Дошло е време за промяна, сърцето мое ще тупти за двама ! ~бебеправене 372~

• 28 689
  • 717
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро Simple Smile
Стискам палци на Марго и Локо. Надявам се всичко да се нареди по - най-добрия начин.
 Сега съобщиха, че ин витро процедурите ще бъдат разрешени Blush

# 706
Дай Боже, много се вълнувам, и на мен ми се насълзиха очите Grinning
Не смея още да го кажа, но противно на всеобщото мнение , на мен ББ ми става все по-симпатичен. Вслушва се в реакцията на хората. Браво на момичетата, които проправиха път това да се случи.

# 707
Ее, Кийпи, за ББ мога книга да напиша. За това как му вярвам, как го псувам, после го хваля и пак го псувам. Grinning

# 708
И аз така хаха Grinning Абе старае се човека и е смел, но и аз залитам ог едно крайно мнение за мерките към друго пак толкова крайно и противоположно:D
Писмото и изобщо петицията е произвела ефект, Пипи го беше написала много емоционално.

# 709
Тя беше и много активна.
Убеждавам се, че, когато сме единни, всичко се случва.
Сега пожелавам всяка ин витро процедура да е успешна.
За втори път виждам с очите си силата на форума и съм горда, че съм част от това.

# 710
Браво на инициаторката и на всички включили се. Винаги съм вярвала, че когато човек си търси правата, успява.

# 711
  • София
Браво на създателката и на всички, които подписаха !!! Champagne
Успешни процедури пожелавам ! People Baby

# 712
Едно разумно решение да вземат!
Не знам защо си мисля, че голяма част от това е много шум за нищо. Икономическа криза предвидиха още преди две години, че ще има и как толкова удобно се появи този вирус не знам...
Хубава неделя момичета! ❤

# 713
Да, случва се, когато сме единни ! Не може да виждаш нещо несправедливо , но да си скътаваш, щото теб лично нали не те касае в момента. Затова толкова силно се възмутих на реакцията на някои потребители във форума. Естествено че някои жени ще са с предимство, но нека решат докторите, не Щаба.

Това е смисълът на гражданското общество и се надявам и в България да се научим да сме единни и да отстояваме правата си. Стига с тоя егоизъм и озлобление .

Хубава неделя, момичета-кокичета!

# 714
Много се радвам за отмяната на забраната за инвитро процедурите!!!
И аз срещнах негативни мнения, че това било егоистично от страна на жените с АРТ процедури, но:
1. Самите лекари по АРТ процедури бяха недоволни от заповедта за забрана. Това обикновено са частни клиники, които без своите пациенти просто ще фалират.
2. Бебеправещите по естествен път не са застраховани, че при положителен тест всичко ще тръгне гладко и няма да им се наложи още в началото да се следят през няколко дни, за да се види къде е бременността и как се развива- това пак си е сериозно ходене по лекари и лаборатории.

При мен няма развитие. Днес и вчера не съм праввила тест за бременност, защто все съм с усещането, че ще ми дойде всеки момент, но още не е. Ако до утре не ми дойде, ще се тествам, но някак имам усещането, че не е станало. Иначе ако съдя по положителния ми тест за ову, трябва да ми дойде днес.

# 715
Привет, дами!
Включвам се да пожелая успех на Марго и Локо! 🍀
Честито на бременните и родилите! 🤗
При мен нищо ново. Беше ми трудно по празниците, че миналата година на Великден загубих бебето си.
За този месец нямам много надежди, имаме само 4 опита и то не съм сигурна дали в правилното време. Иначе го очаквам на 01.05. Нямам никакави симптоми за нищо.
Не спирайте да пишете. Следя ви! ❤

# 716
  • София
Черешке, съжалявам, че така си прекарала празника ! Disappointed

Мисля, че успехът на петицията е добър край на тази тема, така че заповядайте в НОВАТА ТЕМА.

# 717
Update от мен, дойде ми цикъла 🥺. Знам, че има това тема, но исках да оставя кофти инфото в старата тема 😎😀

Общи условия

Активация на акаунт