"Ягодова луна" - скучничко, но пък ни събира на раздумка :) / тема 2

• 28 014
  • 648
  •   1
Отговори
# 180
Аглая, става въпрос за сериалът Южен вятър, в момента върви по сръбската телевизия. Но Сано го убиха в предната предпоследна серия,тази  неделя свършва. Иначе сериите ги има в rts.planeta, но на сръбски 😉
За мен Сано и Боршош нямат никаква химия.

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 08:55 от *Амбър*

# 181
Ами те Сано и Боршош нямат никаква химия, защото на кифлата Боршош изобщо не и ходи да играе влюбена. Я да беше Лизи! Боршош и ходи да се мота по маникюри и фризури...
Аз, обаче, не чух сано какво изкрещя  на Ирина- Аз те обичам...или -Аз те обичах....Щото ако е извикал -Аз те обичам, много странна ми се види тази заигравка с кифлундера.....

# 182
Много благодаря и филма ще гледам, и сериала нищо, че е на сръбски!

# 183
“Аз те обичах”, така го чух.
Изгледах набързо последните няколко епизода, нямам какво да добавя повече от вас. Слаби страни колко искаш, но някак ми се породи желанието да видя какво ще стане, само защото искам доброто да победи 🤨. От толкова тъпни и гадории, ти иде да влезеш в сценария и да сложиш всеки на мястото.
С две думи, има някаква интрига, която искам да разрешат, за разлика от Пътят на честта, където си беше мъка, мъка, мъка.

# 184
  • София
Иначе за първи път усетих химия между герои, харесаха ми Любо и майакта на Георги.
И аз усетих химия единствено там. И малко по-различна емоция от Блатечки и Янорова. Тя за първи път имаше по-различен фейс от типичната драма по Портрета, мъмренето на Жорето, и дърпането от Чаво. А пък той искрено й се зарадва, още като я видя.

Впрочем, на Чаво фамилията е Шейтанов. Пък другият “шейтан” се казва Ангел. Фуча използва страхотен литературен похват, евала. Grinning

# 185
... на Чаво фамилията е Шейтанов. Пък другият “шейтан” се казва Ангел. Фуча използва страхотен литературен похват, евала. Grinning 

Ще съм приятно изненадана ако Фуча е вложила мисъл  в това .

# 186
Още малко и ще я реабилитирате Nerd

За образа, който пресъздава Янорова, си е избрала вида на същинска многострадална Геновева. Ми няма такава овца!

# 187
А къде работи тази майка орлица Янорова?

# 188
Толкова надежди му възлагах на тоя сериал... А не само, че е скучен, а и аз постоянно бъркам двете героини, от които едната е Рая Пеева, другата не знам коя е и съвсем нищо не мога да схвана в промеждутъците между дрямките Simple Smile

# 189
е как?!Баща и е  Миро Боршош, къде отиваш ти

# 190
  • Велико Търново
А къде работи тази майка орлица Янорова?
Много прилича да е държавен служител с тоя мрачен офис с тежка мебел - остатък от соца. Срещата им с Чавдар не беше ли на Ларгото? Там и МС, и Президентството са наблизо Satisfied

# 191
Толкова надежди му възлагах на тоя сериал... А не само, че е скучен, а и аз постоянно бъркам двете героини, от които едната е Рая Пеева, другата не знам коя е и съвсем нищо не мога да схвана в промеждутъците между дрямките Simple Smile

Мислих, че само аз не мога да ги различавам Simple Smile

# 192
Аз вече и имената на героите не се опитвам да запомня.

# 193
Аз вече и имената на героите не се опитвам да запомня.

Карай, на кой му пука- жега е:)

# 194
Може да са я уредили с кабинет в Партийния дом или в държавния съвет (Президентството)👩🏼‍⚖️ А пък и тя самата има вид на соц. лелка чиновничка в учреждение от краят на 70-те.
Жалко, че иначе е свежа актриса, а тук играе повече от многострадална Геновева! Още си жали дет се вика за Марто-шмекера от портрета.
С Донков определено ще си пастнат за в бъдеще. Семейство Темерутови. Идеа-л-н-о...

Общи условия

Активация на акаунт