"Ягодова луна" - скучничко, но пък ни събира на раздумка :) / тема 2

• 28 009
  • 648
  •   1
Отговори
# 165
Значи, щом сме дребнави за пушенето, ще си призная, че аз съм още по- дребнава и ще кажа, че се изненадах, че ядат баница с мед.

Баница с мед , мекици с мед, си е класика в жанра Simple Smile
Научих и аз нещо полезно от този сериал Wink

# 166
И какво като ядат баница д мед, с пръжки ли да я ядат. Баница се яде с мед, или пудра-захар. Всъщност и с пръжки да я ядат-лошо няма. Всеки си има вкусове и предпочитания... Ама, че "умен" коментар....

# 167
  • Mediterraneo
Единственото, което ме заинтригува снощи, беше кой снима Ирина и богаташчето като се натискаха.
Нищо друго нито ме впечатли, нито ме развълнува, дори не ме накара да се замисля какво и защо се случва. Адски повърхностна и нелепа простотия гледаме! Да се чуди човек защо си го причинявам, ама като няма друго...

# 168
Е то точно, защото в момента няма друго Joy
Май масово сме така

# 169
  • София
Наистина кой може да е снимал Боян и Ирина?
Ето ви и мистерия тип Западен свят / Истински детектив. Wink
С годините открих, че ми е по-трудно да предвидя някои неща в родните ни шоута, явно са много напред с материала... Grinning

Хъх, кой има интерес да я снима, но и да е логично, да има някакъв интерес и да знае къде е Ирина? Първата ми реакция беше нейната приятелка с която бяха на бара, но това е абсурдно по ред причини и отпадна веднага.
Тези, които познават Ирина и навиците и, за да я следят, а също така и имат зъб и интерес за това след публикуваната статия са главните заподозрени за мен:
1) Колежката и - заподозряна номер 1 за мен. Тя ненавижда Ирина и със сигурност иска да и подлее вода, освен това е журналист и когато имаме тайно заснемане с телефон е нормално да е заподозрян номер 1.
2) Щерката на Блатечки в шоуто. Боршош. Доста вероятно, има защо... Ама едва ли ще посмее.
3) Георги или майка му. Но и двете са малко вероятни.
4) Евентуално може и онази бившата на Мутафчиев. Героинята на Невена. Но тя ще е там заради Боян, а и не виждам изгода, така че отпада. Боян няма и с какво да го хванат, че се държи фриволно в едно сепаре в бар с една лека жена. Обаче леката жена в случая е журналист, който пуска материал, който не е проверен и без одобрението на шефа и за капак се натиска в бар със синът на известен и съмнителен софийски бос. Ето ви сензацийка. Така че този, който е снимал е с цел дискредитиране на Ирина, а не на Боян и от там трябва да се търсят, които са най-вероятните изпълнители по пътя на логиката.

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 17:05 от Diavolo

# 170
Дяволче, аз също си помислих за невена, но после ми дойде на акъла, че може и друг някой да е, който просто иска да ги шантажира за пари. Даже дълбоко се съмнявам да е някой от положителните герои, както викат синът ми и мъжът ми-едните са от добрите, другите от лошите....., та може да е някой от лошите....

# 171
То цигарите и алкохолът винаги присъства във сериалчетата на Фучката.Но защо и тук и в''Пътят на честта'' дават сцени с наркотици .Явно''великата майсторка на сценарии'' запълва времето вместо да съчини по-интересни диалози.

# 172
Не ми е удобно да си призная , но просто забравих да гледам  последния епизод Blush 
Чак днес  видях ,че пишете за неща , които ми се губят и наваксах .
Според мен  снимаха от бандата на Боян , за да  затворят устата на мацката  ако реши да се оплаква от нещо . Освен това  така могат да я принудят да пуска гадни статии за  хората , които са им неудобни .

# 173
И аз мисля,  че снима приятеля на Боян.

# 174
  • София
Ели, имаш право, за това не се бях сетил. Има и логика. Значи или е колежката или е това. Simple Smile

# 175
Баща й?..

# 176
Аз пък мисля, че е охраната в дискотеката, онзи с брадата, когото Жоро ходи да замества когато стана първия бой.

# 177
  • Mediterraneo
Какъв смисъл има да е баща й? Кой нормален баща ще гледа дъщеря си в подобно състояние и няма да реагира, а ще се крие да я снима?

# 178
Някой спомена за Само в Южен вятър, има ли го някъде, където мога да го гледам?

Иначе за първи път усетих химия между герои, харесаха ми Любо и майакта на Георги.

# 179
Някой спомена за Само в Южен вятър, има ли го някъде, където мога да го гледам?

Иначе за първи път усетих химия между герои, харесаха ми Любо и майакта на Георги.
ето го ,с Милош Бикович.Ама Сано май не участва.Роли имат Христо Шопов и Ивайло Захариев. Саното играе в македонския филм Лазар.Снощи го даваха на  Виваком Арена. Иначе го има в  ютуб само че без субтитри.
https://kinofen.net/filmi/46813-juzni-vetar-yuzhen-vyatr-2018.html

Общи условия

Активация на акаунт