"Ягодова луна" - скучничко, но пък ни събира на раздумка :) / тема 2

• 27 991
  • 648
  •   1
Отговори
# 150
Да го бяха дали за две седмици и да се свършва. Какво го протакат. Дяволското гърло-същата работа. Ми изнервящо е...

# 151
Гледах съвсем малко, но форошопнатата снимка на рая Пеева и Сано беше потрес. В 21 векз където има телефони и принтери ООД път и над път, толкова не можаха една реална снимка да им направят.
И бащата на рая Пеева си държи якета в хола, където закусват и пуши цигара. Щото ако излезе и не се види, че го взема ще си помислим, че не е отишъл да изкарва прехраната на семейството...

# 152
  • София
ДИРЕКТЕН ЛИНК - за България и ЧУЖБИНА

_____

Епизод:8
                 Ягодова луна - С01Е08

за мобилни
_____

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 153
  • София
Пушат наляво и надясно, на закрито, на открито - ОК, ама защо подяволите бащата на Ирина тръскаше в някаква паничка, а не в пепелник?!...

# 154
Леле, вие до тръскането на цигарите ли издребнихте....Зле ви се отразява ИП. Аз, дето ненавиждам пушачи и за мен те са най-наглите същества, не съм забелязала къде си тръскат цигарите и къде пушат. Филмите се гледат за психическа отмора. Като ви дразнят толкова-не се товарете. Замунда е пълна с комедии...

# 155
  • София
Като стана въпрос за пушенето (аз не съм пушач и също мразя цигарения дим, даже съм нещо алергичен и ми става гадно, не знам дали е внушение, но после ми става гадно на гърлото и главата, а миризмата я усещам много дълго време) нека отбележим, че в този епизод даваха много Асен Блатечки и нито веднъж героят му не запали цигара?! Някой да ме ощипе, дали и аз не съм сънувал като щерка му. Wink

# 156
Като стана въпрос за пушенето (аз не съм пушач и също мразя цигарения дим, даже съм нещо алергичен и ми става гадно, не знам дали е внушение, но после ми става гадно на гърлото и главата, а миризмата я усещам много дълго време) нека отбележим, че в този епизод даваха много Асен Блатечки и нито веднъж героят му не запали цигара?! Някой да ме ощипе, дали и аз не съм сънувал като щерка му. Wink

И аз не го видях да пуши. Ама аз реално следя основно замисъла на филма и играта на актьорите......сега чак да издребнявам и да сея на дъното ряпа...кой хлъцнал, кой кихнал, кой цигара запалил....доста дребнаво ми е...Но всеки с характера и с претенциите си....Хората са станали нервни и дребнави.....ИП е виновно. Няма кой да е Smiley

# 157
  • София
Никак не ми се отразява зле извънредното положение!
Гледам филма и се забавлявам с недомислиците. Замисълът е ясен и е достатъчен за 4-5 епизода, всичко друго е пълнеж и разтягане на локуми до 12 серии.
Щом съм забелязала това, значи нищо друго по- съществено не ми е привлякло вниманието. Да не говорим, че аз половината епизод само го слушам, докато правя и нещо друго

# 158
Здравейте, някоя дали има представа коя е актрисата, която играе Нели ? Тъмнокосата, къдрава дама от редакцията на Ирина, с която ,,не мелят брашно". Питам, понеже не я пишат в надписите накрая.

# 159
  • Ню Йорк
Няма нищо по-злобно от зарязана жена.

# 160
Много грозна Неве... ясно, че не й е зо прически , и сценария изисква да прилича на чума,но ...докога?
Героинята не се ли сдоби с огледало и гребен вече...

# 161
Значи, щом сме дребнави за пушенето, ще си призная, че аз съм още по- дребнава и ще кажа, че се изненадах, че ядат баница с мед.

# 162
Е, защо и аз ям така?

На мен ми е интересно кой снима с телефон, докато Боян и Ирина се натискаха дрогирани в сепарето.

# 163
На Стефанаков цигарата не му слизаше от ръцете, докато снимаха 'Седем часа разлика' преди около 10-11 години!
Интересно, ако тоя човек е такъв заклет пушач/а не само геройте му/ То досега отдавна да са му присадили нов бял дроб, че да има време да го катранизира и него. 🚬

# 164
Значи, щом сме дребнави за пушенето, ще си призная, че аз съм още по- дребнава и ще кажа, че се изненадах, че ядат баница с мед.

Баница с мед , мекици с мед, си е класика в жанра Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт