Модни консултации - 45

• 54 419
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Имам доста неща на Виктория сикрет. Нищо особено. Последните модели изобщо не ме впечатляват.

# 106
  • Пловдив
Това момиче предлага неопреновите чанти /надявам си да не се сметни зо реклама/
https://m.facebook.com/SassyandDress/?device_id=17265296-a9e7-42 … k.com%2F&_rdr

# 107
  • Бургас
Това момиче предлага китайски боклучави копия на Save My Bag.
Ето снимка от страницата дадена по-горе
 Даже логото им не са се постарали да направят като хората.

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 14:32 от Nina_Z

# 108
  • Нидерландия
Тази Sassy and Dress преподава яко стоки от Али. Чудя се как има хора да и се връзват...

# 109
  • Бургас
Да,поне по-читав продавач да беше избрала,че и при копията има разлики в качеството.

Ето малко снимки на истинските Save My Bag

# 110
Имитатори Wink

HERMÈS
Togo Birkin 35

# 111
  • БГ
Здравейте,
имам нужда от бърз съвет относно едни сандали Simple Smile Според Вас кой модел е по универсален и ще си отива с повече неща? Имам доста черно-бели неща и по-малко цветни и се чудя  дали кафевите или сините Confused
Скрит текст:

# 112
  • Бургас
И двата чифта са подходящи и достатъчно универсални да се съчетават с много,и различни цветни неща,но аз клоня към вторите повече.Може би защото,аз самата не нося тъмни обувки/сандали лятото.Хубави са.
Стори ми се,че сините сандали са от плат и тръгнах да давам съвети,колко по-добре ще бъде да избереш тези от кожа,но се поправих. Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 16:31 от Nina_Z

# 113
  • Street of Dreams
Първите повече ми харесват и ще се съчетаят чудесно и с бяло и с черно.

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 18:53 от bubanka

# 114
  • София
Здравейте и честита Цветница! 🌸

Дайте идеи къде да търся класически черни (предпочитам) или тъмнокафяви оксфордки - без ток, без платформа, с връзки, с дупчици. По-груба подметка ми харесва, като грайфер, но не прекалено.

Имах преди години купувани от Carlo Fabiani и ги скъсах (буквално) от носене.

Нещо такова:

Харесва ми подметката да “стърчи” пред горната част. Иначе Clarks имат, но точно това не ме кефи:

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 17:06 от Тедичка

# 115
  • Бургас
Някой хвалеше оксфордките на Грация https://www.gracia-s.bg/c/niski-obuvki-7/cherni-damski-obuvki-es … tvena-i-velur-568

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 17:15 от Nina_Z

# 116
Здравейте и честита Цветница! 🌸

Дайте идеи къде да търся класически черни (предпочитам) или тъмнокафяви оксфордки - без ток, без платформа, с връзки, с дупчици. По-груба подметка ми харесва, като грайфер, но не прекалено.

Скрит текст:
Имах преди години купувани от Carlo Fabiani и ги скъсах (буквално) от носене.

Нещо такова:

Харесва ми подметката да “стърчи” пред горната част. Иначе Clarks имат, но точно това не ме кефи:

Виж в Punto

# 117
  • София
Sweta, Punto-то го разгледах по-рано днес, няма каквото търся. Тоест, има, но във винено червено Simple Smile

От този сайт харесах два модела, благодяря Simple Smile Ще се радвам да се включи някой с личен опит, за да сподели номерацията как е.

# 118
  • Бургас
Моля,за нищо.Питай и в темата за придобивките.Там също бяха показани.Даже потребителката,която ги похвали си беше взела няколко чифта-включително на ток и на платформа.

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 18:07 от Nina_Z

# 119
Имате ли наблюдения над дрехите на Ганг? Отговарят ли си на номерата?

Общи условия

Активация на акаунт