо с една детска стая.

# 658
  • Разпиляна във въображението
Според мен историята на Калин е затворена. Арабите бяха, за да се приключи връзката му с Дарина и тя да застане окончателно до Младен.

# 659
Точно така, тарикатът да се оправя. Всеки да си представи как, както му го рисува въображението. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт