"Ягодова луна" - скучничко, но пък ни събира на раздумка :) / тема 2

• 27 997
  • 648
  •   1
Отговори
# 390
Онзи ден минах най-накрая покрай предполагаемото "магазинче на Левон". Общо са 4-5 поредни обекта, но нито един не ми заприлича на филмовия декор. Може би само този с допълнителните ролетни решетки, които пречеха да се види какво продава ... Ирето имала имен ден на 05.05, но едва ли ще почерпи Simple Smile

Скрит текст:
Шкембето хубаво артиса, но кой плати сметката?

"Уволнен си" - само да го оформи по КТ да не стане проблем после Simple Smile

Този Чавдар ще да е партизанин, как само се появява от нищото ... Че и пари разпределя, заплашва и накрая ще да се окаже човека в сянка, който дърпа конците на Ангел. Отделно с този костюм тренира тази година за кмет, а догодина за премиер Simple Smile

Джамбазов и той изтрещя и трябва да има много драма в следващия епизод. Поне пуска готини лафчета.

Врата с магнитна ключалка, а Цветето я отвори все едно я няма Simple Smile Фики и той нахълта, но най-впечатли с тази вълшебна ножка, която сваля безвинтови ключалки. Поне се разбра, че е неграмотен щом взе всичките писма и не си направи труда да върне обратно ключалката. А можеше да вземе писмото още на улицата ...

Дъртите кога се гаджосаха, кога се разделиха? Иначе си мислех, че ще обсъждат професионално смъртта на Митко и дежавюто с палежа и бутилката ...

Онази с продаденото бебе се появи, Боенчо да я забремени и да продаде пак Simple Smile Сега пък била дупетатска щерка. Поне не се друса и тази вечер ще спаси човек. Лизито нема тоз късмет ...

По-различен ми се стори епизода, имаше някои мили сцени, но пак си остава алтернативно надарена сапунка

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 12:57 от Не се сърди, човече

# 391
  • София

Ягодова луна - С01Е11
           Епизод: 11

за МОБИЛНИ_

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 392
Не е Ирина, защото в промото дъртия я натискаше. Ако убитата е била Цвета, кой ще разплете смъртта на Димитър? Ако е била Ризи е гадно и извратено.

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 00:13 от Monza

# 393
Добро утро Simple Smile

Нещо не схванах Джаферович кога се залюби с Лизи, кога купи пръстена...също Лизито защо излезе по гащи навън, не е ясно. Нея сигурно ще я мислят за убита, но ще я спясят, не вярвам да загине някой.
Пф, всичко сте казали, много тъп епизод / сериал. Чета във фейсбук как това е най-добрия сериал, как "отразява действителността" и се чудя едно и също ли гледаме?

# 394
Добро утро Simple Smile

Нещо не схванах Джаферович кога се залюби с Лизи, кога купи пръстена...също Лизито защо излезе по гащи навън, не е ясно. Нея сигурно ще я мислят за убита, но ще я спясят, не вярвам да загине някой.
Пф, всичко сте казали, много тъп епизод / сериал. Чета във фейсбук как това е най-добрия сериал, как "отразява действителността" и се чудя едно и също ли гледаме?
Бързо се случват нещата.Имам чувството,че сценария е орязан,ама не е бил монтиран кат хората,затова така се получават тия препускания през епизодите. А финала на снощния епизод го предвидих ,още като разбрах ,че Ризи Wink ще ходи да танцува и няма гаджето и да иде ,нито Райка. А също така като видях, че пръстен ще и дава в знак на обич и годеж.Веднага се светнах ,че ще има фатален финал серията.

# 395
Тази сутрин Мамалев, да е жив и здрав, беше гост в сутрешното предаване. Обясняваше как в момента е важно за младите актьори да играят сериозни роли, да играят в театъра, киното, телевизията и посочи, че снощи гледал хубав сериал по Нова.
Сигурно е имал предвид готварското шоу, защото другите варианти са ОЖ и Луната Thinking

# 396
Бързо се случват нещата.

Според мен, по-добре да е по-бързо развитието на сюжета, отколкото някакъв супер муден и влачещ се с месеци сюжет! Simple Smile

# 397
Гледах на забавен кадър. Трупът е Цвета. Рус кок и черна рокля без ръкави (точно както беше тя на вечерята в промото, явно ще връщат флашбак от типа - 8 часа по-рано). Фигурата на този, който я изхвърли нещо на Чаво ми биеше, но за там не съм сигурна. Тялото обаче е твърдо на Цвета. Което не значи, че Лизи ще оттърве кожата. И мен сцените с пръстена и ученето на хърватски ме навяха, че нещо кофти ще се случи. В Под прикритие героят на Йосиф Шамли беше само и единствено 'служебен'. Първият път, когато се отпусна емоционално да разкаже нещо за личния си живот (синът му беше приет да учи в Лондон) и го убиха края на същата серия..Досега Алекс беше само поддържащ персонаж, върти се около Жорката като статист, с някоя друга думичка и усмивка. За първи път го направиха по-лично, което предполага, че може и да не видим повече Лизи...

# 398
Бързо се случват нещата.

Според мен, по-добре да е по-бързо развитието на сюжета, отколкото някакъв супер муден и влачещ се с месеци сюжет! Simple Smile

Така е, да. Хубаво да е по-бързо развитието, но в сериалите и филмите чисто кинематографски си има похвати, които показват, че е минало време. Преди 20 години и един надпис "след месец/година" биваше, но сега с техника можеш да постигнеш всичко. Освен наивния сценарий, режисурата е под всякаква критика. Дори не е кандидатстуденстско ниво. Unamused

На промото трупа го носи човек облечен в костюм, в следващия кадър силуета е в други дрехи.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 12:39 от Cafelate

# 399
А аз не разбрах - Светлето след 30 години суша на двана стана ли тъче сега? Simple Smile

# 400
А аз не разбрах - Светлето след 30 години суша на двана стана ли тъче сега? Simple Smile

Май изобщо не тъче , само стои около "становете" Grinning

Опитвам се да не си развалям настроението със сюжета , но  онази жена бълва и бълва  простотия след простотия -
убийства , наркотици , изнасилвания за добро утро и т.н.

# 401
Ха ха това ми звучи като 30 години изолация(актуалната думичка). Поражда въпроси все пак сериала, нищо че от тъпотия чак не можем да го схванем 😁
Аз пък се разхилих когато Любо обясняваше защо се е видял със Светла. Разследват евентуалното убийство на Портрета и тя го пита "е разкрихте ли нещо, и той:още не", след 30 години те още не са мръднали на йота с разкритията, сигурно ще трябва още 30 да минат та да разберат нещо съществено.

# 402
Няма лошо действието да е раздвижено, разбира се, ама тука изглежда са прескочили едно два-три епизода. 😄

Сближаването на Любо и Рая, ок, не е нужно да го гледаме подробно. Приемаме, че се е случило покрай премеждията на Рая.
Обаче това със Светла...?! 😃 първо, тя отиде в пожарната като майка на второкласник тръгнала в училище да се разправя с госпожата, защо някой съученик е закачал нейния син. Нелепо, та дрънка.
Любо въобще не я позна, тя уточни коя е и минаха на Светле и Заека. А, да бе, вярно ти беше новобранец с Портрета преди 30г. 🤣
И от там, отидохме на романтични вечери в шкембеджийницата и “нас” като двойка. 😄😄😄

От промото наистина всичко води трупът да е Лизи и съответно, по-вероятно е да не е тя.
Щом казвате, че разпознавате Цвета съм склонна да вярвам, че е така. Въобще каква беше идеята на нейния образ, освен да пафка несресана и да си търси парите?!
А Лизи ще е жива, но силно травмирана. Добре, че приключват и няма да мълчи 50 епизода като в Пътя.

# 403
  • Другата България
Аз да питам все пак, въпреки, че специално проверих - наистина ли има само още един епизод?
В който трябва всичко да стане ясно?
И ако трупът е на Цвета /което и аз го мисля/, кой и как ще разнищи случая? За 40 минути?

# 404
Да, в програмата за следващата седмица пише Финал.

Общи условия

Активация на акаунт