Дошло е време за промяна, сърцето мое ще тупти за двама ! ~бебеправене 372~

• 28 734
  • 717
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Lara ее честито!!!! Леко ибуспешно до финал! Прекрасен тест и подарък за  Великден! Благодаря че сподели с нас и осветли и нашия праник с надежда! Simple Smile

# 481
Filme i Lara. Честито и от мен безпроблемно бременеене и пухкав финал. А от носно Prefert gel радвай се,че не истекло това е целта,при мен изтече малко. Аз да се оплача този месец не можах да си даде на О. Светли празници момичета и знайте нашите бебчета ни чакат.

# 482
Прекрасна гледка е този тест,  Lara! Желая ти безпроблемна бременност и пухкав финал! 😘

# 483
fillme и lara Честити плюс чета и леко бременеене. ❤️

Winter Добре дошла и тук.

jessitoBG Благодаря ти ❤️

Днес имах странно настроение, чувствах че ПМС-то ме тресе. Е сега ми зацапа, та  утре си чакам да си ми дойде. Почти година и половина разочарование Sad

Дрийм Бъди силна момиче, ще дойде и твоят прекаресен момент.

# 484
  • Dope Reach
Честито, Лара! Много хубава чертичка! Heart

И на мен ми направи впечатление, че след гелчето не изтича, както по принцип.

Днес прекарах късния следобед чааак до преди един час с племенницата ми, утре става на 5 месеца. Помагах на свекърва ми да я изкъпе и да я сложи да спи, мисля си, че ще мога да се справя, независимо какви съмнения имам за себе си! Та, както си говорихме със свекърва ми, тя ми сподели нещо от един филм, "Под небето на Тоскана". Сигурна съм, че поне сте чували това заглавие. Става въпрос за това:
"Между Австрия и Италия има част от Алпите, наречена Земеринг. Тя е невъзможно стръмна, много висока част от планината. Казват, че са построили железопътни релси точно там, преди да съществува влак, който може да мине по тях. Но са ги построили. Защото са знаели, че един ден този влак ще дойде."
И нашият влак ще дойде! Аз все повече се уверявам, че трябва да дадем нещо от себе си, за да получим съкровеното си желание! И да гледаме повече себе си, а не другите! Уроците, които научаваме чрез търпението и очакването са много ценни и за цял живот! Но ще дойде, и нашият влак ще дойде! Heart

# 485
Лара, честито. Здрав и сладък финал ти желая .

# 486
ЧеститИ положителни тестчета на двете момичета!!! Всичко ще бъде наред!!! Честито, Честито, Честито!!! 🌸🌸🌸🌸

# 487
Честит положителни тестчета! Най-скъпия подарък който може да получи една жена! Бъдете благословени и желая от сърце на всички положителни емоции (положителни тестчета) 😘

# 488
  • София
Христос Воскресе, мили момичета ! Wine Glass

Бъдете много здрави и щастливи !

# 489
  • София
Воистина воскресе!
Божията милост да бъде над всички за здраве и добро!

# 490
Христос воскресе, мили момичета!
Лара и Филми, честито!! Лека и безпроблемна бременност ви пожелавам 🤗
Арвен, много изненадана останах от това което си написала за Калчев 😕 Какъв опит имате с репродуктивни във Варна? Защото знам, че има добри такива и там.
Иви, страхотно за плодното сакче 🤗 Хубаво е, че си отишла при друг доктор. Хайде чакаме сърчице ❤
Рочи, свекърва ти е мъдра жена. Аз лично бих се почувствала много подкрепена, ако чуя подобни думи и то от близък човек. Разбира се, че ще дойде и вашето влакче и аз ще бъда тук да те поздравя! 🤗
Луничка, така съжалявам да прочета, че си се разочаровала. 😕 Даже си мислех брей сега, ако и на тях след неуспешното инсе вземе да им се получи ще е доста интересно...Имай вяра, че нещата ще се получат скоро, защото сте взели мерки. Аз страшно вярвам във вас. Нашите ситуации са много идентични и това ми дава тези надежди за вас. Просто чакам да се похвалите и вие 🤗
Рейв, страхотни са ти яйцата 😁

# 491
Христос Воскресе, момичета!

Аз съм с два отрицателни теста от тази сутрин.
Дано М дойде по-скоро, че тази сива зона между ..ме плаши и подтиска

Отивам да четя по другите теми Simple Smile
Успех на всички, които опитват и честито на всички с плюсчета

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 07:33 от princess_anomis

# 492
Честит Великден!
Лара, а на теб най хубавото честито! Великденското чудо ще е до финал, бъди спокойна!
Хайде момичета алчна съм за +, но и търпелива, и друга тема(влак) ще дойде и там ще се качат някои от вас... всеки по реда си! Ще дупча билетчетата. Hug

# 493
Fillme и Lara, честито, лека и спокойна бременност ви желая и бузести бебета след 9 месеца. Heart

# 494
Благодаря на всички! Все още не мога да повярвам, страхувам се ужасно много, но в същото време се вълнувам много. Момичетата, които са имали загуби най-добре ще ме разберат.  Ако всичко е наред, мисля на преглед да съм другия месец, зависи какъв час ще ми даде АГ.

Общи условия

Активация на акаунт