"Ягодова луна" - скучничко, но пък ни събира на раздумка :) / тема 2

• 27 980
  • 648
  •   1
Отговори
# 135
Ти пък, ще ѝ пука! Как така някой ще има претенции към шедьовъра ѝ и ще си моделира таланта по претенции на зрители!? То затова имаме и такива "творци", защото толкова насериозно са се взели, че по-далече от носа си не виждат. И ако още един вземе та ѝ се върже на сценариите на тази и си затрие парите в заснемането на подобна глупост, ще се убедя напълно, че тук, у нас, нещо витае във въздуха и яде мозъците на хората...

# 136
И мен нещо ми се губи Лизито и Джафера, кога се запознаха, и кога заизлизаха заедно... В тоя сериал действат по бързо и от 'Дързост и красота' 👌🏽
А на Мутафчиев ама изобщо не му отива да играе мутра/или какъвто и да е отрицателен герой/ Все едно гледам Миронов от Под прикритие! Направо Точь в точь... И с това завиране почти в ухото на девойката, абе това някакви незадоволени сексуални фантазии ли е имала сценаристката, не знам! 😅

# 137
Как ще пука на Фучката?Явно някой я тика все да прави малоумни сценарии и въобще не им пука от градивните критики от нас.Говоря за   Пътя на честта и ''Ягодова луна''.А ние само си говорим да убиваме времето.,но върви лавчето и това е добре. ъ

# 138
Боршош беше споменала в някакво интервю, че около средата на сериала ще има някакво значимо събитие, което зрителите да запомнят. Това във връзка със заглавието. Освен да е тази вечер или са го оставили за предпоследната серия.
И аз всеки път се забавлявам колко са препълнени клубовете и все едно в София има един единствен,  та все се засичат Рая и Боян.
Блатечки и аз го харесвах преди време, но тука ми е голямо дърво. Даже си мисля,  че ако му забранят да снима пушейки, ще се пенсионира.

# 139
Еййй, оказа се сън. Разминаха се с полицията. А от съседните сгради, НДК и Хилтън щяха да имат такава чудна гледка Joy

# 140
Къде е wow! нещото, което щеше да се случва?

# 141
Уффф тая Ирина много ме нерви. Жорката нищо не е направил, но типично по Български "Дай да очерним един от най-добрите" важи с пълна сила в тук.

# 142
Я как било¡ Влизам си аз значи в гаража на пожарната, без никой да ме види, по време на оперативка, и си заснемам видео най спокойно с телефонче... 📲
Хаха, ма тия верно ли... 😀😅

# 143
Имам чувството,че Фучката плагиадства от ''Под прикритие'' и там ченгета колеги и там единият става мутра Джаро.Сега се заслушах по-внимателно в диалозите.Абсолютно елементарни ,повтарящи се.

# 144
Коя майка на 30 годишен мъж, ще иде в работата му да се кара на шефа му, че някой си колега "не иска да си играе" със сина ѝ?! Голям смях!

# 145
И... сцена в бара! За пръв път. 😁

# 146
Земетресение ли имаше по време на сцената между Ирина и майка й или операторът беше убер зле Joy
Такова клатушкане не бях виждала Joy

# 147
Значи тази Рая Пеева колкото е красива толкова и бездарна, Боршош тоже.
Цялата история се основава на едни отмъщения.
Живака на Жоро, Ирина на Жоро, Цвета на Ангел,  Иринината майка на Светла и така до безкрай.
Никой не ми харесва как играе, може би само Димо. А Сано ми е някакъв дървен. Със сигурност е от сценария и режисурата. Вчера гледах Сано в сръбският Южен вятър и колко е добър там и много секси.

# 148
Коя майка на 30 годишен мъж, ще иде в работата му да се кара на шефа му, че някой си колега "не иска да си играе" със сина ѝ?! Голям смях!

Трябваше даже да го потърси кой е, че лично да му издърпа ухото 😂😂😂

егати излагацията 😁

# 149
  • София
Мръсна кучка е Ирина, но ще си го получи...

Иначе есенцията от епизода и нещо като кратко ревю:

''Кво'' Grinning

Общи условия

Активация на акаунт