Съни бийч по bTV - 2

• 44 904
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
  • Sunshine state
И аз да отбележа колко много ми хареса последната серия, супер беше с тоя шейх. 😅
За Фермата си знаете - стига с тия удобства и суши, пуснете ги малко олд скуул и да няма много любов и драми, моля.😆👌🏻

# 676
На мен ми хареса Щерев в ролята на шейх. И точно акцента много добре го направи.

# 677
  • Варна
Май ще има бебе във втори сезон. Снощи в Папараци загатнаха нещо с една детска стая.
При този бебевалеж при актрисите от сериала. Нищо чудно.
 Аз залагам на един Никола младши от Ивон. Само че Ивон не му е казала, че детето е негово...
И внук на Тасев.Smiling Imp

И аз смятам, че Калин може да се завърне в сериала. Може някак да се е отървал или пък да е приел брака и сега да се връща да мъсти.. /или просто да прави мръсно. ей така за кеф./

# 678
Калин ( забравих името на артиста) съм свикнала да играе с Ники Илиев и Орлин Павлов. И да говори на френски.

# 679
Не, не, без бебета и засапунване, предпочитам забавните моменти и хумора. На който му стане време за бебета и семейство, вече не бачка на Слънчака и Златните. Точно затова ми е скъп сериала, защото ми напомня безгрижните лета с щуротии, сякаш на светлинни години от деца, ангажименти, семейство🍹

# 680
Вярно, че гледах отгоре, отгоре Папараци, обаче останах с впечатлението, че стаята беше детска, не бебешка. Даже си помислих, че сигурно ще е за момченцето на Гомес.

# 681
  • Разпиляна във въображението
Гледам в промо, че "полският" ще се завърне в Съни бийч Simple Smile  Голяма сладурана е "полякинята".

# 682
И аз много ѝ се кефя, страшни скици са с Розата 😁

# 683
Така, като гледам от снимката, българо-полската дружба е скрепена и е ясно чие е онова бебе, което не знаем дали ще го има. "Полякинчето" е с малтийски перли и италианско злато, платнището зад тях е от египетски памук, тъкано от слепи монахини в Алпите, следователно Стойчо Розата е продал фабриката за фалшив алкохол и е купил хотела, който вече носи името "Варшавска Роза". Гомето, като висш сватовник и кум, естествено, е повишен в шефска позиция. Не фронт офис, баш началник. Sunglasses

# 684
  • София
Обаче озвучаването не ми харесва много, както на повечето бг филми. Може и от възрастта да недочувам, обаче

Ивон и Гомес според мен не си отиват, той си има вид на дечко, докато тя  - femme fatale
Коя актриса играе бившата му жена? Голям дзвер е

# 685
За мен озвучаването е ок!
Само ако може: малко повече бг музика!

# 686
  • Разпиляна във въображението
И мен ми е добре озвучаването. Имаше един неприятен момент, когато Младен отиде при бюрото на Дарина и музиката бе много силна.

# 687
Бившата на Бойко е Виттория Николова, сега играе и Белези и е с тъмна коса, май руса ми харесва повече.

# 688
  • София
Ама тя му била и гадже, според Хотарена....Паднах

# 689
  • Варна
Ама тя му била и гадже, според Хотарена....Паднах

Общи условия

Активация на акаунт