"Ягодова луна" - скучничко, но пък ни събира на раздумка :) / тема 2

• 27 972
  • 648
  •   1
Отговори
# 105
Само една корекция - приключиха романтично на мост, известен като "Мостът на влюбените" - за да е още по-Росамунде. Stuck Out Tongue Winking Eye И от трейлъра на следващия епизод се вижда, че ще правят секс на парапета - от което мен лично ме втресе. Представих си как се подхлъзват, аха да паднат, държат се там за някакво желязо и идва пожарна кола да ги свали  Flushed

# 106
От началните надписи разбрах, че Блатечки се изявява и като режисьор в сериала.
Unamused
Той ли е?! Ми, да се гръмне. Много е зле. МНОГО

# 107
Тикве, така пише, плюс Зоран Керов и Димитър Гочев.
Сега дали на точно този епизод е бил режисьор нямам представа. В американските е практика в един сериал да са различни режисьори на епизод и по-често всеки допълва и надгражда визията на шоуто, тук не виждам нещо хм - градивно Smiley

Ай, Donna, то ако стане така ще се раздвижи шоуто. Току и стъблата опънали Smiley

# 108
И тук “надграждат”-надолу и надолу ...

# 109
Тогава всичките са зле.

# 110
То цялата Мара втасала, ама аз да кажа на Фуча, че ограничителна заповед на лица, които не са били във фактическо съжителство нема ченс да се издаде.

# 111
Е, как да не може? Само жените под домашно насилие ли са жертви на психопати?

А бе тоя Ангел да не е пироман. Само мисли как да запали някой пожар.

# 112
  • София

Явно, по аналогия с Пътя, му трябва терена или да е извършено престъпление там и да замита следите. Казва ли ти някой?

# 113
Не може наистина. И аз не знаех докато не се сблъсках с един психопат-преследвач. Вече 4 години не ме оставя на мира. Никога не съм имала нищо общо с него освен, че го отблъснах навремето. По закон могат да ти издадат ограничителна заповед срещу партньор, с когото си или си бил във фактическо съжителство, независимо дали сте женени или просто гаджета.

# 114
Ох, това е отвратително и как се справя човек, като няма никаква защита от такива.  Не мога да повярвам, че има такава дупка в закона..
Как се справяш с тази ситуация ? Sad

# 115
То кел файда и ограничителна заповед да имаш в нашата мила родина...

# 116

Явно, по аналогия с Пътя, му трябва терена или да е извършено престъпление там и да замита следите. Казва ли ти някой?
Сигур е била застрахована,и я запали да вземе застраховката ,да се разплати с Неве  Wink

# 117
Мисля си ( от скука , не , че ми е интересно ) , какво още ще забъркат и няма да разплетат...
Ще гаджосат 3-4 двойки , Ще запалят и изгасят няколко сгради и ще идат на бар. Ще се сбият няколко пъти.   Скука.
Жалко за ресурсите, можеше да се произведе нещо по-интересно.

# 118
Не се справям. Тормози ме, пиша жалба, привикват го и така до следващото изстъпление. Имам вече н на брой жалби. Прокурорът ме съветва по частно правен съд да го съдя, но не виждам смисъл.

# 119
Spring Princess,  дано се разреши проблема по някакъв начин, много тъжно, че няма как да го спрат.

Общи условия

Активация на акаунт