Дошло е време за промяна, сърцето мое ще тупти за двама ! ~бебеправене 372~

• 28 735
  • 717
  •   1
Отговори
# 465
Animor, нищо не става при мен. Днес ми е 31-ви ден, преди ми идваше на 28-дни точно. Трета сутрин правя тест и е категорично отрицателен. Обмислям до вторник, ако не ми е дошло, да пусна кръвен, макар да знам, че няма смисъл, и да ходя на лекар да ми обяснят на какво се дължи това закъснение...

# 466
Привет момичета! Днес дойде М, като по учебник, 28 дена цикъл с 14 дена ЛФ, и в деня, в който БТ падна под coverline. Нов цикъл - нов късмет, и дано светлите празници, които предстоят, ни донесат успех и ново начало!
След като преживях психически, че ще си празнуваме вкъщи и сами, се развихрих днес в кухнята. Бременните момичета да не отварят Joy
Скрит текст:

# 467
Здравейте момичета!
Аз днес..късният следобяд си направих тест. Негативен. Поплаках си малко, нямам още цикъл..не ми закъсняеа никога толкова много (в момента ми е 33 ден), но не се отчайвам все още. Беше ме срам до някъде да го напиша..но като знам, че има много момичета, които биха го намерили за полезно..
Интересното е, че повечето момичета сме с еднакви симптоми..
Все пак утре е Великден, искам да ви зарадвам сутринта Simple Smile
Дано да е от разредената у*ина, тъй като съм изпила поне 2л вода от сутринта.

Последна редакция: сб, 18 апр 2020, 17:41 от princess_anomis

# 468
Поздравления за новите +++ 💐 и дано има още Великденски чудеса! 🤗

Обръщам се с въпрос към момичетата, които са ползвали Преферт гел. Днес го използвахме за първи път и ми направи впечатление, че след това нищо не изтече- нито гел, нито спермита 😬..и това цял ден, и до момента е така 🙄 Това според мен е добре, но се чудех така ли е и при другите?

# 469
Със сигурност е добре Simple Smile Радвай се, а не се притеснявай че  не е изтекло, защото това е трудно постижимо. И ние го ползваме и доста се старая да не изтича Flushed
Стискам палци за великденски чудеса за всички ни Hug

# 470

Момичета не мога да повярвам! Направих теста ден преди закъснението, буквално сега..........След 7 месеца опити чудото май се случи! Бързах да направя теста , защото пия метформинови хапчета и сега се чудя да продължа ли да ги пия или не? Бяха ми казали, че при плюс тест ги спирам. Страхувам се многооо, понеже имам един аборт в 19 г.с , заради малформации на плода.

# 471
Лара страхотна чертичка преди закъснение. Желая ти да е до финал този път! Бъди спокойна и щастливааааа!!!

Светли и цветни празници момичета. Бъдете здрави и се пазете. ❤❤❤
Хайде чакаме още положителни тестчета!!! 🤰🏻

# 472
Fillme, знаех, че трябва да почакам с честитката, защото веднага след теб ще има още някоя с плюсче Grinning
За да не спамя поотделно, си ги събирам постовете Wink
Lara, честито и на теб. Нямам идея за хапчетата. Звънни на лекаря, за да питаш. Лека бременност и на двете пожелавам. 💕

# 473
Lara, честито. Стиснати палци за успешна бременност имаш и от мен.
Страхотни чертички преди закъснение си имаш.

# 474
Лара, честито и от мен  и силно стиснати палци за пухкав финал след 8+ месеца!

# 475
  • София
Lara,честито Smiley Май съм стиснала хубаво палчета,ехееее,чудесна новина!!!

# 476
Ех какви готини две черти! Честито Filи lara! Лека и успешна до финал!

# 477
Лара, много хубава втора черта ! 😍 Да сте здрави до края! От Heart

# 478
Лара, честито и от мен! Hug

# 479
  • София
Честито и от мен на новите бременелки, всичко да е наред до финал ! Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт