"Ягодова луна" - скучничко, но пък ни събира на раздумка :) / тема 2

• 27 974
  • 648
  •   1
Отговори
# 120
Не се справям. Тормози ме, пиша жалба, привикват го и така до следващото изстъпление. Имам вече н на брой жалби. Прокурорът ме съветва по частно правен съд да го съдя, но не виждам смисъл.

Взимаш правосъдието в свои ръце.Хващаш двама- трима бабанки  почитатели на бейзбола и да го оставят без колена...Те такива само от бухалка разбират- личен опит

# 121
  • Велико Търново
Блатечки в едно интервю каза, че е режисирал само части от епизоди, не цели.

# 122
Добре,че тука си върви лафчето.Нито диалози като диалози,нито игра като игра.Особено Боршош направо самодеен актьор от читалище.Тази Фучка обира точки по творческо безсилие.

Зз

# 123
Саното нали беше под наказателна карантина, пък изведнъж се върна на работа. В единствения бар в столицата имаше една идея по-малко хора отколкото днес на Женския пазар. Масовката и музикалното оформление бяха по-добре от импровизирания концерт по бтв, в който повечето ни звИзди си сложиха кръст на кариерата с псевдо акапелните изпълнения ... Само не ми стана ясно как ограничителната заповед се пръкна толкова бързо без да показват в кадър прокурор Иванов Simple Smile Бате Ачо е голям коцкар, но не може да стъпи и на малкия пръст на Милото Simple Smile

Може ли от екипа да публикуват сайта от който героите научават за пожарите и за пожарникарите от кое поделение са? Рядко срещам новини за не знакови пожари в медиите. В тази връзка, то още няма официален телефон и сайт за извънредното положение, така че оценявам гъдела на Фуч със щаба Simple Smile Лаф моабетът между тетките много ме разсмя.

Опитах се да разбера колко е една пожарникарска заплата. Увеличена е с 10% от 2020 г. като според един сайт брутно варира между 624 и 1377 лева при 10 годишен трудов стаж. Според друг сайт нетно е между 816 и 1287 лева с неназован брой години трудов стаж. Въпросът е колко струва едно уиски в бара? Ако фъстъците са безплатни, значи е от скъпичкото Simple Smile Пожарникарите на първа линия не знам дали имат начини да се корумпират, но инспекторите, които отговарят за противопожарната безопасност и пишат предписания си докарват приличен допълнителен месечен доход.

Като гледам как разводниха сапунката, едва ли ще е само 12 епизода. Генг бенг филма на Боян започва да се случва без онзи смешния режисьор и с нови звезди, но джурналистката не засне най-пикантната сцена. От всички двойки най-близко до реалността са родителите на Ира

Последна редакция: сб, 18 апр 2020, 00:18 от Не се сърди, човече

# 124
Бяло, по-бяло, най-бяло, Радина Боршош!🙄🙈
Скрит текст:

# 125
Бяло, по-бяло, най-бяло, Радина Боршош!🙄🙈
Скрит текст:

Егати и физиономията !!!

# 126
Така като прегледах актьорската игра единствена Янорова играе добре,но при тези плоски реплики й се губи професионализмът.Младите артистки абсолютно фалшиво и изкуствено играят.Въобще защо така рецитират повечето герои.От непрофесионалност или такава е модната тенденция в актьорството?

# 127
От липса на опит, слаб сценарий и калпава режисура. Актьорите не са виновни.

# 128
  • Ню Йорк
Тия двамата много бързо се сгаджосаха Wink А някой може ли да ми каже Джеферович и приятелката от кога са двойка, че нещо ми се губи. Thinking

# 129
На мен пък Донков ми харесва как играе. Блатечки като тийнейджърка бях  влюбена в него. Гледала съм го в театъра и там се справяше супер. То на хората и да им се ще да играят добре, сценарият ги дърпа надолу.

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 08:48 от silveto_

# 130
Тия двамата много бързо се сгаджосаха Wink А някой може ли да ми каже Джеферович и приятелката от кога са двойка, че нещо ми се губи. Thinking
Ми ка?,Харесват се , прегръщат се , целуват се , и така...  Дискотечна свалка.. Не ти ли се е случвало?Ми Гошо и Райка ? Как се гаджосаха? Или в междугалактическото пространство,за принцесата пристига Хан Соло  на хилядолетния сокол ? Simple Smile

# 131
не знам защо ама си мисля че нашите се опитват да копират Пожарникарите от чикаго пък може и да греша

# 132
не знам защо ама си мисля че нашите се опитват да копират Пожарникарите от чикаго пък може и да греша
Joy
И аз не знам, защо си мислиш това, като "Пожарникарите от Чикаго" е направо шедьовър в сравнение с нашето малоумно произведение.

# 133
  • Ню Йорк
Joy
И аз не знам, защо си мислиш това, като "Пожарникарите от Чикаго" е направо шедьовър в сравнение с нашето малоумно произведение.

Аз не намирам никаква прилика.

# 134
Тая сутрин гледах едно старо ,от началото на февруари т.г предаване на Култ интервю с Иво Аръков. Там той сподели,че се е снимал в турски сериал с Къванч... Идеята била ,да изиграе малка роля и да го махнат. Но си спечелил фенове и в социалните мрежи в Турция много посещения, и  кастингьорите го наемат за по нататък,с по- голяма роля,защото са се влияели от мнението на феновете в соц мрежите. Докато давали епизода по тв, сценаристите пишели следващия.Написах го по повод на това,че сценаристката на ПЧ и Ягодова луна не и пука много от мнението на пишещите из сайтовете и мрежите Simple SmileВсъщност ето интервюто:

https://www.btv.bg/video/shows/cool-t/videos/ivo-arakov-njamam-t … a-sani-bijch.html

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 08:03 от Georgey King

Общи условия

Активация на акаунт