Ремонт по време на пауза с Нивиана

• 14 180
  • 117
  •   1
Отговори
# 30

Диванът го  сложете  кафяв.
Това е картинка от Айко.

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 21:45 от Нивиана

# 31
А мен пък ме впечатли сгъваемия портал от показаните по-назад снимки. Много ми хареса! Дали е скъпо като изработка? И коя е  мебелната фирмата изпълнител, ако се счита за реклама, може и на лично съобщение.

# 32
Не искам да обидя никой, но показания диван от Нивиана, на мен и като дизайн и като цвят въобще не ми харесва.

# 33
Здравейте, бихте ли ми дали съвет за подходящи подови настилки, материал или цвят, да дам уточнение, че се занимавам със строителни материали, но като трябва да избирам за вкъщи ми е малко сложно, голямо чудене пада. За хола и кухнята, другият ми въпрос е, решила съм да правя декоративна камина, според вас какъв цвят би било добре да е, ще е между двата шкафа, а телевизора ще преместя нагоре още.

# 34
Не искам да обидя никой, но показания диван от Нивиана, на мен и като дизайн и като цвят въобще не ми харесва.

Смисълът беше да е кафяв диван на студен  фон.
Иначе дивани и красоти много.

# 35
А мен пък ме впечатли сгъваемия портал от показаните по-назад снимки. Много ми хареса! Дали е скъпо като изработка? И коя е  мебелната фирмата изпълнител, ако се счита за реклама, може и на лично съобщение.

Порталът се наложи , за да се съвместява спалнята с кабинет , докато някой спи например.

Изключително бутиково изпълнение е, със специални релси.
Фирмата е от Пловдив. Не си спомням цена. Има такива механизми за гардеробни врати на сгъване.

http://salex.bg/sistemi-za-plazgashti-vrati/sistemi-za-chupeshti … ti-tip-harmonika/

Могат да им се сложат всякакви  плоскости.

# 36
Здравейте, бихте ли ми дали съвет за подходящи подови настилки, материал или цвят, да дам уточнение, че се занимавам със строителни материали, но като трябва да избирам за вкъщи ми е малко сложно, голямо чудене пада. За хола и кухнята, другият ми въпрос е, решила съм да правя декоративна камина, според вас какъв цвят би било добре да е, ще е между двата шкафа, а телевизора ще преместя нагоре още.

Като че ли черна камина - черен гранит или мрамор би стояла добре сред тези шкафове.
Подът в дневната  би могъл да е гранитогрес имитация на дърво, за да се стопли малко картинката.
Ако държите да останат плочки де.
Сега има мода на завръщане на  рибята  кост.

За кухнята, може да останете в сивата  гама, пак сега е модерно да изглежда като бетон.
Там имате достатъчно дърво, така че един по обобщен под  ще даде подходящия фон.

# 37
  • SF
В момента имам обикновена врата на хола, но искам да сложа плъзгаща. От коя страна е по-добре да се сложи - от вътрешната и да остане в хола или в коридора, а от хола да се вижда рамката на вратата. Вратата ще се добавя допълнително и няма да може да "влиза в стената".

# 38
Esmee, аз бих я сложила от външната страна, за да не ми " яде" от стената в хола. И аз преди обмислях вариант с плъзгаща, но изцяло стъклена, после се отказах, че струваха майка си и баща си. Нещо такова
https://images.app.goo.gl/BeSDBmE8wduscsBt7

https://images.app.goo.gl/z5dd2hNLtSVwB7TZ9

# 39
  • SF
Много са красиви стъклените, първо са скъпи, както ти каза, и второ  при мен трябва да е бяло стъклото, което ще ми прилича на врата на душкабина.
За 300 лева бих могла да намеря плътна врата. Тя ще стои отворена през повечето време. Но мисля, че откъм хола може и да бъде грозно с отвора на вратата, който е като дупка. Сега  вратата се отваря навътре към хола и е откъм страната на стаята. Отворът е откъм коридора.

# 40
В момента имам обикновена врата на хола, но искам да сложа плъзгаща. От коя страна е по-добре да се сложи - от вътрешната и да остане в хола или в коридора, а от хола да се вижда рамката на вратата. Вратата ще се добавя допълнително и няма да може да "влиза в стената".

Там където не ви застъпва ключове за палене на осветлението.
Иначе...където решите да дадете повече пространство на помещението.
Според мен  от  вътрешната страна на хола.

# 41
  • FRANCE
Здравейте. Търся идеи за цвят на стените. Мебелите са масивни шоколодово кафяви (не са ми любими но ММ няма да ги разкара никога). Теракота е и той кафяв (къща от 80те години , но за момента няма възможност за смяна на теракота) и средно сиви дивани . Помещението е около 30 квадратни метра. Благодаря

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 14:27 от madame

# 42
Има значение изложението на помещението и  осветеността му.
На пода можете да сложите  килим, да смените завесите.
Ако сте достатъчно смели, можете  да оцветите в едно тъмно маслено зелено.Като по американските филми>)
Ако съпругът ви не е съгласен, да ми звънне,,, Simple Smile 0878970693, арх. Станчева, много съм убедителна.)))

Смисълът на горните приказки е, че толкова топло, което  е кафяво, трябва да се ескпонира на по студен  фон за баланс..и едно  хубаво  синьо би  могло да е, но не ви знам реално нюансите.
Забравете за праскова, оранжево, жълто, кремаво, бяло.

Бъдете нахални и се забавлявайте.

Кафявият теракот е класически за Италия например. Зависи какъв е.
Зависи и  къде се намира  къщата.
Ако искате за лятото  си я направете  морска, после ще му мислим>))
Ето ви дарк зеленото.

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 07:47 от Нивиана

# 43
Здравей, Нивиана.
ММ когато слагаше гипсокартона в новата ни къща направи едни ниши в холокухнята ни. Идеята е да заместват "секцията", за да остане по- просторна стаята. Тогава не им обърнах внимание, а сега ми бодат очите и дадох ултиматум. Имам някаква идея да вкарам бели библиотеки с размери по поръчка, но искам да чуя и видя твоите варинати. Вратата е към едната спалня. След време ще се сменят всички врати с бели, а също предстои и подмяна на ламината. Срещу тези ниши е кухненската част. Пускам налични снимки, за да видите горе- долу стила на обзавеждане в стаята. Допълнителното ми питане е за стената и ъгъла в дясно от нишите. Дали и как да го вместя в бъдещите библиотеки?

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 08:57 от mariat

# 44
Кухнята подредена. Ама тези ниши избухнали. И  не само несиметрични, ами пораснали накъдето си искат.
За да вземете от този дефект ефекта,.. сложете им дървени страници и дървени рафтове  като  вратата.
Защо пък са ви бели врати...има няма  още година две, ще им мине модата.
Дървени облицовки поне по страниците на нишите и рафтове.
Ноо с ясното съзнание.., че ако имате рафтове  ще слагате на тях неща...многоо неща...и няма да е спокойна гледката.

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 14:20 от Нивиана

Общи условия

Активация на акаунт