"Ягодова луна" - скучничко, но пък ни събира на раздумка :) / тема 2

• 27 938
  • 648
  •   1
Отговори
# 540
  • Другата България
Жоро се върна за нещо към колата и  доста  дълго се загледа  в  силуета на  бомбаджията . После  се затича към апартамента след другите и т.н.  
Ако има продължение , може и да се сети кого е видял .
Точно, това и аз си го помислих. Сигурна съм, че ще се сети.
Скрит текст:
Приключих с финала.
Със смесени чувства съм. Честно казано, не очаквах чак толкова отворен финал. Той просто наистина остана много отворен, нито една история не приключи с някакъв поне що годе завършен финален щрих, дори напротив, нещата се заплетоха още повече. Единственото, което стана кристъл клиър е, че Чаво е физическия убиец на Димитър, прекия. Въпреки, че всъщност Ангел е поръчителя. Изключително неприятен Деян Донков, аз и по дефолт не го харесвам много, но сега пък съвсем в тази роля.
Мега противен, мазен, изцяло подходящ за изиграния герой.
Скрит текст:
Не можах да разбера Ник защо всъщност донасяше на Ангел за Боян, предполагам за пари, всъщност явно е бил довереното лице на Ангел, прикрепено към Боян, за да го наблюдава, ама то кел файда? Като Боян си правеше каквото поиска? Тъпо. С Ирина също мега тъпо, тя сега с кой последно остана, или с който плати повече? Според мен или и тя ще гушне букета, или все пак ще ѝ дойде акъла и ще пропее в следващ /някой от следващите/ сезони.
Бомбата в колата беше за Георги, ама го отнесе Алекс. Това беше наистина гига тъпо. Защо им трябваше да затриват героя на Джаферович, и всъщност кой ги "поръча" тези/този хора/човек?
Това самоинициатива на Живака ли беше, едностранен опит за отмъщение, Ангел ли е, Чавдар ли е?
Скрит текст:
А и тази актриса така и не можа да е щастлива в нито един сериал и в нито една роля... или пък започват от изтребването на второстепенни герои - Ник, Алекс...за да ескалират с главните в следващия сезон? Надявам се това да са Ангел и Чаво, ЪФ КОРС. Въпреки, че сега и Боян можеше да даде фира, и без друго полза от него няма, или пък той за десерт е оставен?
Познахме и че убитата е Цвета, тази жена също я изкараха изключително смотана бивша затворничка, върза се толкова лесно и естествено на човек, който я подритваше грозно, после след като се опита да изпрати писмото изведнъж му просветна и реши да ѝ даде дължимото, и тя взе, че повярва....е наистина ли има толкова тъпи бивши затворници? Онзи запис на телефона си с Чавдар за какво го направи? Дали пък някак магически няма да се появи в следващ сезон?
Вкараха интрига и с триъгълника Чавдар-Светла-Любо. Естествено, ние знаем кой ще "победи", но дано това не се случи в 1325-ти епизод.
И те така. Ако не им мине котка път, със сигурност ще направят втори сезон, а и аз съм за. Ама по-бързо да се развива действието, ако трябва повече епизоди със завършен финал, или поне почти. Сега такава мудност, такова моткане, разтакаване, влачене, толкова време нищо не се случваше, та до финала. До последните му десет минути. За тях се изпозастреляха, изпогърмяха, изпотрепаха, кой жив, кой умрял, кой ранен, кой в багажник, кой до автомобил....карамбол. THE END. Всъщност, to be continued......
Хмм... странно разсъждение относно Деян Донков. Според мен е обратното - противният и мазният е Чавдар, а актьорът се справя с ролята. Ако е така, както е написано, излиза, че всички образи, които досега Донков е играл, са противни и мазни, за да може той да е "подходящ" за тях. Пък то май не е точно така.
А що се отнася до взривяването на колата - в някой от предните епизоди, след неуспешния пожар в оная къща, когато Живака се беше стреснал за това, че може да го уличат, Ангел му каза да остави проблема с къщата на него, но той да се "справи" с Жоро. Така че - никаква самоинициатива не е.
Абсолютно си права за Донков, това исках да кажа. Изразила съм се като....недоспал човек след нощна смяна.
Благодаря за пояснението. Но аз и не го харесвам Донков де, това си е така, та може и затова да ми е отврат образа на Чаво. Той си е отврат всъщност.

# 541
Блатечки към Янорова : " Имаш думата ми , косъм няма да падне от главата на Георги!!!!!"....

Кой говори така ...Или това е с цел да ни втрещи...не съв втрещена за сега😶
Хахах, и аз точно това си помислих.
Реплика, а'ла турски серЯл. А после и Ачката го повтори това с косъма: "Ако падне и косъм от главата на сина ми...." ще ви таковам таковата един вид.
Цветето май нещо записваше разговора. Имаше нещо в чантичката.
Не разбрах Боян защо реши, че Ник го е предал. Върза снимките с инфото за отвлеченото момиче ли, що ли. Уф, връшам се да чета, ако сте го споменали по-напред.
Ще се наложи да има следващ сезон определено.

# 542
  • Другата България
Скрит текст:
Блатечки към Янорова : " Имаш думата ми , косъм няма да падне от главата на Георги!!!!!"....

Реплика, а'ла турски серЯл. А после и Ачката го повтори това с косъма: "Ако падне и косъм от главата на сина ми...." ще ви таковам таковата един вид.
Не разбрах Боян защо реши, че Ник го е предал. Върза снимките с инфото за отвлеченото момиче ли, що ли. Уф, връшам се да чета, ако сте го споменали по-напред.
Боян се разрови в телефона на баща си и видя изпратени снимки от Фики.
Негови и на Ирина, когато се дрогираха първия път заедно и там квото правеха.
Когато една ръка ги снимаше през полуотворената врата. На Ник е била ръката.
Така Боян разбра, че Ник е бил пОрта.

# 543
  • София
Аз така и не разбрах каква е била далаверата на Мутафчиев и Донков навремето, защо се палеха сгради и защо чак до убийство на колега стигнаха. Може да разбера във втори сезон.

# 544
Merri_An, благодаря за обяснението.

Аз още немея от приликата между баща и син ( Мутафчиев и Димо Алексиев), даже подозирах, че Цветето може да му е майка, защото имат по-сходни черти. Да..и изобщо къде е майката на този прекрасник в цялата схема.

Любомира Башева пък почти във всеки филм, в който съм я гледала, я пребиват и изнасилват. И почти винаги, с изключение на Откраднат живот, може би, е или стриптизьорка или танцьорка.  Важното е да е по-разсъблеченка.
Деян Донков го харесвам как играе, но действително често му дават роли на някакви предатели и гадняри.

# 545
  • София
Скрит текст:

Една от многото загадки - на кого и за какво му бяха тези снимки? Някой някъде използва ли ги?

# 546
Аз така и не разбрах каква е била далаверата на Мутафчиев и Донков навремето, защо се палеха сгради и защо чак до убийство на колега стигнаха. Може да разбера във втори сезон.
Май крадяха нафта от пожарните коли и я продаваха или поне аз такова нещо схванах. Цвета е била счетоводителка и е прикривала далаверите им.
Или пък тубите с нафта са били за палене на сгради и това е видял Портрета? 🙄 Ми, всъщност, не знам защо, но такива някакви заключения съм си направила.

# 547
Скрит текст:

Една от многото загадки - на кого и за какво му бяха тези снимки? Някой някъде използва ли ги?
Ами...може да си ги е ползвал за лични цели този...тулуп. Satisfied

# 548
  • София
Това с нафтата си е класика, продължаваща и днес 😂 Може би всъщност е имало само едно подпалване на сграда, с цел да убият Портрета. А далаверата да е само нафтата.

# 549
  • Другата България
Май крадяха нафта от пожарните коли и я продаваха или поне аз такова нещо схванах. Цвета е била счетоводителка и е прикривала далаверите им.
Или пък тубите с нафта са били за палене на сгради и това е видял Портрета? 🙄 Ми, всъщност, не знам защо, но такива някакви заключения съм си направила.
Същите и аз си ги направих.
И понеже Димитър ги беше надушил, затова го убиха.

# 550
  • София
Башева и в ОЖ я понабиха, ама в случая жена и нанесе побоя.
Явно има 'афинитет' към подобни изпълнения. Wink

# 551
Ооо, вярррно!
Еми, кво да ти кажа - съдба ще да е това нейното.

# 552
Следващата роля ще е на боксьорка Joy

# 553
  • София
Категория “дрозофила пеланогастер” Joy

# 554
Категория “дрозофила пеланогастер” Joy
Дрозофила миланогастер. Знаеш ли какво е?

Знаеш ли какво е?

Общи условия

Активация на акаунт