Модни консултации - 45

• 54 412
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Тези са банските ми от последните години. Черния е удобен, но стои изсулено. Триъгълните чашки ми харесваха. Бриджитката доста уголеми бюста, но пък постоянно се налага да намествам гърдите. Сега не зная кой модел.

Харесах бански лилав Etna Scarlet, нж ми червенее доста за море. Но пък е удобен и повдига бюста и отзад се връзва с дебели връзки и не ми пада горнището.

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 19:34 от klemensiq777

# 511
Като огромен фен на малки, стегнати гърди гласувам за триъгълниците! Grinning

# 512
Клеменсия, мисля, че първия и последния модел са ти малки при чашките, затова ти изглеждат изсулено и ги наместваш. Един размер по-големи би трябвало да са ти добре. Като цяло този тип модели са ориентирани към малките чашки и трябва да се мери  и преценява внимателно.
Триъгълни аз не харесвам, на теб ти стоят добре, но аз винаги бих предпочела да има повдигане.

# 513
Благодаря ви. И на мен ми су иска повдигане и подплънка, защото нямам голям бюст.

Теодора Йолчева назад писа за един розов суичер с тиър. Има такъв изчистен в монли.бг на добра цена памук е.. и аз го заглеждам. Виж го.

# 514
Х§М имат модели, които са с кройка като стандартен сутиен - хем удобни, хем има повдигане. Но според мен погледни и бриджитки, може да се намери нещо с по-големи чашки, което да ти е удобно. Ако трябва, оставяй горната връзка, за да не се изсулват.

# 515
Този ми беше като че ли любим. Тук съм около 56 кг обаче а сега съм след раждане и кърмене 52 кг. Гърдите се спихнаха леко и ми трва стабилна подплънка.
Според вас пак ли син да търся или в розовко ще е добре.. голяма дилема е цвета.

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 19:54 от klemensiq777

# 516
  • Бургас
Skiny също имат модели с кройка на сутиен,бриджитки и такива с повдигане и подплънки .Имам техни бански и съм много доволна.

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 19:55 от Nina_Z

# 517
Благодаря сега ще ги видя skiny

# 518
Този ми беше като че ли любим. Тук съм около 56 кг обаче а сега съм след раждане и кърмене 52 кг. Гърдите се спихнаха леко и ми трва стабилна подплънка.
Според вас пак ли син да търся или в розовко ще е добре.. голяма дилема е цвета.

Вече си изтрила снимката, ама поне предните успях да видя Simple Smile Стори ми се, че си с по-тъмна кожа, може би лесно правиш бронзов тен - топли цветове ще ти отиват много - корал, жълто, зелено, тюркоаз:
https://images.asos-media.com/groups/missguided-mix-and-match-bi … ed/27935-group-1?$n_480w$&wid=476&fit=constrain
https://cdn.shopify.com/s/files/1/0024/5127/5891/files/Jaszmin_S … .jpg?v=1578948638
https://cdn.shopify.com/s/files/1/1102/4588/products/LSAIT20P_LS … .jpg?v=1584119700
https://images.asos-media.com/products/asos-design-twist-front-c … -exoticpalmprint?$n_480w$&wid=476&fit=constrain

# 519
Не знам дали съм фен на малки и стегнати гърди, но съм притежател Simple Smile Много искам цял бански, много ми харесва, но не знам дали няма да ми премаже малкото, което имам Simple Smile.

# 520
Неви, вземи си такъв с подвижни bra inserts, както и да е това на правилен БГ език. Този цял, който аз показах е такъв, и нищо никъде не премазва.
Ето за това иде реч:

# 521
Много благодаря, Agent. Ще пробвам така.

# 522

Търся този панталон. Много ми хареса но в сайта вече не е наличен.

# 523
Неви, вземи си такъв с подвижни bra inserts, както и да е това на правилен БГ език. Този цял, който аз показах е такъв, и нищо никъде не премазва.
Ето за това иде реч:

Ама те повечето цели бански имат подпъхнати такива подвижни подплънки. Аз с тях ставам и плоска, и увиснала 🤣
Преди време си заших горнище на бански под цели бански и беше супер. Но не всеки цял бански го позволява.

# 524
Дами, извинете ме ,ако това не е мястото, но се нуждая от мнения за магазин за обувки "TENDENZ". Дали номерата отговарят и дали ги бива самите обувки? Намерих само отзиви от преди години. Наясно съм, че за тези пари няма да са кой знай какво, но съм улучвала и на добри нескъпи обувки. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт