Дошло е време за промяна, сърцето мое ще тупти за двама ! ~бебеправене 372~

• 28 733
  • 717
  •   1
Отговори
# 495
Христос Воскресе, борбени момичета. Честито на Fillme и Лара, много хубави черти и новини, бъдете здрави! Кураж на всички нас, чакащите следващия влак!
Аз пък снощи направих беля, обърнах кошницата с боядисани яйца. Остана здраво първото червено, което беше в отделна поставка, и още 2, които успях да задържа. Много се смяхме, имало да става...
Намислих си преди трансфера да пусна един разширен тест на влагалищната микрофлора. По-добре да отложим ако излезе нещо, вместо да изхабим най-хубавия ембрион (предполагам с него ще започнем опитите).

# 496
Честит Великден, момичета! Бъдете благословени и нека най-съкровените ви мечти станат реалност!
Честито на новозабременелите, успех до финал и лека бременност!

Някой беше питал дали се вълнуваме за празника. Напоследък за нито един празник не се вълнувам, ама сега ударих дъното. Никакво настроение нямам, боядисвах яйца по задължение едва ли не, днес уж трябваше да правя козунак, ама хич не ми се занимава. Не знам дали защото тази година не мога да съм с близките си или е друга причината. Някак си представях, че по това време вече ще съм в напреднала бременност, но ето поредното доказателство да не си правим сметки без кръчмар. Отделно снощи така ме боля ниско в ляво, че едва заспах. Може да е била въпросната овулация, за която всички говорят. Сънувах някакви страхотни ужасии и се събудих от собствените си викове. После ревах, защото ме беше страх да заспя, а ми се спеше ужасно. Въобще страхотен празник се очертава.
Съжалявам, ако съм ви помрачила настроението, но имах нужда се споделя.

Дано поне вие си прекарате страхотно през тези светли дни Blush

# 497
  • Dope Reach
Христос Воскресе, мили момичета! Heart
Бъдете благословени, много щастливи и вярващи!
Поздравявам ви за най-светлия празник с любима моя песен, на любим изпълнител!

Лара, в Библията е казано, че не трябва да се тревожим за утрешния ден, защото той ще се тревожи за себе си. В този смисъл, не се тревожи за бъдещето. Едно нещо, ако е писано, ще стане. Ако не е, нямаме силата да го изменим. Но със сигурност мислите в главата ти трябва да са насочени към първото. Напълно естествено е първо да се наклоним към лошите мисли, ами ако еди какво си се случи...? Но значително по-трудно е да си кажем, ами ако всичко е нормално? Simple Smile Вярвай истински и ще получиш!

Далия, и аз често имам проблеми със съня, наистина е особено неприятно след това да се опитваш да заспиш. Бяха ме посъветвали да пия "Сладки сънища" за спокоен сън, но сякаш по-добър вариант са капки мента, глог, валериан.

# 498
  • София/Севлиево
Христос воскресе мили момичета!Бъдете здрави и щастливи!
Лара, страхотен тест!Честито и лека бременност!

# 499
Благодаря, Ро, ще опитам наистина. Имах доскоро паник атаки, снощи пак усетих същите симптоми като преди, та явно ми трябва нещо успокоително. Може би най-добрият вариант в такива моменти е да гоним натрапчивите мисли, защото съм сигурна, че заради тях се получава, но това не знам как става. Може би все пак ще врътна един козунак да се разсея малко. Има нещо много релаксиращо в месенето на такива изделия, сякаш се връщаш към корените си и всичко е много просто в живота Blush

# 500
Dahlia, понеже съм минавала през това- много ми помогнаха капките на Бах Rescue. Позволявам си да изместя темата, защото знам какъв ад е да не можеш да заспиш, заради паник атаки и черни мисли (какъвто и да е коренът им). Успех 🍀

# 501
Христос Воскресе !!! Бъдете благословени , момичета Heart
Filmme , Lara , честити две чертички Kissing Heart
Dahlia , аз съм преодоляла ПА , ако искаш пиши на лично , напълно разбирам как се чувстваш Hug
На този светъл празник , пожелавам на всички здраве и благоденствие . Не пиша често , но ви чета редовно . По-старшите момичета в темата ме познават , новите сигурно не , стискам палци на всички Heart

# 502
Лара, честити чертички! Лека и безпроблемна бременност и здраво и пухкаво бебе на финала! Simple Smile

Христос воскресе! Бъдете много здрави всички и ви пожелавам на следващия Великден да боядисате най-красивото и най-специално яйце за най-важния член на семейството! Heart

На мен ми дойде, всичко е точно! Simple Smile

# 503
  • София
Да се включа за безсънието.

Аз пробвах различни неща, но ми помогнаха единствено капки
мента-глог-валериан.
Съотношението е 20:10:20 капки, защото глогът натоварва сърцето.
Може да се пият до 3 пъти на ден, ако освен безсънието, има и тревожност.

Хубав празник ! Flowers Hibiscus

# 504
  • Dope Reach
Ха, честно ли натоварва сърцето. Аз ги пия точно за прескачане на сърцето. Но сякаш облекчиха, защото всичкото това е от стрес...

Аз също съм минала през ада на ПА и тревожно разстройство, бях в много лошо състояние. Това, което ми помогна, може да звучи странно, е работата. Говоря за нещо, което да разсейва, но много.

Сън, кажи какво става с теб! Hug
Другото Сън, другия месец с повече надежда! Heart

# 505
Воистина възкресе момичета бъдете много здрави.... Такива яйца Ви пожелавам от сърце.

# 506
Христос воскресе, мили момичета! Желая ви много здраве, любов, благоденствие и нека чудото дойде във всяко семейство ❤

Влизам и какво да видя - Ivied, Мери,rave!:heart: Момичета, толкова съм щастлива за вас! Желая ви лека бременност и щастливи пухкави бебета на финал! Както и на всички нови момичета с прекрасни положителни тестове. Това извънредно положение просто Close ама е толкова хубаво!

Бъдете благословени! Hug

# 507
Честит празник момичета!!!

Аз пък снощи направих беля, обърнах кошницата с боядисани яйца. Остана здраво първото червено, което беше в отделна поставка, и още 2, които успях да задържа. Много се смяхме, имало да става...
На много овулирали яйчица е това -  да знаеш Grinning !!

Лара честито и от мен!

# 508
Честит Великден, момичета! Нека този празник и разцъфтяването на природата сбъднат най-съкровените ни мечти Heart
Filmme, Lara честити чертички, имате си най-яките яйчица за празника! 
Момичета, аз преди година преминах страшно стресов период, след който яко ми се наруши съня. Помогна ми магнезий, вечер преди сън. Приятелка тогава ми препоръча и таблетки витамин Б6 и маточина, но не стигнах до тях. Тя обаче много ми ги похвали точно за тревожност и безсъние.

# 509
Въизстина Възкресе!
Мацките с положителен тест да бъдете безкрайно щастливи със здрави бебета Simple Smile
Мацките които още се стараят в бебеправенето, - скоро да получим всички добри новини до един месец Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт